Ma éjjel gyengén felhős lesz az ég, több helyen köd, illetve alacsonyszintű rétegfelhőzet képződik. A ködös területeken szitálás előfordulhat. A többnyire mérsékelt délkeleti, keleti szél a Kisalföldön időnként megélénkül. A hőmérséklet hajnalban általában 0 és +7 fok között alakul, de az északkeleti tájakon hidegebb is lehet.

Csütörtökön a ködfoltok nagyrészt feloszlanak, gyengén felhős napos idő lesz, de főként a nyugati határvidéken tartósan megmaradhat az alacsonyszintű felhőzet. Csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +7 fok között várható, de elsősorban az északkeleti tájakon hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 15 és 18 fok között alakul, de a tartósabban felhős, ködös helyeken néhány fokkal hűvösebb lesz.

időjárás

Esőre még mindig nem számíthatunk – fotó: Agroinform.hu

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu megújult Időjárás rovatában!

Az időjárás rovat támogatója az Auditker Kft.