A cégről és a cégcsoportról megjelenő videósorozat második részében Farkas Szilárd a Control Union Hungária Kft. ügyvezetője mutatja be a tevékenységüket.

Farkas Szilárd személyéhez köthető a cég 2002-ben történt magyarországi megalapítása, és azóta is ő látja el a szervezet vezetését.  A 'The Royal Peterson and Control Union Group' nem volt ismeretlen a nemzetközi piacokon, a bevezetett márkanév segítette az itthoni bemutatkozást. Az ügyvezetővel készült interjú betekintést nyújt a cég mindennapi tevékenységeibe.

Őt idézve: "A független, nemzetközi hálózattal rendel­kező ellenőrző cégünk jelentős szerepet tölt be a szállításokat megelőző termény- és áruellenőrzésekben, a közúti, a folyami, valamint a vasúton történő export/import szállítások felügyeletében, illetve az Ukrajnából érkező áru átrakodásának ellenőrzésében. A mintavételeinket megbízóink utasításai szerint végezzük el, figyelembe véve a specifikusan alkalmazandó mintavételi szabványokat. Cégünk a GAFTA és FOSFA nemzetközi szervezetek által is jegyzett ellenőrző szervezet, ami feljogosít bennünket az ilyen jellegű mintavételezésekre.

A munkáinkat egy átfogó és globális akkreditált laboratóriumi hálózat támogatja, amelynek tagja a dunaújvárosi vizsgáló laboratóriumunk is. Laboratóriumunk ISO 17025 akkreditált, GAFTA/FOSFA regisztrált és GMP+ tanúsított. Szorosan együttműködünk a cégcsoport referencia laboratóriumával, a holland TLR International Laboratories-zal, ahol a legösszetettebb analíziseinket végezzük el a cégcsoporton belül.

A tanúsítási üzletágunk elsősorban fenntartható mezőgazdasági rendszereket tanúsít. A tanúsítható rendszerek palettája széleskörű, hazai és nemzetközi kompetenciánknak köszönhetően számtalan tanúsítási programot kínálunk a piac szereplőinek és megbízóinknak. Ügyfeleink megbízásából személyre szabott rendszerek kidolgozását is vállaljuk. Cégpolitikánkra és üzletmenetünkre általánosan jellemző az ügyfélközpontúság, a személyre szabott megoldások és szolgáltatás kombinációk nyújtása, és mindezt versenyképesen tesszük."

További információért forduljon bizalommal a cég munkatársaihoz az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Control Union Hungária Kft. logo

Kutas Attila – üzletfejlesztési igazgató
+36 30 981 7941
akutas@controlunion.com

Központi iroda – 1146 Budapest, Hungária krt. 140–144.
hungaryoffice@controlunion.com

Tanúsítási üzletág – 1148 Budapest, Kalapács u. 19/A
tanusitas@controlunion.com

Akkreditált laboratórium – 2400 Dunaújváros, Magyar út 106/B
labhungary@controlunion.com