A Navik Agri Kft./MEZŐDEPO immár több, mint négy éve a Campagnola termékek magyarországi nagykereskedője és forgalmazója, számos viszonteladó partnerrel.

campagnola logó

A Campagnola 1958 óta áll a világ ültetvényes gazdái szolgálatában. A cég az összes kontinensen jelen van, meghatározó piaci részesedéssel bír, tradicionális olasz professzionális kéziszerszámokat tervez és gyárt.

metszőolló

A Campagnola előnyei:

  • gyors kiszolgálás készletről

  • 1000 feletti elégedett ügyfél Magyarországon

  • 2 év garancia

  • magyarországi szerviz és alkatrészellátás

  • nagyüzemi, minőségellenőrzött termékek ISO 9001:2015

  • szakmai támogatás

Ügyfeleink gyorsabb, a ma elvárásainak megfelelő kiszolgálása érdekében létrehoztuk online nagykereskedői megrendelői felületünket ( shop.mezodepo.hu/hu/ ).

RENDELJEN MOST ONLINE, a CAMPAGNOLA kuponkód érvényesítésével !

November 30-ig 3% kedvezményt biztosítunk

minden termék árából!

Kuponkód:  CAMP20221130

LEGYEN ÖN IS AZ ELÉGEDETT ÜGYFELEINK EGYIKE!

SHOP.MEZODEPO.HU

Mivel kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a rendelés menete egyszerű legyen, így a rendelést nem kötöttük regisztrációhoz. A különböző  termékcsoportok a kezdőoldalon kategóriánként jelennek meg: metszőollók, kötözők, fűrészek, kiegészítők, pneumatikus rendszerek és alkatrészek között lehet választani.

Belépve valamelyik kategóriába megjelennek működés szerint az adott alcsoportok, mint Plug-in 24, Smart-line, Pro 58 és Line 44 elektromos, valamint pneumatikus és mechanikus kéziszerszámok.

Az oldalsávból egyszerűen, visszalépés nélkül elnavigálhatunk egy másik kategóriába is. Az alcsoportba való belépéskor jelennek meg részletesen az oda sorolt termékek, amelyeknek az árát nem rejtettük el, vagy a megjelenésüket nem kötöttük regisztrációhoz.  A termékekhez tartozó készlet tartalma, a termék műszaki adatai és az alkatrész katalógus is letölthető.

campagnola

A legnépszerűbb termékeinkről a honlapunkon, a Youtube csatornánkon bemutató videók találhatók egyrészt a könnyebb választás, másrészt a felhasználóknak a szakszerű beüzemelés, karbantartás bemutatása céljából. Néhány példa:

Campagnola Plug In kompakt metszőolló pontos, szakszerű karbantartása

CAMPAGNOLA NEXI – Unboxing – Elektromos kompakt automata kötöző készlet tartalma

CAMPAGNOLA – T-FOX – Unboxing – Elektromos kompakt láncfűrész készlet

CAMPAGNOLA T-REX 160-240 teleszkópos magassági elektromos fűrész összeszerelése

Bízunk benne, hogy egyszerű, és felhasználóbarát rendelési felületünkön Ön is pillanatok alatt megtalálja, amit keres, sőt újdonságaink további ötletet adnak a feladatai egyszerűsítésében, meggyorsításában.

A megrendelés menete gördülékeny, akár egy telefonról is kivitelezhető. Kattintson és rendeljen Ön is! Weboldal: https://mezodepo.hu/campagnola-online-rendeles/

navik agri