Ma éjszaka többnyire közepesen vagy erősen felhős lesz az ég. Összességében több helyen - legkisebb eséllyel északkeleten -alakulhat ki zápor, zivatar, amelyet helyenként jégeső vagy felhőszakadás is kísérhet. Általában mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében viharos széllökések is előfordulhatnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20 fok között alakul.

időjárás

Éjszaka és holnap napközben is jöhet heves esőzés – fotó: Kovács Péter

Szombaton északkeleten gomolyfelhős, napos idő várható, másutt gyakori gomolyfelhő-képződés valószínű, több helyen – legkisebb eséllyel északkeleten – alakul ki zápor, zivatar, néhol felhőszakadás, jégeső is lehet. Az északkeleti szél többfelé megélénkül, zivatarok környezetében viharos széllökések is lesznek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 32 fok között alakul.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu Időjárás rovatában!

Az időjárás rovat támogatója az Auditker Kft.