Takács András, a ZTR- Agro ügyvezető tulajdonosa, az Agroinformnak a Zetor traktorok kizárólagos importőreként mutatkozott be. A Zetor-Vas Kft. az OMÉK-on erőgépei kiállításával debütált.

„Az év során végig hordtuk a traktorokat az országon, mint a véres kardot” – élt az elrettentő hasonlattal Takács András, amikor az OMÉK-os rendezvény előzményeiről beszélt. Idén, hazánkban 8 alkalommal szerepelt kiállítóként a cég, 65. évét ünneplő születésnapi road-show-ja keretén belül- több-kevesebb sikerrel. A vegyes tapasztalatok miatt vonakodva állt a ZTR Agro az OMÉK kiállítói közé, - pusztán „kötelességből”.

A nehéz kezdet és a vásár gyenge első napja után azonban a ZTR Agro meglepő sikerekkel zárta a rendezvényt, korábban soha nem látott érdeklődés kísérte standjukat és több üzletet kötöttek traktoreladások formájában. Takács András hasznosnak értékelte az OMÉK-ot és nagy örömmel tapasztalta, hogy nagyon közel kerültek az országban eladott 3000 traktor-számhoz, a márkához hűséges vásárlóknak is köszönhetően.

A cég ügyvezetője igen nagy hangsúlyt tulajdonít annak, hogy a kiállításon sok gazda tette le foglalóját a Zetor traktorok mellett. A ZTR Agro bízik benne, hogy ez a rendezvény fordulatot is jelenthet, ami talán az évekig tartó, gépeladásokat is ellehetetlenítő válságból való lassú kilábalás kezdetét is jelzi.

A ZETOR traktorok választéka 62 lóerőtől 130 lóerőg terjed, amelyek közül a legújabb fejlesztést megtestesítő

-135-ös modellt, a Zetor Forterra család legerősebb, 130 lóerő teljesítményű képviselőjét emelték ki vezérgépként. A traktor oldalán látható elismerő diploma arról tanúskodik, hogy németországi teszteken a Zetor jött ki győztesként a legkedvezőbb üzemanyag-fogyasztással.

A Zetor Forterra azt a márkát jelenti, amely generációról generációra a hagyományt és folyamatos fejlődést testesíti meg a megbízhatóság és tartósság jegyében. A Forterra traktorcsalád kimagasló motorteljesítménnyel biztos partner a nehéz szántóföldi munkák során. Az új fejlesztésű Zetor motorok megfelelnek az EU TIER III emissziós normáink. Számos technikai fejlesztés hatására a mérnökök könnyű kezelhetőséget és kényelmet biztosítanak a vezetőnek. A külső megjelenés és a belső kialakítás mind a használhatóságot és a gyors karbantartást szolgálja. Univerzalitását tükrözi az egységesített függesztőszerkezet, és a vonóberendezések széles palettája. A traktorok felszereltsége egyénre szabható, így minden esetben a vevő elvárásai teljesülhetnek.

RÉSZLETESEBB PARAMÉTEREKRŐL ITT OLVASHAT!