Az Agroinform Időjárás rovatában hőmérséklet- és napsütéstérképet, csapadék- és széltérképet, radar- és műholdfelvételeket, továbbá 24 órás, 5 és 30 napos időjárás-előrejelzéseket olvashatsz.

Első lépés: válaszd ki a települést!

időjárás

Utána láthatod a 24 órás és az 5 napos időjárás-előrejelzést: hőmérsékletadatok, szélsebesség, napsütéses órák száma, talajhőmérséklet, párolgás, csapadék.

agrometeorológia

Lejjebb görgetve a megyére vonatkozó 30 napos időjárás-előrejelzést nézheted meg. Az ábrán a várható minimum- és maximumhőmérsékleteket, valamint a várható napi csapadékösszeget tüntettük fel milliméterben (alul).

30 napos időjárás előrejelzés

Adatok az elmúlt 30 nap időjárására vonatkozóan. A dátumra kattintva a minimum- és maximumhőmérsékleten, valamint a mért csapadék mennyiségén túl a következő adatokat is megismerheted: átlaghőmérséklet, talajhőmérséklet, átlagos szélsebesség, átlagos relatív páratartalom.

mért időjárás adatok

Az ábrák mellett ezen az oldalon megtalálod a Hírek/Időjárás rovatban megjelent legfrissebb híreket is, az OMSZ által kiadott veszélyjelzésekre, figyelmeztetésre vonatkozó információkat is.

A legfrissebb időjárás-előrejelzésekkel, adatokkal, elemzésekkel szeretnénk hozzájárulni az eredményes, és a megfelelő időben elvégett munkához. Jó tájékozódást kíván az Agroinform csapata!