Az Agrowolf Kft. 1991-es alapítása óta több, a társaság által importált géppel segíti a hazai állattartók munkáját. A cseh gyártású ZTR és EXACT dobos és tárcsás fűkaszák, a RUR, RA szervestrágya-szórók és a TRACLIFT traktorra szerelhető homlokrakodók megbízható és hatékony gépei az állattartással foglalkozóknak. Cégünk 2012-ben kezdte el a finnországi Oy ELHO Ab által gyártott szálastakarmány-betakarító és kezelő gépek forgalmazását. Az ELHO közel 50 éve gyártja gépeit, melyeket kezdetektől fogva a legkorszerűbb és legmagasabb szintű műszaki megoldások alkalmazása, valamint a kiváló anyag és gyártási minőség eredményeként a hosszú távú megbízható működés jellemez. Az ELHO a világ számos országában forgalmazza gépeit, melyek a legigényesebb termelők elvárásait is kielégítik.

Fűkaszák

fűkasza

Kattintson a képre részletes információkért! A videó megtekintéséhez kattintson IDE!

Az ELHO széles választékban kínálja fűkaszáit, elsősorban kisés közepes termelők számára, de megtalálhatók közöttük a nagyüzemek számára is gazdaságos és hatékony megoldást nyújtó nagy teljesítményű gépek is. A gyártó minden takarmánynövényhez (fűfélék, pillangósok, rozs, stb.) kínál megfelelő technológiát, szársértő nélküli, kovácsolt acél ütőujjas vagy gumihengeres szársértővel szerelt kaszáival. Gépeinek letisztult és céltudatos tervezettsége könnyű kezelhetőséget és problémamentes működést biztosít. Az ELHO kaszák különösen erős vágórésze minden talajon kiváló vágási minőséget, gyors és hatékony betakarítást és hosszú élettartamot eredményez. A legkisebb típusok kivételével (NK2000, 2400, 2800) minden kaszát hidro-pneumatikus tehermentesítéssel – Hydro Balance – és hidraulikus ütközésbiztosítással – Hydro Active szerelnek.

Rendkezelők

rendkezelő

Kattintson a képre részletes információkért! A videók megtekintéséhez kattintson IDE és IDE!

Az ELHO több évtizede gyártja saját fejlesztésén alapuló, forgókosaras rendszerű rendkezelőit, melyek a hagyományos megoldásokhoz képest több előnyt is nyújtanak.
• a rotorok fel-feldobó mozgatással terelik a levágott terményt a gép középvonala felé. Ezzel a megoldással jelentősen lecsökken a terményben maradó fizikai szennyeződések mennyisége (kő, föld, trágya, stb.), melyek a takarmány minőségét rontják, illetve a következő gépek (bálázó) sérülését okozhatják.
• Jól szellőző, jól formázott rend alakítható ki, melyben a bakteriális fertőzések kialakulása minimálisra csökken
• Egy menetben végezhető a rendek összesítése és a bálázás  V-Twin 600), amivel a betakarítás költségei (üzemanyag, idő) és a talajterhelés is jelentősen csökkenthető.

Bálacsomagolók
bálacsomagoló

Kattintson a képre részletes információkért! A videó megtekintéséhez kattintson IDE!

Az ELHO az elsők között kezdte a bálázott takarmányok csomagolástechnológiájának fejlesztését és bálacsomagoló gépek gyártását. A több évtizedes tapasztalatnak és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma az egyik legelismertebb gyártó a bálacsomagolók piacán. Modellpalettáján megtalálhatók a függesztett és vontatott kivitelek, kör vagy szögletes bálák csomagolására. A gépek vezérlése – típustól függően – manuális bowdenes, félautomata és teljesen automatizált lehet. A kiváló csomagolási minőség mellett, a nagyfokú hatékonyság (Fastliner: 60db/óra) teszik gazdaságossá ezeket a gépeket. Az ELHO sorbála-csomagolójával (Tube 2020) a felhasznált fólia mennyisége közel 50%-kal csökkenthető!

Bálaaprító-kiosztók

Bálaaprító-kiosztó

Kattintson a képre részletes információkért! A videó megtekintéséhez kattintson IDE!

Az ELHO függesztett és vontatott kivitelekben gyártja bálaaprító-kiosztó gépeit, kis és közepes gazdaságok részére. A gépek alkalmasak takarmánybálák aprítására és kiosztására, valamint szalmabálák alomkénti kiszórására.

Zöldtakarmány betakarító silózógépek

Zöldtakarmány betakarító silózógépe

Kattintson a képre részletes információkért! A videó megtekintéséhez kattintson IDE!

Az ELHO félig-függesztett silózója (DC2100) az önjáró betakarítógépek hatékonyságát kínálja, jelentősen kedvezőbb üzemeltetési költségek mellett! Ezek a gépek a rend felszedésére és pótkocsira juttatására és direkt betakarításra egyaránt alkalmasak.

További információkért látogasson el az Agrowolf Kft. weboldalára!