Ma éjjel borult, ködös, illetve kevésbé felhős tájak egyaránt lesznek. A ködös tájakon zúzmara képződés, hószállingózás, ónos szitálás előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Kisalföldön és Sopron környékén megélénkül a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és -9 fok között várható, de a tartósabban derült helyeken -10 foknál hidegebb is lehet.

időjárás

Borult, felhős idő lesz – fotó: Tibor Balázs

Szerdán túlnyomóan borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható, csak néhol szakadozhat fel a felhőzet. A ködös tájakon hószállingózás, ónos szitálás előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak a Kisalföldön élénkül meg a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és -9 fok között várható, de a kevésbé felhős vidékeken -10 foknál hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet +2 és -3 fok között alakul.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu megújult Időjárás rovatában!

Az időjárás rovat támogatója az Auditker Kft.