1. Bejelentkezés a hirdetések szerkesztéséhez
Jelentkezzen be az Agroinform.hu-n saját felhasználói fiókjába a képen látható módon. A bejelentkezéshez további segítséget ide kattintva érhet el!

A bejelentkezés után a honlap jobb felső sarkában található kezelőpanelban kattintson a Hirdetésiem gombra.

2. A hirdetések szerkesztési folyamata
Miután megnyitotta a Hirdetéseim menüpontot, meg fog jelenni az Ön által felöltött összes hirdetés.  Ebben a hirdetéskezelő panelben könnyedén módosíthatja a beállításokat.Felső menüsor
A hirdetéskezelő panel felső sorában több különböző keresési feltételt lehet beállítani. Ezek a beállítások csak a felhasználó által feltöltött hirdetésekre vonatkoznak. A következőkben felsorolt opciók közül a legördülő menüt jelölő háromszögre kattintva választhat.

Felső menüsor:

A hirdetéskezelő panel felső sorában több különböző keresési feltételt lehet beállítani. Ezek a beállítások csak a felhasználó által feltöltött hirdetésekre vonatkoznak. A következőkben felsorolt opciók közül a legördülő menüt jelölő háromszögre kattintva választhat.

• Miután beállította a kívánt leválogatási feltételeket, kattintson a sor jobb szélen lévő Mehet gombra.
• A Státusznál kiválasztható, hogy az aktív, az inaktív, vagy az összes hirdetést szeretné-e látni.
• A Kiemelésnél rákereshet a Főoldali/ Kategória/ Keresés kiemelés lehetőségekre.

• Leválogathatók a hirdetések a Lejárat alapján. Ez esetben az összes, vagy a 30 napon belül lejáró hirdetéseket lehet kilistáztatni.

• A Rendszerezést beállíthatja Feladás/Lejárat/Cím/ Kitöltöttség/Módosítás/Nézettség szerint úgy hogy vagy csökkenő, vagy növekvő sorrendben jelenjenek meg.

• Amennyiben több hirdetés szeretne egyszerre aktiválni vagy inaktiválni, esetleg törölni, kattintson a Csoportos műveletek legördülő menüjére.

Alsó menüsor

Az egyes hirdetések alatti menüsor csak a kiválasztott hirdetésre vonatkozik. Ebben a menüsorban lehetőség van a hirdetés módosítására, meghosszabbítására, az akció beállítására, kiemelésére, statisztika lekérdezésére, inaktiválásra vagy törlésre.

• A Hirdetés módosítására kattintva ugyanaz a felület nyílik meg, mint amikor új ingyenes hirdetést töltünk fel, ennek megfelelően bármilyen korábbi információt megváltoztathat a felhasználó. A módosítások mentését a Hirdetés módosítása gombra kattintva végezheti el.
• A hirdetések maximum 90 napig élnek, de ez az időintervallum a Meghosszabbítás gombra egyszer kattintva plusz 90 nappal kibővíthető.

Hirdessen akciót!

• Egyszeri alkalommal a felhasználó akciós áron is hirdetheti termékét. Ekkor megadhatja, hogy mennyi kedvezményt biztosít a vásárlónak 1 héten át. Az akció lejárata után az eredeti ár lesz az érvényes ár.
Kattintson egyszer az Akció beállítása gombra, majd töltse ki az űrlapot! A mezők kitöltése után kattintson az Akció beállítása gombra. A kedvezmény innentől kezdve érvénybe lép.
• A Kiemelésre kattintva kiválaszthatja, hogy egy bizonyos összegért a hirdetés a főoldalon vagy a kategóriákban kiemelten (sárga vagy zöld háttérszínnel megjelölve) jelenjen meg. A kiemelés 3 , 14 vagy 30 napig tart. Erről bővebb információt a Kiemelés részletes leírásánál talál.
• Ha kíváncsi arra, hogy hirdetéseit mikor és hányan tekintették meg, kattintson a Statisztika gombra. A hirdetések statisztikája egy grafikonon ábrázolva jelenik meg.

• Az Inaktiválás gomb használatával hirdetését ideiglenesen szüneteltetheti. Ettől kezdve csak a felhasználó és a moderátor látja. Az inaktív hirdetés a későbbiekben újra aktiválható.
• Amennyiben nem szeretné hirdetését megtartani, kattintson a Törlés gombra. Az információ a törlés után már nem hívható vissza.