Vasárnap: Napos idő várható

A hét utolsó napján napos és fátyolfelhős idő várható, délutántól viszont időszakosan megvastagodhat a felhőzet. Csapadék nem várható. A délies szelet helyenként élénk lökések kísérik, de viharos szélre nem kell számítani.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között valószínű.

Hétfő: Kisebb eső előfordulhat

A vastagabb felhőzet a déli óráktól megszűnhet, délkelet felé levonul, mögötte csak felhőátvonulásra számíthatunk. Csak helyenként fordulhat első eső és záporeső. Az északnyugati szelet sokfelé élénk, néhol erős lökések kísérik

Hajnalban +1 és +7 fokot mérhetünk, az északi völgyekben azonban gyenge fagy sem kizárt. Délutánra azonban 13 és 18 fok közé melegedhet a levegő hőmérséklete.

Kedd: Mérsékelt marad a légmozgás

Kedden sok napsütésre számíthatunk, csak néhol fordulhat elő fátyol- és gomolyfelhőzet. Egy-egy zápor sem zárható ki. A légmozgás a nap nagy részében mérsékelt marad, szélre tehát nem kell számítani.

A következő héten kicsit tovább melegszik a levegő hőmérséklete - fotó: Gajdács Balázs

A minimum-hőmérséklet 0 és +6 fok között alakul, a szélcsendes és derült részeken azonban hidegebb is lehet, így a fagy sem kizárt. Délután 14 és 20 fok között várható.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu Időjárás rovatában.