Ma éjjel a Dunántúlon északnyugat felől kissé megnövekszik a felhőzet, másutt többnyire derült, gyengén felhős lesz az ég. Csapadék nem valószínű. Főként a Dunától keletre több helyen párássá válik a levegő, foltokban átmenetileg zúzmarás köd is képződhet. Gyenge lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -6 fok között alakul, de a derült, szélvédett vidékeken ennél jóval hidegebb is lehet.

időjárás

Csapadék nem lesz, de a napsütést sokfelé megzavarják a felhők – fotó: Varga Tibor

Pénteken az éjszaka képződő ködfoltok feloszlását követően a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre mindenütt kisüt a nap. Csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -6 fok között alakul, de a derült, szélvédett vidékeken ennél jóval hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 9 fok között várható.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu megújult Időjárás rovatában!

Az időjárás rovat támogatója az Auditker Kft.