Kedd

Október 26-án, kedden túlnyomóan derült, napos időre számíthatunk, vékony fátyolfelhőzet szűrheti a napsütést, illetve a Nyugat-Dunántúlon estefelé ez a felhőzet meg is vastagodhat. Csapadék nem várható. A többnyire mérsékelt délkeleti szél napközben időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között alakul.

Szerda

Alapvetően napos idő várható. Hajnalban foltokban köd, kisebb körzetekben esetleg réteges felhőzet is képződhet, de ezek délelőtt gyorsan feloszlanak. Csapadék nem várható. A változó irányú szél mérsékelt marad. A hőmérsékleti minimum -4 és +4, a maximum 12 és 16 fok között alakul.

hőtérkép OMSZ

Várható hőmérsékleti értékek szerdán – Forrás: OMSZ

Csütörtök

Az éjszaka képződő köd feloszlását követően derült vagy gyengén felhős napos, száraz idő várható. A keleti szél többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +4, a csúcshőmérséklet 12 és 16 fok között valószínű.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu Időjárás rovatában!

Indexkép: Fürész Jani