Nézzük meg együtt az Antonio Carraro, Gianni Ferrari és Rinieri gépeket!

Huszonnyolc éves fennállása óta a legsikeresebbként könyvelheti el az Agrolánc Kft. a 2017-es esztendőt, hiszen kétmilliárd nettó árbevétellel büszkélkedhet. A 30 főt foglalkoztató társaság elégedetten tekint a jövő elé és ennek szellemében rendezte be mutatós standját a 2018-as AgrárgépShow kiállításon.

Az Agrolánc Kft. elhozta a kiállításra jól ismert gépeit:

A Gianni Ferrari professzionális fűnyíró gépcsalád valamint a Turbo Loader teleszkópos rakodógépcsalád képviseletében kiállított két gép már a debütálásuk alkalmával sok érdeklődőt vonzott.

A Gianni Ferrari professzionális fűnyírója ezúttal egy egészségügyi intézményhez került, ahol a kert- és gyepápolási feladatokat látja majd el – de az Agrolánc Kft. szakemberei gazdálkodók számára is ajánlják a gépcsaládot kertészeti- és telephely karbantartási munkákra. A Gianni Ferrari professzionális fűnyírók több modellje téli munkaeszköz-választékkal és fülkével is felszerelhető.

A Gianni Ferrari Turbo Loader teleszkópos rakodó sokoldalú gép, amellyel kertépítési, közterület-fenntartási, mezőgazdasági, építési, szállítási és további olyan munkák végezhetők, ahol kulcsfontosságú a teljesítmény és a multifunkcionalitás. A gyártó rendkívül széles adapterkínálatot biztosít a kis rakodógéphez – a talajmarótól, a fűnyíróadapteren át a különböző kanáltípusokig – ezzel is fokozva az eszköz remek kihasználhatóságát.

A törzscsuklós kormányzásnak köszönhető a rakodógép rendkívüli irányíthatósága és a kis fordulósugár, amelyek lehetővé teszik, hogy igen szűk helyen is biztonsággal üzemeljen. Az egyforma kerékméret és a derékcsuklós kivitel gyors és biztos mozgást garantálnak beltéren és kiskertekben egyaránt. Legyen bármilyen szűk egy átjáró, ahol a gép első része befér, ott a hátsó része is áthalad. A hátsó kerekek mindig az elsők nyomvonalában haladnak, ezzel minimalizálva a taposási felületet.

A törzscsuklós kormányzás lehetővé teszi, hogy a legigényesebb felületeken is dolgozhasson a gép anélkül, hogy abban kárt tegyen – legyen szó profi gyepfelületről, vagy térkő burkolatról.

A gyorscsatlakozó rendszerrel a munkaeszközök csupán néhány másodperc alatt cserélhetők. Az eszközök egyszerű illesztése és leválasztása kezelői pozícióból történik gombnyomásra, ami aktiválja a hidraulikus emelőt. A lapos felületű hidraulikus gyorscsatlakozók tisztítása nagyon könnyű, így használatuk poros és koszos környezetben is problémamentes. Nincs olajszivárgás és légbuborék-képződés a rendszerben – és mindez a súrlódási veszteség csökkentésének eredményeként kiváló teljesítményt garantálnak.

Az Antonion Carraro új traktorsorozatát is elhozta az Agrolánc Kft. a magyar közönségnek. A széria maradéktalanul megfelel az új emissziós előírásoknak és a korábbi típusokhoz képest újdonságot képvisel motorváltozatban és felszereltségben egyaránt.

Antonio Carraro Tony 9800 TR

A Tony 9800 TR-ben egy 87 LE teljesítményű, 3319 cm3 lökettérfogatú, négyhengeres, turbó intercoolerrel ellátott Yanmar 4 TNV98 dízelmotor szolgál erőforrásul. A „SIM” (Shift-In-Motion) fokozat nélküli hidrosztatikus erőátvitel a motor fordulatszámát 4 tartományban, elektronikusan igazítja a terheléshez. A hajtómű előre és hátra ugyanolyan hatékonysággal használható, első kerekei hidraulikus szervokormányzásúak, összkerékhajtása elektronikusan kapcsolható.

A fülke a panorámakilátáson és a könnyű, szinte robotizált kezelhetőségen túl, teljes biztonságot is jelent a kezelő számára. A traktor továbbfejlesztett tervezésének köszönhetően a permetezés, vagy más növényvédelmi munka során semmilyen szennyezőanyag nem juthat be a fülke légterébe.

Az Agrolánc Kft. újdonságait 2018-ban munka közben is megtekinthetik a gazdálkodók! Figyelje a híreket az Agrolánc Kft. honlapján és az Agroinform.hu portál "Program" rovatában!