Válasz medikus #5216. hozzászólásáraHa sikerül,csinálok képet belülröl is. ...ugyanis a "festöbrigád" ott is járt!nem eladás miatt lett lefestve,és ha valaki járna a volt tulaj farmján,akkor látná,hogy milyen gyerekek!!!
Válasz Gyurkesz1 #5210. hozzászólásáraVan alul oldalt egy különálló 17 kulcsnyílású finom menetes csavar!kb 2cm hosszú,azt keresd lent a kuplung felőli fékdobnál!Olyan csavar,mint ami a kerékagyban is van! kb 3 liter kell bele.
Válasz Gyuri gazda #5197. hozzászólásáraSzia.vennék 514est kéket csak zuzoval,ajánljatok e-mailen.... kb.ez van ide irva.kupim-vennék Te eszt keresd:predám-eladok
Válasz Buvargabi #5195. hozzászólásáraSzia én is nézelődöm. Csak ez a google fordítót nem értem lefordítanád érthetőre.
Kupim E 514 Mdw len modru s drvicom kto ma ponuku nech vola alebo mail....
Kupim E 514 MDW csak kék Törő aki hadd ajánljam ökör vagy mail ....
Válasz SanyóÓ #5188. hozzászólásáraMedikusnak igaza van,nekem 89-es évjárat van és nem teljessen igy néz ki.az ajton látni,hogy elötte nem ilyen zöld volt.
Válasz Gyuri gazda #5193. hozzászólásáraOké,máma lefényképezem.Én SK-bol vagyok,reggel nézegettem a kombajnokat,itt kellene körülnézni: bazos az oldal neve, polnohospodárske stroje az alkategoria(bal oldalon) és a bal felsö részébe van egy keresö ide beirod ,hogy :kombajn vagy E514.
Válasz Buvargabi #5189. hozzászólásáraÉnis már nézegettem,meg voltam is már megnézni 2 drb de képen jóll néztek ki és mikor odaértem egy nagy csalódás ért,mert nem úgy nézett ki. Gabi tegyél már fel 1 képet,mert szeretném láttni a tiéd.
Válasz Gyuri gazda #5169. hozzászólásáraaz igazat megmondva 3 honap alatt találtam rá,elötte 4et néztem meg de az 5ik nagyon megfogott.az igaz,hogy nem volt átlagára,de nem is kell vele semmit csinálnom,hogy arathassak.igaz,csak a vallatásnál derül ki,hogy jol e működik.de ha vettem volna egy olcsobatt,ahhoz,hogy ilyen állapotra készitsem el,akkor többe került volna+meg az idö ami nekem nagyon nincs ilyenekre meg helyem se.keresgélni kell és biztosan találsz.
Válasz rsándor #5185. hozzászólásáraNem teljesen, nem tudsz rá féket tenni. Ha cserés lesz a házam akkor bajba leszek, bár 512 es lehajtásaim vannak, de ragaszkodom a fékhez, mondjuk lehet csak azt a pár furatot kell befúrni a 12 esébe, meg a 14 es kisfogaskerekét beletenni és már jó is.
Válasz röfik #5183. hozzászólásáraMeghalás előtt mekkora hangja volt? :) Nekem az első akcióm lesz, illetve lehajtás levétel az első, ma fejeztem be a másik felét ott azt a kis tengelyt cseréltem meg a gyapágyait.
Válasz Koszi. #5182. hozzászólásáraMéretét nem tudom de 40ropiér is vettem bele csapágyat.3x cseréltünk már,komplett hajtás 1x 2x csapágy csere a nagy feküdt ki.Egyik oldalt 512-es lehajtása van abba is cseréltünk már csapágyat,elötte ompletten mert kilükdte az oldalát is de hazajutottam vele.
Az első lehajtásban milyen méretű kerékcsapágy van? Az egyik felén a kerék elég nagyot löttyen, így az utolsó pillanatban még fel kellene újítani a lehajtást... Ez okozhat sírós hangot? Váltóban nem találok túl nagy bajt, lehet akkor ez a lehajtás lesz a hang forrása.
Válasz Koszi. #5170. hozzászólásáraAzért is akarom,hogy látjam a tiétek milyen állapotban vannak és tudok mihez hasonlítani,még tavaly láttam 1 szép darabot az interneten,szlovakiaból való volt,de az gondolom jó is lehetett,mert nemvolt fent sokáig,azért gondolom amik jó állapotban lévőek azok hamar el is kelnek,és amik meg fentvannak fél évig meg tovább azok csak a maradékok,gondolom én.
Válasz Gyuri gazda #5169. hozzászólásáraJópárat meg kell nézni mielőtt találsz egy hadra foghatót, a java már egy kint szabad ég alatt lerakott , nem használt gép , jellemzően azért mert nem is lehet már használni kb . Mi két éve megnéztünk tizet , de csak kb fele vagy még annyi se volt ami az előző szezonban dolgozott volna, vagy akár több éve.
