Lássa el gazdaságát hatékonyságra és sokoldalúságra tervezett munkagépekkel!
2019 július 31-ig a Güttler kedvezménnyel segíti Önt ennek eléréséhez: JÚLIUSI GÉPVÁSÁR!

A SuperMaxx kultivátorról részletes leírást olvashat itt.

Mik azok a tulajdonságok, melyekben verhetetlenek a Güttler munkagépek?

- sokoldalú variálhatóság a célnak megfelelően
- utolérhetetlen öntisztulás
- ezáltal több elvégezhető talajmunka
- sekély tarlóhántás, kevesebb költséggel
- kisebb vonóerő igénnyel is elvégezhető munkák
- több és biztosabb terméshozam, ami elérheti a +15%-os hozamnövekedést is
- robbanásszerű kelés és egyedülálló bokrosító hatások
- vízkonkurens gyomnövények jelentős visszaszorítása
- talajerrózió minimálisra csökkentése

Güttler

9,4 méteres munkaszélességű Master henger – fotó: Güttler Kft.

Az őszi magágykészítési problémák elkerülése

A többféle őszi talajművelési technológia általában a kukorica utáni nagy mennyiségű szármaradvány problémájával foglalkozik. Nem szabad azonban elfeledni, hogy az őszi vetésű növényeknek is komoly igényeik vannak a jó magágyra. A Güttler henger ebben is partner, mert a legtöbb őszi talajművelési technológiába jól beilleszthető.

A Güttler henger a magbeágyazódáshoz szükséges, ideális talajszerkezetet hozza létre úgy, hogy a talajfelszínen nagyobb rögöket, míg alul finom morzsás magágyat alakít ki. Így segít megőrizni a csírázáshoz elengedhetetlen talajnedvességet.

Tökéletes szántáselmunkálás egymenetben

A Güttler hengerek a népszerű FlatSpring rugós talajsimító előtéttel kiválóan alkalmasak szántáselmunkálásra. A szántásos művelés egyik velejárója a nagyméretű rögképződés és a barázdák, bakhátak problémája. A FlatSpring simító teljes munkaszélességben mozgatja a földet a talajfelszínen, hogy a barázdákat feltöltse, míg ugyanez a simító “gyaluként” egyengeti el a bakhátakat. A rögök töréséről a Güttler henger gondoskodik.

Güttler

„SuperMaxx-ot mindenkinek 2019” országos demó túra: az 5 méteres SuperMaxx tarlóhántásban
– fotó: Güttler Kft.

Karcolásos tarlóhántás

Az erős kapákkal kitűnően tudjuk elvégezni a nyári, sekély tarlóhántást, amely üzemanyag-takarékosabb megoldást jelent, mint a hagyományos tarlóhántási technológiák. A többsoros kapaelrendezésnek és a nagy gerendelymagasságnak köszönhetően nagy a gép átömlési keresztmetszete, így nagyobb szármaradvány esetén sem tömődik el. A sekély munkamélység és a nagy munkaszélesség miatt a fajlagos üzemanyagfelhasználási költségek kisebbek lesznek.

A kultivátor nedves körülmények között is kiváló munkát végez a rugós borona beépítésének köszönhetően, így nedves tavaszon korábban tudunk magágyat készíteni. Kiváló gyomirtó hatásának köszönhetően csökkennek a növényvédelmi költségek is. A könnyű szerkezetű váznak köszönhetően kisebb erőgépekkel is üzembiztosan használható. A SuperMaxx kultivátor téli technológiájával a fagyott talajok elmunkálására is alkalmas, így válik igazán sokoldalúan felhasználhatóvá.

Szántás kiváltása

A PrimusPlus szántóföldi kultivátor robusztus felépítése miatt kiválóan alkalmas alapművelésre. Nagy átömlési keresztmetszete miatt nagyobb szármaradvány esetén sincs eldugulás. A beépített Güttler hengernek köszönhetően kiváló a rögtörés, a talajlezárás és a nedvességmegőrzés. A mulcsművelésbe jól beilleszthető, így intenzívebb talajélet alakítható ki.

Güttler

Az új 3 méteres, 3 gerendelyes PrimusPlus tarlóhántásban, Berzence határában – fotó: Güttler Kft.

A PrimusPlus kultivátorról részletes leírást olvashat itt.

A megvásárolt gépek mellé a Güttler Kft. ingyenes beüzemelést, képzést és folyamatos szaktanácsadást biztosít. A gépek készletről és előrendeléssel egyaránt elvihetők. Ne maradjon le, a rendkívüli árakció csak a július 31-ig megvásárolt vagy megrendelt munkagépekre érvényes!

Egy Güttler gép megvásárlásával Ön nem csak egy munkagépet vásárol, hanem életre szólóan a kiváló Güttler magágyat.

A Güttler Kft. szakértő kollégái és viszonteladói várják megkeresését az ország egész területén! 
KAPCSOLATFELVÉTEL és AJÁNLATKÉRÉS ITT