Ez kurva egyszerű ,mit mond a konkurencia,és ha megéri,csinálom ,nem panaszkodom.az amotizálásrol annyit hogy a megát 5 éve 13-ért vettem most 14-et igértek érte, sajnos hirtelen nemtaláltam másikat helyette hát maradt
Nem tudom,hogy te mi alapján számolod a szolgáltatás díjait?Mifelénk az üzemanyagköltség háromszorosát számolják. Mégpedig Üzemanyag+hitel+amortizácio és akkor még nem kerestél semmit. Amugy nekem is Jd-ém van és sok egyébb márkával vágtam már a rendeket azonos mennyiségü gázolajal. Például ma 40q-as repce+zöld szár+szecskázó=16 liter / ha.Szerintem a class sem megy levegövel hiszen akkor nekem is az lenne!!!
nekünk sörárpánk van és az öszi. Majd valamelyik nap aratjuk, csak még nem végeztek a sajátjukkal. Csak felek a vihartól ezért jobb lenne minnélelőbb learatni.
Válasz #200. hozzászólásra
Nekünk JD 2056-os van és nem fogyaszt olyan sokat mint itt sokan mondják, főleg azok akiknek soha nem is volt.
Pár éve összehasonlítottuk a NH CS540-el.
A NH 4-500 üó volt a milyénk akkor 2800 üó.
5-5,5 t búzában szecskázva 1 liter volt a különbség JD 15 L a NH 14 L. Az NH elvileg már egy újabb technikát képviselt.
16000- mellett is van bőven haszon, pláne ha 400-500ha vágnak le vele 1 évben!! Tudom mi a szezonális tól-ig szezonra felkészítése 1 Kombinak! Meg 1ebek........
8331 hozzászólás
Válasz #242. hozzászólásra
Én is.
Jó éjt mindenkinek!
Válasz #238. hozzászólásra
Kösz! elmentettem!
Válasz #239. hozzászólásra
De sajnos fogyasztásban már azok sem olyan jok főleg a Cat motorosok
Válasz #237. hozzászólásra
Nem mindegyik kombájnba jobb a Claas Pl. gyapotkombiba a Claas szerintem eleve nem is gyárt tehát nem jóbb abba, amúgy a földön minden 2. kombájn JD.
Válasz #236. hozzászólásra
Az a szomorú hogy a traktorokra igaz a kép ,de a kombájnba veri a claas a a Szarvas Jánost
Válasz #232. hozzászólásra
Nekem is kellene olyan embléma amin a szarvas hug.ozza a fend-et!
Válasz #233. hozzászólásra
Király embléma!!
Válasz #230. hozzászólásra
Milyen embléma ez? egyébként a gázolaj ára most 272+áfa
Válasz #230. hozzászólásra
Vond le az áfát! :)
Válasz #228. hozzászólásra
Én joibban szeretem a déli gyümölcsöt!!! Amúgy vicceltem!
Válasz #225. hozzászólásra
Miez? Valami fenyegetés??? :-))
Látszik hogy a gyurcsánytól kapod a fizut!! :-))
Válasz #224. hozzászólásra
Ez kurva egyszerű ,mit mond a konkurencia,és ha megéri,csinálom ,nem panaszkodom.az amotizálásrol annyit hogy a megát 5 éve 13-ért vettem most 14-et igértek érte, sajnos hirtelen nemtaláltam másikat helyette hát maradt
Válasz #219. hozzászólásra
Nem trakiról beszéltem hanem kombájnról! :)
Válasz #220. hozzászólásra
Egy telefon és el van intézve, de fordítva is! :))))
Válasz #221. hozzászólásra
Nem tudom,hogy te mi alapján számolod a szolgáltatás díjait?Mifelénk az üzemanyagköltség háromszorosát számolják. Mégpedig Üzemanyag+hitel+amortizácio és akkor még nem kerestél semmit. Amugy nekem is Jd-ém van és sok egyébb márkával vágtam már a rendeket azonos mennyiségü gázolajal. Például ma 40q-as repce+zöld szár+szecskázó=16 liter / ha.Szerintem a class sem megy levegövel hiszen akkor nekem is az lenne!!!
