Ma éljjel általában erősen felhős vagy borult lesz az ég, és többfelé várható csapadék: Az északkeleti megyékben végig hó várható, másutt azonban a havazás mellett havas esőre, esőre is számítani kell, kisebb eséllyel néhol ónos eső is előfordulhat. A déli, délnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire +1 és -7 fok között alakul, amely főként az ország középső részein az éjszaka első felében áll be.

időjárás

Éjjel és napközben is várható még csapadék – fotó: Hantó Gábor

Szerdán jobbára erősen felhős vagy borult lesz az ég, csupán átmenetileg vékonyodhat, szakadozhat a felhőzet. Többfelé várható csapadék: északkeleten végig havazás várható, másutt kezdetben eső, havas eső, majd egyre inkább hó valószínű. Az északnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire +1 és -7 fok között alakul, amely főként az ország középső részein az éjszaka első felében áll be. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +4 fok között várható, északkeleten lesz a hidegebb.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu megújult Időjárás rovatában!

Az időjárás rovat támogatója az Auditker Kft.