Válasz Buvargabi #5166. hozzászólásáraHát akkor az érdekes lessz,én a kombajról gondoltam,hogy nem-e tudsz képet feltenni? Na és sokat keresgéltel a kombajnok között vagy sikerült elsöre rátalálni? Én már csak jövőre fogok tervezni a vétellel mert már nem adja ki a büdzsé.
13914 hozzászólás
Válasz medikus #5216. hozzászólásáraHa sikerül,csinálok képet belülröl is. ...ugyanis a "festöbrigád" ott is járt!nem eladás miatt lett lefestve,és ha valaki járna a volt tulaj farmján,akkor látná,hogy milyen gyerekek!!!
Válasz Gyuri gazda #5215. hozzászólásáraAzért mert egy festőbrigád dolgozott rajta,nem jelent semmit.Attól még a rázóasztal lehet olyan mint a nagy rosta!
Válasz Buvargabi #5214. hozzászólásáraHú hát ez aztan jóll nézki,gondolom erre a gazdája vigyázhatott.
Válasz dr.T #5213. hozzászólására

Válasz Buvargabi #5212. hozzászólásáraSzerintem a tied.
Válasz dr.T #5209. hozzászólásáraMa meglesznek a képek!!! Tomi te is tehetsz felképet rola!!!!!!!
Válasz Gyurkesz1 #5210. hozzászólásáraVan alul oldalt egy különálló 17 kulcsnyílású finom menetes csavar!kb 2cm hosszú,azt keresd lent a kuplung felőli fékdobnál!Olyan csavar,mint ami a kerékagyban is van! kb 3 liter kell bele.
Válasz medikus #5208. hozzászólásáraÉs meddig kell önteni?? Addig még a nagycsavarnál nemjön ki vagy van valami más csavar mércének??
Válasz Buvargabi #5205. hozzászólásáraTegyel mar fel neki valami kepet mar,mert mar lassan minden nap ezt kell olvasni!
Válasz Gyurkesz1 #5206. hozzászólásáraElöl,a nagy csavarnál.
Válasz Buvargabi #5205. hozzászólásáraVárom a képeket.
A 14-es sebvaltójába hol kell beönteni az olajat??
Válasz Buvargabi #5201. hozzászólásárarossz névre irtam!
Válasz bl1967 #5198. hozzászólásáraAzt írja hogy...keresek kék MDW 514-est szecskázóval...hivj vagy írj emailt
Válasz Buvargabi #5201. hozzászólásáraKöszi
Válasz bl1967 #5200. hozzászólásáraEzt a link beszúrást még gyakorolnom kell
https// törölni kell a sorból
Válasz Gyuri gazda #5197. hozzászólásáraSzia.vennék 514est kéket csak zuzoval,ajánljatok e-mailen.... kb.ez van ide irva.kupim-vennék Te eszt keresd:predám-eladok
Válasz bl1967 #5199. hozzászólásáraEzzel viszont úgy látom megdolgoztak.514
Az ára is szép.
Válasz bl1967 #5198. hozzászólásáraFurcsa festése van.
514
Válasz Buvargabi #5195. hozzászólásáraSzia én is nézelődöm. Csak ez a google fordítót nem értem lefordítanád érthetőre.
Kupim E 514 Mdw len modru s drvicom kto ma ponuku nech vola alebo mail....
Kupim E 514 MDW csak kék Törő aki hadd ajánljam ökör vagy mail ....
Válasz Buvargabi #5194. hozzászólásáraKöszi,megnézegetem,de az idén már nemtervezek venni,csak jövőre,mert nemadja már ki. Várom a képeket köszi.
Válasz Buvargabi #5195. hozzászólásáraAz akku szekrény sem ilyen,egybe ajtósnak kellene lenni!
Válasz SanyóÓ #5188. hozzászólásáraMedikusnak igaza van,nekem 89-es évjárat van és nem teljessen igy néz ki.az ajton látni,hogy elötte nem ilyen zöld volt.
Válasz Gyuri gazda #5193. hozzászólásáraOké,
máma lefényképezem.Én SK-bol vagyok,reggel nézegettem a kombajnokat,itt kellene körülnézni: bazos az oldal neve, polnohospodárske stroje az alkategoria(bal oldalon) és a bal felsö részébe van egy keresö ide beirod ,hogy :kombajn vagy E514.
Válasz Buvargabi #5189. hozzászólásáraÉnis már nézegettem,meg voltam is már megnézni 2 drb de képen jóll néztek ki és mikor odaértem egy nagy csalódás ért,mert nem úgy nézett ki. Gabi tegyél már fel 1 képet,mert szeretném láttni a tiéd.
Válasz SanyóÓ #5188. hozzászólásáraGyanús az évjárat!Mintha régebb óta hirdetnék,ezt az érdekes zöldet!
Válasz Gyuri gazda #5171. hozzászólásáraLehet,h én vettem meg???
Válasz dr.T #5176. hozzászólásáradr.T-dr.Tomi????....vagy Roland???
