Ezek a hatékonyság, magas területteljesítmény és környezetkímélő módon elérhető pontos szórásegyenletesség.

BARGAM GRIMAC 3000

A BARGAM (korábban Gambetti Barre, 1971) immár 40 éve gyárt különböző mezőgazdasági gépeket Észak-Olaszországban. A vállalat legfőképp a permetezéstechnikára specializálódott, számos konstrukció a különböző európai igények alapján fejlődött ki. A mérnökség és a tervező részleg közvetlenül az összeszerelő üzem mellett működik, több üzemegységében modern gyártási technológiával és európai mércével nézve is rendezett, szabályozott és dokumentált módon zajlik a munka. A BARGAM ma a világ egyik meghatározó permetezőgép gyártója, termékeik minőségét világszerte elismerik.

Bargam Grimac

A Grimac 3000 egy igazi nagypályás. Minden dimenzióját tekintve egy nagy és erős gép, amely megtartja a Grimac család egyik alapvető tulajdonságát, a relatív alacsony öntömeget. A Grimac nem süllyed mélyre, összkerék hajtása, az MS11 hajtóművek és az elektronikus SRS rendszer lehetővé teszi, hogy a 175 lóerős 6 hengeres Iveco Diesel motorjával rendkívül jól mozogjon egy olyan táblában is, ahol felázott területek is vannak. 180 cm-es hasmagassággal rendelkezik, tartálya 3000 literes, szórókerete – igény szerint 18-24m – légzsákos.

GASPARDO URAGANO 3000

A GASPARDO MASCHIO cég a közelmúltban felvásárolta a permetezőgép gyártó FINOTTO-t. A FINOTTO-gyár korábbi termékét az EUROFALCON E170 önjáró permetezőgépet az új tulajdonos teljes mértékben átdolgozta, korszerűsítette és URAGANO néven elsőként a 2012-ben megrendezésre kerülő Bolognai EIMA mezőgazdasági seregszemlén mutatta be.gaspardo uragano

A GASPARDO URAGANO önjáró permetezőgép nagyon sokoldalú és hatékony. A hidraulikus rendszerek segítségével végezhető nyomtávszélesség, a szórókeret és a vezetőfülke magasságának állíthatósága többféle konfigurációt tesz lehetővé. A permetezőgép magas felépítményének köszönhetően kiválóan alkalmazható magas ültetvények esetében, mivel az URAGANO csuklós lábai közti szabad hasmagasság 295 cm, a fokozatmentes hidraulikus nyomtávszélesség-állítás 170 cm-305 cm közötti tartományban lehetséges, miközben a vezetőfülkét a talajtól akár 2,63 m magasságig is emelhetjük.

Paralelogramma és függőleges rendszerű szórókeret magasságállítás 0,6-3,2 m között. Az alacsony súlypont miatt nagyon stabilan dolgozik manőverezés közben is, tartálytérfogata 2x1500 liter. A munkaszélesség – igény szerint – 18-28 m között választható.

Az INTERAT Zrt. önjáró permetezőgépek széles választékát forgalmazza, így egyedi igények és egyéb paraméterek egyeztetése ügyében keresse értékesítő kollégáinkat.interat