Idén is megrendezi nagyszabású gépészeti rendezvényét a Rotáció Kft., ahol a kiállított gépeket akciós áron lehet megvásárolni. A XXVI. Rotáció Expo egy nemzetközi mezőgazdasági, kertészeti és erdészeti gépkiállítás, szimpózium és vásár egyben. A Rotáció Kft. a kiállítást, a sokéves hagyományokhoz híven, idén is a tatai olimpiai edzőtábor csarnokában és szabad területein tartja meg.

Kertészeti szekció – fotó: Rotáció Expo

A Fendt traktorok fokozatmentes váltói nem csak az egyszerű és kényelmes kezelhetőséget, a gyors manőverezést és a hatékonyságot teszik lehetővé, de az üzemanyag-takarékosságot is szolgálják az optimális motorfordulat biztosításával.A Fendt 724-es előnyeiről a családi gazdaságot vezető Putterer Antalt kérdeztük, aki szerint ezzel a traktorral a modern kor gazdája a 21. század legextrémebb kihívásaival is képes felvenni a harcot.
Az idei évben debütál a Farming Simulator 19, megújult grafikai világgal, vizuáliseffektekkel és két teljesen új játékkörnyezettel. A sorozat új tagjának előzetesét nem rég mutatták be.A Farming Simulator 19 új gépmárkákkal jelentkezik, amelyekkel a készítők a sorozat legszélesebb járműválasztékát ígérik. A játék emellett új gazdálkodási tevékenységeket is bevezet, új állatokat, beleértve a lovakat, vadonatúj mechanikákat és új növényeket is.

Az idei évben debütál a Farming Simulator 19 – fotó: farming-simulator.com

Huszonnyolc éves fennállása óta a legsikeresebbként könyvelheti el az Agrolánc Kft. a 2017-es esztendőt, hiszen kétmilliárd nettó árbevétellel büszkélkedhet. A 30 főt foglalkoztató társaság elégedetten tekint a jövő elé és ennek szellemében rendezte be mutatós standját a 2018-as AgrárgépShow kiállításon.

Új rakodógép az Agrolánc Kft standján – Fotó: Agroinform.hu

A Case IH európai képviselőjének az Agro-Békés Kft.-nek új nyíregyházi telephelyét február 20-án, ünnepélyes keretek között nyitotta meg Grósz László az Agro-Békés Kft. ügyvezetője. A most átadott régiós központban négyállásos műhely biztosítja majd a gyorsabb gép- és alkatrészellátást és szervizszolgáltatást a térség gazdálkodóinak.

Az új telephely – fotó: Agroinform.hu