Ma éjjel a legtöbb helyen csökken a felhőzet, kiderül az ég, inkább csak az északkeleti tájakon maradhat több felhő, de csapadék ott sem valószínű. Az északnyugati szél éjszaka már többnyire mérsékelt lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 8, 13 fok között alakul, de az északi völgyekben 3, 4 fok is lehet.

időjárás

Komolyabb esőzések nem lesznek – fotó: Kerekes Levente

Csütörtökön napközben a Nyugat-Dunántúlon és az északkeleti megyékben több lesz a felhő, ezek gyakran eltakarják a napot, másutt viszont több órára kisüt a nap, de a képződő, illetve sodródó gomolyfelhők miatt nem lesz zavartalan napsütés. Legnagyobb eséllyel továbbra is az északkeleti tájakon alakulhat ki zápor, zivatar. Az északnyugati szél napközben ismét többfelé megerősödik. Zivatar környékén is előfordulhat átmeneti szélerősödés. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8, 13 fok között alakul, de az északi völgyekben 3, 4 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21, 27 fok között várható.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu Időjárás rovatában!

Az időjárás rovat főtámogatója a Kaposflex Kft., támogatója az ICL Specialty Fertilizers.