SziasztokNemtudtok nekem egy jelenlegi nagybani étkezési burgonya árat mondani?Én heti 5-6 kamiont tudnék szálítani hozzátok ha lenne rá vevőKösz a vállaszokat:)
Válasz #3486. hozzászólásra
Én a szeptemberi új krumlit nálunk /tarló/-nak is nevezik nagyon szeretem, ja meg persze a legkorábbit, "pedig a lábom sem ízzad".
De igen a koraikat..6fajta krumplim van..Ez azért hogy minden piacos kuncsaft ki legyen elégítve.Soknak eltérő az ízlése..Rá vannak kattanva a fajtákra..
Aki mester az a Hecci!!!Én nem vaok mester..Csak tanuló...De szivatnak a nagy harmatok..Eddig zölden tudtam tartani a burgit,és most a napokba iszonyat belement a fito..Csalódott vaok..
A jó..De nekem nincs jóra pénzem..Ezek a majomkerekesek már nem tetszenek..Olyan van nekem is..Egyszer a majomkerék megforgatja,egyszer a tartályba belesik,egyszer a tartályból rá a pótkocsira,egyszer le a pótkocsiról,Aztán válogatógép meg minden..Én kirázom válogatva bele a zsákba és a tárolóba..Kész..Jó ha annyi lenne nekemis amennyi Neked biztos nem így lenne..Nálunk itt a faluban nincs annyi amennyi Neked a tizede.
Nemis hiszem...Ráztam már én is egysorossal tisztába vagyok vele hogy ke száguldozni..Neked milyen a krumplid???Elvitte már a fito?Azon agyalok hogy korai fajtákat kéne rakni,mert itt felénk az elmúlt években nehéz megtartani..Ezek a hosszabb tenyészidejüek nem nőnek meg nagyra,mert elkap valami nyavaját..
Kombájnt még véletlensem..Minőség Sannyee!!!Inkább több pézt rászánok emberekre.De nem töröm..Bár azok a 10milliósak nemtudom mit csinálnak a burgival..De olyan nem lesz soha..
Válasz #3463. hozzászólásra
Mikor a nejem a kisfiammal volt tanácsadáson /8 éve/ azt mondták úristen még ilyen nevet adnak ma is ! két nap múlva csinos fiatal asszony a buszon, kb fél éves kis gyerekekel Sanyikának szólitotta , kihúztam ám magamat!
9498 hozzászólás
Válasz #3496. hozzászólásra

Na, ilyen van eladó a környéken, kiásod a cuccot, felpakolsz oszt hazahúzod , ez a 3 az 1 ben krumpliásó
Válasz #3495. hozzászólásra

hháháháháháhá
ez aztán nem bacakodik!
bafki és micsoda HŰTTŐŐŐŐŐŐTÁSKÁJA VAAAAAAN!!!
Van nekünk is olyan!
Még a 80as években látta a szlovákok ősi tavát a balatont is! hhehehehehehe
Válasz #3494. hozzászólásra

De ezt nyugodtan nevezhetjük a krumpliásó beszaratásának is
Válasz #3495. hozzászólásra
hűűű!univeres krumplirázó!!!Ilyen kő nekem!!!!
Válasz #3494. hozzászólásra

Szóval, 1 helyi -kismaszek- nevezzük igy, absolute költség ill energiatakarékos módját találta a termés hazaszállitásának
Válasz #3493. hozzászólásra
oksa...
Válasz #3491. hozzászólásra

Máris publikálom, épp húúúúzooom be a gépembe
Válasz #3490. hozzászólásra
szerintem Hecci szedi avval a szedővel a krumplit amit belinkeltem..Eltaláltam a kép tartalmát???
Válasz #3490. hozzászólásra
titkos?
Gyerexek, olyan képeket csináltam ma, hogy ...........................bexarás
Sziasztok
Nemtudtok nekem egy jelenlegi nagybani étkezési burgonya árat mondani?Én heti 5-6 kamiont tudnék szálítani hozzátok ha lenne rá vevő
Kösz a vállaszokat:)

Én a szeptemberi új krumlit nálunk /tarló/-nak is nevezik nagyon szeretem, ja meg persze a legkorábbit, "pedig a lábom sem ízzad".

ez jó
Válasz #3485. hozzászólásra
De igen a koraikat..6fajta krumplim van..Ez azért hogy minden piacos kuncsaft ki legyen elégítve.Soknak eltérő az ízlése..Rá vannak kattanva a fajtákra..
Válasz #3484. hozzászólásra
Most mivan, idén még nem is szántottál??????
Válasz #3483. hozzászólásra
Hát ja..Veszteséggel..Amik voltak kisebb gumók nem fognak megnőni..Pedig bíztam benne...
Válasz #3482. hozzászólásra
És hogy tudod kivenni belőle, kis veszteséggel?
Válasz #3481. hozzászólásra
Én nem vaok mester..Csak tanuló...De szivatnak a nagy harmatok..Eddig zölden tudtam tartani a burgit,és most a napokba iszonyat belement a fito..Csalódott vaok..
Aki mester az a Hecci!!!
Válasz #3480. hozzászólásra

