"Egy olyan jelentős eredmény, mint a traktorpiacon a 10 százalékos piaci részesedés elérése, különleges elismerést kíván. Ez a 10 százalék számunkra is igen fontos jelzőszám, hiszen Németországban, a CLAAS gépek európai fellegvárában sem beszélhetünk ennél magasabb részesedésről. Ez pedig egyértelműen magasabb, mint az átlagos európai piaci részesedés" - fogalmazott Karl-Hubertus Reher, a német cég régióigazgatója.

A két cég együttműködésének 12 éves évfordulóját választották ki a CLAAS cég képviselői, hogy elismerésük jelképeként egy 105 lóerős CLAAS ARION 420 típusú traktort adjanak át a CLAAS gépek és alkatrészek kizárólagos hazai importőri feladatait ellátó Axiál Kft. képviselőinek, Harsányi Zsolt tulajdonos-ügyvezetőnek és Trunk Mihálynak, az Axiál Kft. CLAAS gépüzletág-igazgatójának.

"Az első gépet mindig a kereskedő adja el, de a másodikat már a szerviz és alkatrész szolgáltatás. Az Axiálnál pedig nagyon jól lehet látni, hogyan segíti e két professzionális szinten végzett háttérszolgáltatás a további gépértékesítéseket" – hangsúlyozta Jan-Hendrik Mohr, a CLAAS vállalatcsoport jelenlévő kereskedelmi igazgatója.

A 105 lóerős traktor a tervek szerint az Axiál Kft. bemutatógép flottáját erősíti majd, segítségével a jövőben a gazdák saját körülményeik között is megtapasztalhatják a kis traktorban rejlő teljesítményt.

Írja meg véleményét a CLAAS traktorokról az Agroinform Fórumában >>>