A LEMKEN német munkagépgyártó vállalat tovább bővíti portfólióját, méghozzá egy sikeres és innovatív márka termékeivel, a SULKY műtrágyaszóróival. A két cég szoros együttműködési megállapodását az AGRITECHNICA 2019 nemzetközi mezőgazdasági kiállítás előtt jelentette be.

A Lemken Polaris 14-es látható a vállalat gyári felvételén – fotó: LEMKEN GmbH & Co

A Bobcat a csúszókormányzású, kompakt kisrakodóihoz egy igazán egyszerű, utólag felszerelhető, új rádiós távirányító rendszert kínál. Az új távirányító egy „plug and play” rendszer, amely hordozható rádiós távirányító megoldást tartalmaz, melyet gyorsan fel lehet szerelni a gépekre. A szőlő- és gyümölcstermesztésben tapasztalható munkaerőhiány a szüret időszakában a legégetőbb, hiszen ez a legmunkaerő-igényesebb folyamat. Ma már többféle modern eszköz segíthet kiküszöbölni a munkáskéz hiányát, ráadásul ezek segítségével a szüretet optimális időben és gyorsabban tudjuk elvégezni. Legújabb körkérdésünkben arra kerestük a választ, hogy milyen szempontokat fontos figyelembe venni vetőgépvásárlásnál.A több mint 3.000 hektáron gazdálkodó amerikai Kingman Ag Sevices vállalat konstruktőrei a közelmúltban egy új típusú, vezető nélküli traktorfelépítményt dobtak piacra, amelynek első példánya már tavaly júniusban elkészült, egy hónapon belül pedig 10 további példány lesz elérhető – olvashatjuk a growingproduce.com angol nyelvű hírportálon.

Az új John Deere alapokra épített önvezető traktor az amerikai piacon jelenleg elérhető – fotó: growingproduce.com

A mezőgazdasági GPS-vezérelt technológia mindenkié, nem csak a „nagyok kiváltsága”. Ez a hitvallása az Agrotec GPS csapatának, és ebben a szellemben alkottuk meg legfrissebb promóciónkat, mely a Bábolnai Gazdanapok kezdetétől a hónap végéig tart.

fotó: agrotec.hu

Gépmárkától függetlenül segítünk megtalálni a legjobb megoldást az Ön gazdasága számára, legyen szó gépről gépre könnyen áthelyezhető mechanikus, kormányforgatós megoldásról vagy a nagyobb pontosságot biztosító gyári beépített vagy utólagosan telepített hidraulikus automata kormányzásról.

Raven mechanikus kormányforgató

2019. szeptember 30-án (hétfőn) kerül megrendezésre 6 helyszínen a KITE-gépvásár, amire érdemes elmennie és megalkudnia. Közel 1200 akciós új és használt gép, eszköz várja a gépvásáron!

Egyedi, akciós árak kizárólag a vásáron!

Magyarországon a KITE Zrt. az egyetlen hivatalos új John Deere-gépforgalmazó. Éppen ezért hazánkban a KITE Zrt. rendelkezik közvetlen gyártói háttértámogatással például a gyári jótállás ellátására és a termékfejlesztő programok elvégzésére. Ha új John Deere traktor vásárlásán gondolkozik, menjen biztosra, és válassza a KITE Zrt.-t. Immáron több mint 45 éve a cég hitvallása a gazdaságokra szabott megoldások kínálása!

Hazánkban egyedül a KITE Zrt. rendelkezik közvetlen gyártói háttértámogatással.