Ha valaki ennyi ideje csinál valamit jól, az már a MESTERE is!Szerintem!
Válasz #3478. hozzászólásra
33éves vagyok..Talán 20még nincs..
Válasz #3476. hozzászólásra

Ezt is kezded kapizsgálni.
Még a végén belerázódsz a krumplizásba, mint maga a krumpli... hehehehe
Válasz #3477. hozzászólásra

Kezded kapizsgálni.
Hány éve is csinálod?
20?
Válasz #3475. hozzászólásra

A jó..De nekem nincs jóra pénzem..Ezek a majomkerekesek már nem tetszenek..Olyan van nekem is..Egyszer a majomkerék megforgatja,egyszer a tartályba belesik,egyszer a tartályból rá a pótkocsira,egyszer le a pótkocsiról,Aztán válogatógép meg minden..Én kirázom válogatva bele a zsákba és a tárolóba..Kész..Jó ha annyi lenne nekemis amennyi Neked biztos nem így lenne..Nálunk itt a faluban nincs annyi amennyi Neked a tizede.
Válasz #3451. hozzászólásra
Nemis hiszem...Ráztam már én is egysorossal tisztába vagyok vele hogy ke száguldozni..Neked milyen a krumplid???Elvitte már a fito?Azon agyalok hogy korai fajtákat kéne rakni,mert itt felénk az elmúlt években nehéz megtartani..Ezek a hosszabb tenyészidejüek nem nőnek meg nagyra,mert elkap valami nyavaját..
Válasz #3474. hozzászólásra

Jancsika, jegyezd meg, a jó krumplikombájn az nem rossz
Válasz #3456. hozzászólásra
Kombájnt még véletlensem..Minőség Sannyee!!!Inkább több pézt rászánok emberekre.De nem töröm..Bár azok a 10milliósak nemtudom mit csinálnak a burgival..De olyan nem lesz soha..
Válasz #3471. hozzászólásra

Nálunk a családban a 80évek közepén 5, de sajnos ketten már eltávoztak, de jött a fiam igy újra 4!
Válasz #3468. hozzászólásra

HM, modis a szöveged
Válasz #3469. hozzászólásra

ősszefosod magadat de voltak idők mikor 3 Sanyi!!!!! volt a szomszédba....
Válasz #3467. hozzászólásra

Stobrec campingben hideg a sör? Bosznián milyen keresztül az utazás?
Válasz #3463. hozzászólásra

Mikor a nejem a kisfiammal volt tanácsadáson /8 éve/ azt mondták úristen még ilyen nevet adnak ma is ! két nap múlva csinos fiatal asszony a buszon, kb fél éves kis gyerekekel Sanyikának szólitotta , kihúztam ám magamat!
offba fószerkáim ide bramborit rakjatok
Válasz #3465. hozzászólásra

Talált, süllyed
Válasz #3462. hozzászólásra
BiH, Mostar, hid a Neretván
Válasz #3464. hozzászólásra

Ez Split? Jól látom?
Válasz #3462. hozzászólásra

Válasz #3460. hozzászólásra

mondjuk emez sanyikánra gondoltam az krumplizik...
h. mennyi itt a sanyi.....
Válasz #3461. hozzászólásra

Ja!Da! Igen!
Válasz #3459. hozzászólásra

hmm, keressek vlmit???
Válasz #3453. hozzászólásra

DE!

Valami fotók délröl? Kipihenve, feltöltödve, újra Skandináviában?
Válasz #3457. hozzászólásra

De lehet elfelejtem meg nem lesz rá időm...
Válasz #3455. hozzászólásra
Krumpliról mondjuk.
Válasz #3447. hozzászólásra
Ez milyen gép?
Képet tudtok mutatni.
Wühlmaus, Grimme, Hagedorn, Hassia kombájokat nézzél inkább.
Válasz #3454. hozzászólásra
Miről?
Mi van?
Majd holnap megpróbálok feltenni képet.
Válasz #3449. hozzászólásra

sztem 1 sasoló volt
aki olvas minket
és látja h. csak dicsértük
no aszondja ELHAPPOLOM!!!!!!
sanyi nem te vótá?????????

az mondjuk 7 menet 300 m hosszan........ hmmmmmmmmm
2100 m per órás sebesség azaz 2,1kmperh színtiszta kiszántásnál ....
ahhoz keggggggggggyetlen vakolóhomoknak köll lenni, h. 7 menet meglegyen 60 perc alatt.....
Válasz #3447. hozzászólásra

Ezt a heki per órát el ne hidd
Válasz #3446. hozzászólásra

Persze marhajó!
100asé odaadta mikor mondtam neki h. nevem Master, Heccmaster..... hehehehehe
Miket nem feltételezel........