Csütörtök

A Dunántúlon elvékonyodik, felszakadozik a felhőzet, ugyanakkor a Dunától keletre erősen felhős vagy borult lesz az ég. Gyenge eső, zápor előfordulhat, északkeleten a hegyekben havas eső, hó is hullhat. A szél olykor megerősödik.

A maximum-hőmérséklet többnyire 4 és 10 fok között alakul.

Péntek

Éjszaka felszakadozik, elvékonyodik a felhőzet. Napközben általában többórás napsütés várható, de az északkeleti megyékben erősen felhős idő várható. Szitálás előfordulhat. Estétől nyugat felől ismét megnövekszik a felhőzet. A szél mérsékelt lesz.

A minimum-hőmérséklet -3 és +5 között várható, a maximum-hőmérséklet döntően 6 és 12 fok között, északkeleten 4, 5 fok körül valószínű.

Szombat

Hajnalra többfelé képződik köd. Napközben általában felhős, borult idő lesz, helyenként szitálás, ónos szitálás, gyenge eső előfordulhat. A szél megélénkül, Sopron környékén erős lökések is lehetnek.

A minimum-hőmérséklet -3 és +5 között valószínű, a maximum-hőmérséklet 4 és 10 fok között alakul.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu Időjárás rovatában.

Indexkép: Pápa Levente