Válasz #222. hozzászólásra
Miért bruttot számolsz?
Válasz #221. hozzászólásra
Te fan mikor vettél 270-ért gázolajat mer most 335 ft és szinte minden héten dobnak rá 5-10 forintot! 270- ért vevő vagyok 2000 literre!
Válasz #210. hozzászólásra
Akkor miért akarnak 20-ért aratni ha 15literrel elmegy?15x270=4050,+500munkabér+1500alkatrész
Holnap Tűzszemle! Jönnek a hamuhuszárok a gépeket fikázni! Kiváncsi leszek most mibe vesznek bele!
Válasz #202. hozzászólásra
Mese -mese mestkete!!! :-)) Összeakad a bajszunk SzaBI wAZE!! :-)
Válasz #216. hozzászólásra
FŰMAG!!!!
tényleg az mi ?
Válasz #215. hozzászólásra
Az mi?
Válasz #214. hozzászólásra
volt aratás?Mi végeztünk az ősziárpával,tegnap réti csenkeszt arattam.
Válasz #210. hozzászólásra
1l volt a külömbség. És mennyi volt az 1l alatt?
Holnap aratjuk a sörárpát!!! Nem tudja valaki hogy mennyiért veszik a sörárpát?
http://kvizpart.hu/kviz/Biol%F3gia/Sz%E1nt%F3f%F6ldi+n%F6v%E9nyek
nekünk sörárpánk van és az öszi. Majd valamelyik nap aratjuk, csak még nem végeztek a sajátjukkal. Csak felek a vihartól ezért jobb lenne minnélelőbb learatni.
Nekünk JD 2056-os van és nem fogyaszt olyan sokat mint itt sokan mondják, főleg azok akiknek soha nem is volt.
Pár éve összehasonlítottuk a NH CS540-el.
A NH 4-500 üó volt a milyénk akkor 2800 üó.
5-5,5 t búzában szecskázva 1 liter volt a különbség JD 15 L a NH 14 L. Az NH elvileg már egy újabb technikát képviselt.
Válasz #208. hozzászólásra
Akkor le vok maradva. :S
Válasz #207. hozzászólásra
már van őszi is az enyém ANGORA
Válasz #206. hozzászólásra
A sörárpa nem tavaszi?????
Válasz #205. hozzászólásra
nekem pl. van őszi sörárpám, ami kész van
Válasz #204. hozzászólásra
Nem, étkezési. :D Plyemkor még nem érett a sörárpa, De nemsokára érik az is.
Sziasztok! Ezek az árak ugye a takarmány árpára vonatkoznak?
van itt a hirdetésekben egy fazon, aki 4500-ért árúlja az árpát
Jó hogy hőbörögnek mert dupláját eszi gázolajból mint a class!!! :)
16000- mellett is van bőven haszon, pláne ha 400-500ha vágnak le vele 1 évben!! Tudom mi a szezonális tól-ig szezonra felkészítése 1 Kombinak! Meg 1ebek........
Válasz #198. hozzászólásra
Sejtettem hogy Jd kombájnod, van azok szoktak nálunk is höbölögni hogy ennyiért nem lehet aratni,hát JD-vel nehéz
Válasz #198. hozzászólásra
A 20000 ft-os betakaritási árakkal!!
Válasz #196. hozzászólásra
2
Válasz #194. hozzászólásra
Hány hektáron?
Válasz #194. hozzászólásra
Legyen 99
Válasz #193. hozzászólásra
Géza 98 mázsa
Válasz #184. hozzászólásra
na én már nagyon kiváncsi vagyok az árpatermésre, nekem 14-20 AK közötti területen van és van rajta 5q-a mükaki is
Válasz #165. hozzászólásra
Eggyetértek veled maximálisan, és aki nem ezt állitja az zsarolja a Gazdatársakat!!!!!!!!!!
Itt is 6 körül abba kellett hagyni, 2 mm esett.
Majd a búzát tárolom, de most is 4 fölött van az ára.
Válasz #182. hozzászólásra
dejó nektek én is állnák az eső végett
Válasz #183. hozzászólásra
5.10 asztal van mindkettőhőz