1. Hozzászólás egy kiválasztott témához
Első lépésben ki kell választani a megtekintendő témát. A témához való belépéshez kattintsunk a címére (pl. Rába 180). Ezen az oldalon szintén megtekinthető a téma létrehozójának felhasználói neve és a létrehozás dátuma.

A Frissítés gomb az oldal újbóli betöltését szolgálja. Erre akkor van szükség, ha például rövid idő alatt sok hozzászólás érkezik a témához, vagy ha esetleg nem látható a frissen közzétett kommentárunk.

Hozzászólás írásához az Új hozzászólás opciót kell kiválasztani. Ide kattintva megjelenik egy szövegszerkesztésre alkalmas felület.

Lehetőség van kép, dokumentum, link, vagy videó csatolására. A szerkesztett szöveg az elküldés előtt is megtekinthető a Hozzászólás előnézete opció segítségével. Ez nem egyenlő a közzététellel, így az előnézet ablakot bezárva még mindig szerkeszthető a kommentár. A hozzászólás nyilvánossá tételéhez a Hozzászólás elküldése gombra kell kattintani.

2. Válasz a hozzászólásokra
Amennyiben a hozzászólások melletti Válasz gombra kattint, lehetőség van az adott felhasználó kommentárjaira közvetlenül reagálni. A szövegszerkesztő felület kezelése az előző pontban leírtak szerint történik. Ha egy adott hozzászólást kíván megválaszolni, válassza ezt a módszert, mert így könnyebb eligazodni a hozzászólások között. A Válasz gombra klikkelve, a saját hozzászólást tartalmazó szövegmező felett olvashatja azt a hozzászólást, amire éppen válaszolni készül.