meg ezt nezd meg legyszives,amugy tokeletesen igazad van...................http://www.agrarkapu.hu/termek.php?bid=38&tfid=504&taid=896&tid=2589 ez nekem 50 loeronek tunik a leirasok szerint de azert nezd meg te is.
Még jó hogy azt nem mondta hogy rakd be tető alá és nehogy dolgozzál vele mert félő hogy szétesik..Azért vetted hogy dolgozz vele..Akkor hajrá..Ha szétesik addig essen széjjel amíg garanciás..
ennyi???azt mondta a kepviselo hogy ne marozzak nedves foldbe mert volt ra eset hogy az uj maro gardanja kettort .............halal komolyan mondta,mi az hogy ketetorik a nedves foldtol??
UGY NEZ KI JOVOHETEN MEGHOZZAK AZ AKPIL MAROT.TUDNAL MONDANI VALAMIT ROLA HOGY NE BASSZAM SZEJEL AZ ELSO NAP???es hogy mivel jobb vagy mivel rosszabb a lanchajtasunal,mert szinte mindenhol csak olyat lattni
A szállitás esedékes a 48. -49. héten, ha minden jól megy. Csütörtökön kiszámlázza Neked egyenesen, a közösségi adószámodra lesz szükség, le kellene szkennelni a kártyát
Czanik Sanyi ne is kérdezd sz..tam mint a torkosborz a kombájnal megvettem a 105ös aztán a végén mégis a Massey Fergusonnal kellet learatnom a kukitelöször is a rosta darabokban volt a gépben elkopva az asztal és 30litert fogyaszt a kombájn.Erre varjunk gombot ...igaz csak azt lehet átb...ni aki erre hajlamos.
9498 hozzászólás
Válasz #4096. hozzászólásra

Hát mester, nemtom jó megoldás e az AKPIL a problémádra
Válasz #4097. hozzászólásra
meg ezt nezd meg legyszives,amugy tokeletesen igazad van...................http://www.agrarkapu.hu/termek.php?bid=38&tfid=504&taid=896&tid=2589 ez nekem 50 loeronek tunik a leirasok szerint de azert nezd meg te is.
Válasz #4096. hozzászólásra
Még jó hogy azt nem mondta hogy rakd be tető alá és nehogy dolgozzál vele mert félő hogy szétesik..Azért vetted hogy dolgozz vele..Akkor hajrá..Ha szétesik addig essen széjjel amíg garanciás..
Válasz #4095. hozzászólásra
ennyi???azt mondta a kepviselo hogy ne marozzak nedves foldbe mert volt ra eset hogy az uj maro gardanja kettort .............halal komolyan mondta,mi az hogy ketetorik a nedves foldtol??
Válasz #4094. hozzászólásra
Az olajat ellenőrizd benne..A csapágyakat zsírozd le..
Válasz #4093. hozzászólásra
UGY NEZ KI JOVOHETEN MEGHOZZAK AZ AKPIL MAROT.TUDNAL MONDANI VALAMIT ROLA HOGY NE BASSZAM SZEJEL AZ ELSO NAP???es hogy mivel jobb vagy mivel rosszabb a lanchajtasunal,mert szinte mindenhol csak olyat lattni
Válasz #4092. hozzászólásra

No ha most ezt nem mondod nem tudom meg soha..
Válasz #4091. hozzászólásra
Itt van.EZAZ
Válasz #4089. hozzászólásra

Ja és ezt ki mondta???
Válasz #4089. hozzászólásra
Ezt most komolyan mondod???Mikor???Én délelőtt szántottam..Mikor hazaértem a ház egyben volt..
Jancsika! Nálatok meg földrengés volt? Lehetett érezni?
Válasz #4087. hozzászólásra
Üdv!
Laurának mennyi műkakit nyomtatok, hogy így megnőtt?
Kell Burgi Szabi?
Válasz #4085. hozzászólásra
remélem!
Válasz #4084. hozzászólásra

ok, megoldják majd valahogy
Válasz #4083. hozzászólásra
nincs semmi,nem is volt.
de ellenőrizd le,én most próbáltam.
Válasz #4082. hozzászólásra

