Felmerült nálunk is,hogy egy ujabb kénes kezelést csinálunk,azzal csak az a gond,hogy nincs tartamhatása, az lenne a legolcsobb megoldás,de jelen helyzetben mégsem az olcso az olcso
Gyomirtóval egy menetben nálunk kap egy kis rezet+ként(Wuxal Réz) gombaölő helyett majd idén is az egyik legolcsóbb gombaölőt virágzás környékén MILSTAR (CHEMINOVA)...
Ilyen áraknál nem jár neki BASF vagy BAYER "teknolodzsí"...
Már a lisztharmat rajt van és most az esök után még intenzivebb lesz a gomba jelenléte ugyhogy a kalászhányás elött szerintem kell kezelni mindenképpen
nemm marad mert a dózis/ ha az ugyanannyi mint a tavalyin ára se drágább, szerintem észrevették, amit én is , hogy kevés volt az a 300 g 2.4 D bele s löktek még bele egy kicsit
Mustang került ma a kezembe , tavalyi meg idei gyártású , a régi 300 g/l 2.4 D -t tartalmaz , a "friss " meg 465 g-ot !!!( mind a kettő magyar cimkés , most nézem a dow honlapján , ott még 300 g szerepel )
Hát nem tudom. Jelezve van, hogy a galajt csak 3 örvig viszi úgy ahogy. Én nálam is volt galaj, amit a vetőmaggal(durum) hoztam be a "tanyába", mert eddig galaj mentes övezet voltam és az tűnt fel, hogy csak is a durum területeimen jött elő, amiket meg úgy vettem.
Válasz #199. hozzászólásra
Eben nagyon bizok énis... Föleg ugy hogy még egy kis U 46 ot is csorgatunk melé!! Ja ma fujtunk is.. Az MTZ kis hiján elis akadt !! Szerencsére csak egy foltban..De a szomszédban két elakadás is volt a buzában!!!
Válasz #188. hozzászólásra
Min és Max dózissal számolva.
Granstar : 1400-3500 /heki nettó...
Super sx : 1900-3000 /heki nettó... és az Sx klasszisokkal jobb szer!!!
Tegnap lehúztam Linturral jó erős a bokrosodás, de ez még nem szárba szökkenés!? Remélem nem lesz baj!!!Valaki használt már YaraVita lombtrágyát? gombaölőbe majd merjek tenni ?
2078 hozzászólás
Válasz #226. hozzászólásra
Felmerült nálunk is,hogy egy ujabb kénes kezelést csinálunk,azzal csak az a gond,hogy nincs tartamhatása, az lenne a legolcsobb megoldás,de jelen helyzetben mégsem az olcso az olcso
Válasz #226. hozzászólásra
vazze, én rendeltem a kitétől harvesan+charisma csomagot, de "valamiért" nem jött meg, így Pannon-t kellett kihoznom. De még a legjava érintetlen.
Válasz #222. hozzászólásra
Gyomirtóval egy menetben nálunk kap egy kis rezet+ként(Wuxal Réz) gombaölő helyett majd idén is az egyik legolcsóbb gombaölőt virágzás környékén MILSTAR (CHEMINOVA)...
Ilyen áraknál nem jár neki BASF vagy BAYER "teknolodzsí"...
Válasz #224. hozzászólásra

hát, én is ettől tartok. Az árpákat nem kellett eddig védeni, csak ahol tavaly is árpa volt, itt meg abban reménykedek h megúszom.
Válasz #222. hozzászólásra
Már a lisztharmat rajt van és most az esök után még intenzivebb lesz a gomba jelenléte ugyhogy a kalászhányás elött szerintem kell kezelni mindenképpen
Válasz #221. hozzászólásra
Egy tiovitos kezelést kapott a miénk gyomirtáskor most kap egy Tango Start majd kalászoláskor juwel TT-t,ezzel beéri remélem
Válasz #218. hozzászólásra

én nem. Megpróbálom kibekkelni a kalászhányást.
Válasz #220. hozzászólásra
falcon,nativo,prosaro(kisöpörtem a tavalyi készletet)
Válasz #219. hozzászólásra
Mivel fujtad?
Válasz #218. hozzászólásra
1xmindet gyomírtózáskor,de van amit 2x is.
Buza gombaölözést csinált már valaki?
Válasz #215. hozzászólásra
Maradok az Alert S-nél!
Válasz #212. hozzászólásra
Na ez is érdekes! Mert nálunk a Mustang Forte nem ilyen.
Az most 3 hatóanyagot tartalmaz:http://www.dowagro.com/eu/hun/hu/prod/herbicides/mustangft.htm
Akkor most hogy a p...ba van ez?
Válasz #209. hozzászólásra
Nem nagyon használhatta senki ,mert idén van asszem először . De biztos komoly... már ha megéri ilyen árak mellet...
Válasz #213. hozzászólásra

