logók

Mindkét világ legjobbjainak kombinációja

A Kleffmann Group alapítása óta elkötelezett híve volt az elsőrangú mezőgazdaság piackutatásnak és szaktanácsadásnak. Az elmúlt több mint 25 év során teljes körű piackutatási szolgáltatást nyújtott, amely során kulcsfontosságú információkat biztosított ügyfeleiknek a mezőgazdasági ágazatokkal kapcsolatosan.

A mezőgazdasági piackutatás története nem lehet teljes a Kynetec megemlítése nélkül. A Kynetec amellett, hogy az egyik legnagyobb piaci szereplővé nőtte ki magát a mezőgazdasági piakutatások területén a növénytermesztés témájában, az elsőszámú piaci szereplővé vált az állategészségügyi kutatások terén.

A Kleffmann és Kynetec egyesülése után létrejött cég több mint 50 országban, több mint 950 kutatót foglal magába, akik évente több mint ezer kutatást végeznek mezőgazdasági témában.
kutatásFormálja Ön is a magyar mezőgazdaságot!

A mezőgazdasági piac szereplői, csakúgy, mint minden szolgáltató, eltökéltek arra, hogy piaci részesedésüket a vásárlói igények jobb kiszolgálásával növeljék.

Kutatásaink kitöltésével nemcsak a mi munkánkat segíti, hanem tagja lehet egy olyan exkluzív csoportnak, amely válaszaival közvetlen befolyást gyakorolhat a magyar mezőgazdaság jövőjére. Azáltal, hogy a globálisan legnagyobb mezőgazdasági piackutató cégnek válaszol, a véleménye jelentős mértékben lesz képviselve megrendelőink, a hazai mezőgazdasági piac legnagyobb szereplői felé.

Területi képviselői kutatás

A napokban indítjuk a vetőmagnemesítő cégek területi képviselőiről szóló kutatásunkat, amelyet online is lehetősége van kitölteni. Töltse ki a kérdőívet, és amellett, hogy minden egyes kitöltést konkrét ajándékkal honorálunk, az online kitöltőknek lehetősége lesz részt venni nyereményjátékunkban, ahol további értékes ajándékokat sorsolunk ki közöttük.

mezőgazdaság

A legvagányabb nyereményjáték

Az új évtizedbe lépve szerettünk volna valami olyan dolgot kitalálni, amely igazán különleges élményt nyújt azoknak a gazdáknak, akik nem sajnálták az idejüket arra, hogy válaszoljanak kérdéseinkre.

Ha mindig is szerette volna kipróbálni, milyen egy Monster Truckkal végigzúzni a határban, vagy ha szeretné megtapasztalni milyen érzés a XX. század egyik legjelentősebb fegyverét, egy igazi tankot irányítani, akkor töltse ki kérdőívünket, mert idén év végén ilyen ajándékokat sorsolunk ki leghűségesebb válaszadóink között.

Arra is gondoltunk, aki nem rajong a pusztító monstrumokért: egy elegáns Tesla tesztvezetést is felajánlunk sorsolásra.

nyeremények

Az említett nyeremények elnyeréséért nem kell mást tennie, csak válaszoljon a területi képviselőkről szóló kutatásunkra, az év folyamán legalább kétszer, telefonon vagy online. A résztvevők között számos egyéb nyeremény mellett a fentebb említetteket is kisorsoljuk.

Az információ érték

A Kleffmann-Kynetec elkötelezett abban, hogy válaszadói számára igazán hasznos ajándékokat nyújtson. A XXI. század legértékesebb erőforrása az információ, és mi lehetne hasznosabb ajándék kitöltőink számára, mintha megosztanánk velük a kutatásaink során szerzett ismereteket.

Töltse ki rövid, legfeljebb 10 perces kérdőíveinket és idén először a kapott információkat is megosztjuk önnel a kutatás végén!

További információkért keresse fel honlapunkat vagy jelentkezzen a kutatas@kleffmann.com email címen.

Figyelem! Az említett kutatásban csak bizonyos feltételek mellett lehet részt venni, további információért látogassa meg honlapunkat!

www.kleffmann.com