Szerda

A hűsítő éjszaka után napos idő várható kevés fátyol- és gomolyfelhőzettel. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 °C között tetőzik. Csapadék nem valószínű. Keleten többfelé a szél megélénkül, Bodrogközben meg is erősödhet. Késő estére 18 és 22 °C közé hül a levegő hőmérséklete.

A következő napokban hasonlóan alakul az időjárás. Egy anticiklon hatására a felhőzet csökken, a hőmérséklet pedig egyre melegebb és szárazabb lesz.

Csütörtök

Hajnalra 10 és 18 °C közé csökken a hőmérséklet, napközben viszont meleg, túlnyomóan derült, száraz időre számíthatunk. A légmozgás mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29–33 °C között valószínű - írja az OMSZ agrometeorologiai előrejelzés.

Péntek

Tovább melegszik az idő, csapadék sehol sem valószínű. A frissítő hajnalok után akár 35 °C-ot is mérhetünk a legmelegebb órákban.

Enyhülésre és hűsítő záporok kialakulására csak a hétvégén számíthatunk.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálod az Agroinform.hu Időjárás rovatában!

Az időjárás rovat főtámogatója a Kaposflex Kft., támogatója az Agrováció Kft.

Indexkép: pixabay.com