Ma éjszaka derült vagy gyengén felhős lesz az ég, csapadék nem várható. A keleties szél gyenge vagy mérsékelt marad. A késő esti 18, 24 fokról hajnalra 13 és 19 fok közé hűl le a levegő.

Hétfőn napos időre számíthatunk többnyire kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Csapadék nem valószínű. A délkeleti szelet csak a Dunántúl északi felén kísérik élénk, olykor erős széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 32 fok között alakul.

Kedden napos időre számíthatunk többnyire kevés gomoly- és fátyolfelhővel, néhol zápor, zivatar kialakulhat. A keleti, délkeleti szelet helyenként élénk lökések kísérhetik, zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 33 fok között valószínű.

Szerdán napos időre számíthatunk többnyire kevés gomoly- és fátyolfelhővel, néhol zápor, zivatar kialakulhat. A déli, délkeleti szél megélénkül, az északnyugati megyékben meg is erősödik. Zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 33 fok között alakul.

Csütörtökön napos időre számíthatunk többnyire kevés gomoly- és fátyolfelhővel, néhol zápor, zivatar kialakulhat. A déli, délkeleti szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. Zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 35 fok között valószínű.

Pénteken napos időre számíthatunk többnyire kevés gomoly- és fátyolfelhővel, néhol zápor, zivatar kialakulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 34 fok között alakul.

Szombaton napos időre számíthatunk többnyire kevés gomoly- és fátyolfelhővel, néhol zápor, zivatar kialakulhat. A déli, délkeleti szél megélénkül. Zivatar környezetében viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 34 fok között alakul.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu Időjárás rovatában!

Az időjárás rovat főtámogatója a Kaposflex Kft., támogatója az ICL Specialty Fertilizers.

Indexkép: Morvai Dávid