Azt kellene mailban elküldeni
De csak van vlmi dokumentum, amit kiadott az adóhivatal
Válasz #4081. hozzászólásra
nálunk nincs kártya...a száma ment a múltkor e.mailba....
amúgy rendben van.
Válasz #4080. hozzászólásra

A szállitás esedékes a 48. -49. héten, ha minden jól megy. Csütörtökön kiszámlázza Neked egyenesen, a közösségi adószámodra lesz szükség, le kellene szkennelni a kártyát
Válasz #4079. hozzászólásra

ok,kösz.
Válasz #4078. hozzászólásra

Holnap lesz infóm, mert a fószer kinn volt Hollandiában, ha tudok vlmi pontosat-fontosat máris jelzek
Válasz #4063. hozzászólásra

szeva! küldjem már jurókat?
oksa
Válasz #4074. hozzászólásra
holnap megnézik.......
Hát az őszinteség az hogy levezettem 600km reggel megérkeztem és nagy kedvünk nemvolt tüzetesen átvizsgálni a gépet nah hát ezért szo...tunk
209376942
ez az?neked ez az ár megfelelő?
Válasz #4070. hozzászólásra
Igen, használt vásárlásánál vagy 3-an kell hogy nézzék, mert mind a 3-an különböző hibákat vesznek észre.
Válasz #4071. hozzászólásra
nem vicc! nemrég hívott....42 a tel számának a vége.
Komolyan van még ennyim és elszeretném tolni minél jobb árban ,,én 95-100ftben adnám
Czanik Sanyi ne is kérdezd sz..tam mint a torkosborz a kombájnal megvettem a 105ös aztán a végén mégis a Massey Fergusonnal kellet learatnom a kukit
elöször is a rosta darabokban volt a gépben elkopva az asztal és 30litert fogyaszt a kombájn.Erre varjunk gombot ...igaz csak azt lehet átb...ni aki erre hajlamos.
Válasz #4068. hozzászólásra

holnap megy a haverom megnézni!
Igen van 300-400tonna étkezésim:
Válasz #4065. hozzászólásra

Jó lett a kombájn?
Válasz #4065. hozzászólásra

van még eladó étkezésid?
Tudtok nekem az étkezési burgira árakat mondani?Ha valakit érdekel van ut1 es Aladin vetőmagom.
Válasz #4062. hozzászólásra
Hol sikerúlt venni és milyen méretben?
Gondolom fémzárolt?
Cleopatra 0,49 Eur,Desire 0,35 Eur,Red Scarlet 0,44 Eur,Mozart 0,44 Eur, Ronaldo 0,47 Eur, + ehhez 0,06-0,08 Eur szállitási költség, Mindez 35-55 -ös osztályzás
Tegnap vettük meg a Cleopatra vetőmagot,198Ft+ÁFA/kg.
Az Aladin és a Kondor később érkezik.
Válasz #4050. hozzászólásra

Írt Neked is a mailodra nem???
Válasz #4059. hozzászólásra

mondod Te
Válasz #4058. hozzászólásra
maradjunk a realitásnál
4-500 juró/ha X xxxxxx heki az azé má szép summa VOLNA ,azzal már elégedett lenne a HM family
Válasz #4057. hozzászólásra

ezek nagyon sunyi kérdések
várod a választ amiből kikövetkeztetHECC magadnak valamit......
hátakkor nyomjunk be vlm. sunyi választ ................
legyen mondjuk 10000eu per hektó....
Válasz #4055. hozzászólásra
mennyi píííííztül lennél DIADALOSZ?????? ( profit/ha)
Válasz #4055. hozzászólásra

Most mondjam, h több volt a szerencsém mint az eszem?
Bammeg 10 napja még szivtam a fogam, h nem fog összejönni a betakaritás, de végülis sikerült
Válasz #4054. hozzászólásra

nem számít
csak hadd legyek mán DIADALOSZ!
Válasz #4053. hozzászólásra
Neked ezt kellene tudnod
Hát, aki gyorsan tollasodik Ikarosz múdjára zuhanhat
Válasz #4052. hozzászólásra

mi a helyzet?
sikerült legalább neked idén megtollasodnod???
Válasz #4051. hozzászólásra

igen, szerdára adnak pontos infót
Válasz #4049. hozzászólásra

minden ok?
Válasz #4049. hozzászólásra
írjál ide árakat hadd lessen a nép