Válasz Gyuri gazda #5169. hozzászólásáraaz igazat megmondva 3 honap alatt találtam rá,elötte 4et néztem meg de az 5ik nagyon megfogott.az igaz,hogy nem volt átlagára,de nem is kell vele semmit csinálnom,hogy arathassak.igaz,csak a vallatásnál derül ki,hogy jol e működik.de ha vettem volna egy olcsobatt,ahhoz,hogy ilyen állapotra készitsem el,akkor többe került volna+meg az idö ami nekem nagyon nincs ilyenekre meg helyem se.keresgélni kell és biztosan találsz.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/szantofoldi-betakaritogep/fortschritt-e-514-kombajn-gabona-oros-4011-es-kukorica-adapterrel-elado/h_6527896
Ismeri vki ezt a kombájnt? Vélemény?
Válasz rsándor #5185. hozzászólásáraNem teljesen, nem tudsz rá féket tenni. Ha cserés lesz a házam akkor bajba leszek, bár 512 es lehajtásaim vannak, de ragaszkodom a fékhez, mondjuk lehet csak azt a pár furatot kell befúrni a 12 esébe, meg a 14 es kisfogaskerekét beletenni és már jó is.
Válasz röfik #5183. hozzászólására A 12-es lehajtás nem egyezik meg a 14-esével??
Válasz röfik #5183. hozzászólásáraMeghalás előtt mekkora hangja volt? :) Nekem az első akcióm lesz, illetve lehajtás levétel az első, ma fejeztem be a másik felét ott azt a kis tengelyt cseréltem meg a gyapágyait.
Válasz Koszi. #5182. hozzászólásáraMéretét nem tudom de 40ropiér is vettem bele csapágyat.3x cseréltünk már,komplett hajtás 1x 2x csapágy csere a nagy feküdt ki.Egyik oldalt 512-es lehajtása van abba is cseréltünk már csapágyat,elötte ompletten mert kilükdte az oldalát is de hazajutottam vele.

Az első lehajtásban milyen méretű kerékcsapágy van? Az egyik felén a kerék elég nagyot löttyen, így az utolsó pillanatban még fel kellene újítani a lehajtást... Ez okozhat sírós hangot? Váltóban nem találok túl nagy bajt, lehet akkor ez a lehajtás lesz a hang forrása.
Válasz KalmárGazda #5180. hozzászólásáraEz az köszönöm.Holnap megrendelem és hétföre meglesz,addig meg megy a régivel.Holnap indulás.
Válasz röfik #5177. hozzászólásáraBocsi valamiért kalászvisszahordóra gondoltam..... magfelhordó a 2. a képen, spc 3350
Válasz röfik #5177. hozzászólásáraElvileg spc 3150
Magfelhordo meghajto ékszij méretét tudja valaki?Lekoptata a spanolo a könyvet meg nem találom.Elég gagya és kell másik.

Válasz *** HM *** #5175. hozzászólásáraHogy te miket nem tudsz?
Válasz Gyuri gazda #5171. hozzászólásáraazt doktorandekománk árulta
Válasz Misi 512 #5173. hozzászólásáraLengyeleknel van sok darab meg csak hat dragabb a fuvar mint a gep
Válasz Koszi. #5170. hozzászólásáraAz lehet hogy meg kell nagyon nézni, de még mindig jobban jár az ember mint bármi mással!!!
Válasz Gyuri gazda #5171. hozzászólásáraHat joll korbekell nezni,mire talallsz egy jo darabot,szerintem mar ritkasag talallni megkimelt allapotu garazsolt kombajnt.
Válasz Koszi. #5170. hozzászólásáraAzért is akarom,hogy látjam a tiétek milyen állapotban vannak és tudok mihez hasonlítani,még tavaly láttam 1 szép darabot az interneten,szlovakiaból való volt,de az gondolom jó is lehetett,mert nemvolt fent sokáig,azért gondolom amik jó állapotban lévőek azok hamar el is kelnek,és amik meg fentvannak fél évig meg tovább azok csak a maradékok,gondolom én.
Válasz Gyuri gazda #5169. hozzászólásáraJópárat meg kell nézni mielőtt találsz egy hadra foghatót, a java már egy kint szabad ég alatt lerakott , nem használt gép , jellemzően azért mert nem is lehet már használni kb . Mi két éve megnéztünk tizet , de csak kb fele vagy még annyi se volt ami az előző szezonban dolgozott volna, vagy akár több éve.
Válasz Buvargabi #5166. hozzászólásáraCsak azért kérdezek ennyit,hogy mire számitjak a vásárlás előtt.
Válasz Buvargabi #5166. hozzászólásáraHát akkor az érdekes lessz,én a kombajról gondoltam,hogy nem-e tudsz képet feltenni? Na és sokat keresgéltel a kombajnok között vagy sikerült elsöre rátalálni? Én már csak jövőre fogok tervezni a vétellel mert már nem adja ki a büdzsé.