Időjárás vasárnap estétől hétfő reggelig

Többnyire derült vagy gyengén felhős, csapadékmentes időre számíthatunk. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad. A hőmérséklet hajnalban általában 14 és 20 fok között alakul, de néhol ennél hűvösebb is lehet.

Országos előrejelzés: hétfő reggeltől hétfő éjfélig

A sok napsütés mellett kevés gomoly- és fátyolfelhőre számíthatunk. Elvétve alakulhat ki zápor, esetleg egy-egy zivatar. A légmozgás többnyire mérsékelt marad, de zápor, zivatar környezetében átmeneti szélerősödés előfordulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 20 fok között várható, de néhol ennél hűvösebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 35 fok között alakul.

Keddi előrejelzés

Napos idő várható többnyire kevés gomolyfelhővel, legfeljebb néhol északkeleten alakulhat ki zápor, zivatar. Helyenként megélénkül az északi szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 35 fok között alakul.

Szerda

A sok napsütés mellett nappali gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, néhol lehet zápor, zivatar. Az északkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 35 fok között alakul.

A kép illusztráció – fotó: Józsa Zoltán

Időjárás csütörtökön

A napsütés mellett gomolyfelhő-képződés várható, szórványosan számíthatunk záporra, zivatarra. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul.

Péntek

A napsütés mellett erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, egyre többfelé alakul ki zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között alakul.

Országos előrejelzés: szombat

Napos és erősen felhős időszakok egyaránt lesznek, összességében több helyen lehet zápor, zivatar. Az északi, északnyugati szél helyenként megerősödik, zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 32 fok között alakul.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu Időjárás rovatában!

Az időjárás rovat támogatója az Auditker Kft.