Kedd

Általában sok napsütésre számíthatunk, de megmarad a hideg idő. A keleti országrészben időszakosan megnövekedhet a felhőzet. Csapadék nem valószínű, legfeljebb néhol lehet hószállingózás, esetleg gyenge havazás. A szél helyenként megélénkül.

A maximum-hőmérséklet -1 és +4 fok között alakul.


Szerda

Többnyire derült lesz az ég és napsütésre számíthatunk, ugyanakkor a Dunántúlon felhősödés előfordulhat. Csapadék nem várható. A szél megélénkül.

A minimum-hőmérséklet főként -9 és -3 fok között valószínű, de a fagyzugos tájakon ennél hidegebb is lehet. A maximum-hőmérséklet pedig +1 és +5 fok között várható.

Csütörtök

Általában derült, napos, száraz idő várható. A szél csak Sopron és a Fertő körül élénkülhet meg. A minimum-hőmérséklet többnyire -11 és -6 fok között valószínű, de a fagyzugos tájakon ennél hidegebb is lehet. A maximum-hőmérséklet  +2 és 6 fok között alakul.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu Időjárás rovatában.

Indexkép: Markó Dániel