Nemtom.
Nem figyelem.
Idén nem M.oztam.
Válasz #211. hozzászólásra
nemm marad mert a dózis/ ha az ugyanannyi mint a tavalyin ára se drágább, szerintem észrevették, amit én is , hogy kevés volt az a 300 g 2.4 D bele s löktek még bele egy kicsit
Válasz #210. hozzászólásra
nem a Mustang Forterol van szó !!
Válasz #210. hozzászólásra

Tehát ha berendelsz 10000 Litert pl. szokásból, pár deci a nyakadon marad.
Ezek a redvásak meg röhögnek majd a markukba......
egy érdekesség ....
Mustang került ma a kezembe , tavalyi meg idei gyártású , a régi 300 g/l 2.4 D -t tartalmaz , a "friss " meg 465 g-ot !!!( mind a kettő magyar cimkés , most nézem a dow honlapján , ott még 300 g szerepel )
Szeretném tudni Valaki használt-e már "Mystic Pro" gombaölőt, milyen a hatása, nem utolsó sorban az ÁRA?!Előre is köszönöm.
Válasz #207. hozzászólásra

Válasz #206. hozzászólásra

nem az akg miatt, hanem mert a növ.védősöm félretájékoztatott. Igazad van!!!!!!!!!
Válasz #204. hozzászólásra
Gondolom az AKG miatt , mert normál esetben zászlós levélig mehet...
Válasz #203. hozzászólásra
a sörárpában mindenképp granstar superrel fogunk menni, de a maradék búzákban Pionterrel.
Válasz #202. hozzászólásra
mert ilyen fejlettségnél már nem használható a Harmony, sajna.
Válasz #201. hozzászólásra
Hát nem tudom. Jelezve van, hogy a galajt csak 3 örvig viszi úgy ahogy. Én nálam is volt galaj, amit a vetőmaggal(durum) hoztam be a "tanyába", mert eddig galaj mentes övezet voltam és az tűnt fel, hogy csak is a durum területeimen jött elő, amiket meg úgy vettem.
Válasz #201. hozzászólásra
Most hogy , nincs mellette Starane? Miért nem használhatsz?
A Harmonys Aurora az nem hormon . Miért nem mindenre azt nyomsz akkor?
Válasz #191. hozzászólásra

nem tudok.
A Granstar superrel 50q/ha dózissal mentünk, most felmegyünk 60ra, hátha a galajt is kiviszi. Hormont nem használhatok.
Válasz #199. hozzászólásra

Eben nagyon bizok énis... Föleg ugy hogy még egy kis U 46 ot is csorgatunk melé!! Ja ma fujtunk is.. Az MTZ kis hiján elis akadt !! Szerencsére csak egy foltban..De a szomszédban két elakadás is volt a buzában!!!
Válasz #191. hozzászólásra
GranstarSuper50SX szép lassan dolgozik, nem látványos de szerintem ez kell a totális győzelemhez(lassúság)
Válasz #197. hozzászólásra
Volt nekem régen, de 1t-nél többet sosem adott.
Válasz #196. hozzászólásra
1.5-2t/ha.Nem nagy igényű,csak jó tiszta legyen.
Válasz #194. hozzászólásra
Kösz!
Mennyit szokott felétek teremni?
Válasz #193. hozzászólásra
Válasz #193. hozzászólásra
7500+fa.
Válasz #192. hozzászólásra
Mennyit ígérnek a fénymagért???
Mi a fénymagra harmoni fullt használunk.Nem tudom milyen lesz.
Cimbi tudnál már tippet , hogy összességében a Harmony-s vagy a Superstar-os kombináció volt a jobb ? Milyen dózisokkal mentél ?
Válasz #188. hozzászólásra
Min és Max dózissal számolva.
Granstar : 1400-3500 /heki nettó...
Super sx : 1900-3000 /heki nettó... és az Sx klasszisokkal jobb szer!!!
Granstar 75 df 15gr 2494ft granstar super 50 sx 240 gr 10275ft
Hali ,mennyi a Granstar ára ,tudja valaki?köszönöm
Válasz #186. hozzászólásra
Még nem igazán jártam át a területet. De remélem a veronikákat kivitte.
Válasz #182. hozzászólásra
Azt nem kellett volna ...
Amúgy nézted már hogy mindent kivitt e ?
Tegnap lehúztam Linturral jó erős a bokrosodás, de ez még nem szárba szökkenés!? Remélem nem lesz baj!!!Valaki használt már YaraVita lombtrágyát? gombaölőbe majd merjek tenni ?
Válasz #183. hozzászólásra
Csak bokrosodás végéig lehet használni, de a legtőbb búza már túl van ezen!!
A Lintur -ról mi a véleményetek?
Válasz #180. hozzászólásra
De valszeg azért, mert tettünk bele Trendet is.
van, ahol megcsípte!
Válasz #180. hozzászólásra
He?
Válasz #177. hozzászólásra
Hát csak nem... A Harmony hatását milyennek látod? Megcsípi a búzát mint a Solar ?
Válasz #178. hozzászólásra
Az faxa lenne!