Éjjel többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, átmeneti vékonyodás, szakadozás főként a középső országrészben lehet. Elszórtan valószínű havazás, hózápor. Kezdetben többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás, majd hajnaltól megélénkül az északi, északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -8 fok között alakul, de a szélcsendes, vastag hóval borított, átmenetileg kevésbé felhős tájakon ennél több fokkal hidegebb is lehet.

időjárás

Lehet még havazás, de már csak elszórtan – fotó: Szrenka Szabolcs

Csütörtökön délen, délkeleten sok lesz a felhő, másutt erősen és közepesen felhős területek és időszakok egyaránt lesznek. Észak-, északkelet kivételével elszórtan valószínű havazás, hózápor. Megélénkül, többfelé meg is erősödik az északi, északkeleti szél, északkeleten néhol hófúvás is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -8 fok között alakul, a szélcsendes, havas, átmenetileg kevésbé felhős tájakon hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +2 fok között várható.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu megújult Időjárás rovatában!

Az időjárás rovat támogatója az Auditker Kft.