5 újdonság - 5 gyártó legújabb fejlesztése - 5 jövőbe mutató konstrukció

1. Landini 7-215 traktor

A Landini 7-es széria minden részében megváltozott. A Tier 4i előírásokat teljesítő 6 hengeres F.P.T. motor, a ZF sebességváltó, a hidraulika rendszer, a fülke és nem utolsó sorban a dizájn a gyártó koncepcióját és egy új traktorgenerációt testesítenek meg.

2. Fendt 933 Vario traktor

Menet közbeni guminyomás állítás mindössze egy gombnyomással. – ezt tudja az új Fendt 900 Com4 Vario. A gyári megoldás neve VarioGrip. A kezelő számára ez kevesebb talajtaposást, 15%-kal nagyobb vonóerőt és kevesebb üzemanyag-szükségletet jelent. Új motortechnológia két turbóval. A széria első traktora, amely megfelel a Com4 előírásoknak. Változtatható forgásirányú ventilátor, a hűtők tisztításának gyorsítása érdekében. Új 300 fokban törlő ablaktörlőlapát és Coming Home megvilágítás, LED fényszórók, és nagy látószögű tükrök, aminek köszönhetően semmi sem marad rejtve! Fendt 900 Com4 Vario. Többet tud. Jobban csinálja. 2014-től Magyarországon is rendelhető!

3. Manitou MLT 1040 137 PS teleszkópos rakodógép

Az új Manitou MLT 1040 137 PS mezőgazdasági teleszkópos rakodóval magasabb célok is elérhetővé válnak! Szó szerint, hiszen 10 méteres emelési magassággal büszkélkedik a gép. Gyors és nagy teljesítményű rakodógépre van szüksége? Válassza a Manitou MLT 1040 137 PS-t és nem fog csalódni!

4. CLAAS XERION 4000 traktor

A CLAAS a novemberi Agritechnica szakkiállításon mutatta be az új XERION-t, amely a világ legerősebb fokozatmentes váltóval szerelt erőgépe. A XERION 4000-es egy új 6 hengeres, 10.6 literes, 435 LE max. teljesítményű Mercedes Benz motorral rendelkezik a motorháztető alatt.

5. Topcon csúcstechnológiás helymeghatározás

Topcon csúcstechnológia, széleskörű ISOBUS szabvány munkagépvezérlésével, gyári beszállítói minősítésekkel, a világon egyedülálló RTK pontos kormányautomatikával. Alapfelszereltségben GPS és GLONASS műholdak vételével egy olyan precíz eszköz a kínálatunkban, amellyel bátran indulhat munkába extrém domborzati viszonyok között is.