Válasz Mf-es #2391. hozzászólásárasok gond nélküli üzemórát kívánok neked ezekhez a gépekhez. mennyibe fájt ez neked ??.. (ft-ba). gondolok itt az zuzóra meg a tolóra , egyébként jól néznek ki biztosan kiváló munkájuk is lesz.
Válasz Belarus 80 #2379. hozzászólásáraMostantól más technológiával fogom gyomirtani. A 0,18 l Command a homokos részeken kivitte vagy fogja a tököt, felverte az eső. Nagy lutri várni a bemosócsapadékra, vagy lesz vagy nem, utána meg felveri a növényre... Én befejeztem ezt a Command dolgot, jövőre bedolgozós cucc lesz
Válasz balázs18 #2372. hozzászólásárabalázs hogyan hoztad ki ilyen olcsó költséggel ? mennyit kaptak a kapások neked ? nagyon olcsón megusztad . nekem egy hektár volt 25 be mondjuk nagyon dudvás is de ,jól meg lett kapálva.
Válasz Mf-es #2378. hozzászólására0.25-el ? az igen nekem néhol ment 6 dl is és mégis szar .... nem volt elég csapadék ,kapott rengeteg esőt ott akkor ......
csöpi , MF-es , ropi . meg aki hajlandó válaszolni....
az lenne a kérdésem felétek, hogy mivel és milyen dózissal fújtátok a tököt vetés után és hogy mennyire vált be , milyen tiszta? vélemények ....
és fújtam 3 dl commanddal meg 2.5 lit afalonnal de nagyon nem jött be nagyon gyomos . max ahol rá fújtam az előzőre ott jó de hát az már mekkora dózis meg költség .
a fekete nadálytőt hogyan tudom kipusztítani ? már évek óta ezzel szenvedem más nincs csak szinte ez az egy fajta gyom , 5 liter totálissal megfújtam egy héttel vetés előtt vitt mindent csak ezt nem csak picit megsárgult most meg van benne annyi... jah meg vetés után is adtam neki 3 dl commandot meg 2.5 afalont és tele van vele . valami tipp hogyan kellene elpusztítani ???
Válasz csöpi #2359. hozzászólásáraés mi lenne az ? sikerült pár mázsa potya műkakihoz jutnom azt kéne még kinyomni sor mellé csak kézzel nem sok kedvem van meg az elég hosszadalmas lenne. elég nagy szemcse méretű .
tegnap sikerült elvetnem a 3 hektár tököt de utána csak 2.5 hekit tudtam lefújni , este jól megázott viszont annyira nem hogy ma délután ne tudjak rá menni , nem lesz baja a vetőmagnak ha ma délután lefújom a maradékot command afalon keverékkel?
Tisztelt Tökös Gazdàk.
Kisérleti jelleggel 1ha területen raknék olajtököt veszprém megyében.A gond, hogy nincs a betakarításhoz eszközöm. Keresem azt a gazdát, aki természtesen térítés ellenében tud ebben segíteni.
Köszönöm a segítséget.
3149 hozzászólás
Válasz *** HM *** #2398. hozzászólásáraTökös csávó.
Nem tetszenek a tökeim?Neked nincs ilyen?

Válasz Mf-es #2397. hozzászólásáraNem akarod átírni mostanában a nevedet ..... mondjuk................ Tök Filkoo -ra ?

Válasz Adorex #2395. hozzászólásáraKösz a választ! Közben már rájöttem!
Válasz Gabee0978 #2394. hozzászólásáraTe vagy egy aggasztó,ha a katica bábját nem ismered fel..........
Nálunk ilyen :) Esetleg valaki nem tudja véletlenül, hogy az a rovar miféle lehet? Nem sokat látok rajta, de aggasztó!

Válasz Belarus 80 #2392. hozzászólására1,1+1,4 nettó.
Válasz Mf-es #2391. hozzászólásárasok gond nélküli üzemórát kívánok neked ezekhez a gépekhez. mennyibe fájt ez neked ??.. (ft-ba). gondolok itt az zuzóra meg a tolóra , egyébként jól néznek ki biztosan kiváló munkájuk is lesz.
Válasz Mf-es #2382. hozzászólásáraSzia! Japán kistraktor+ egy 1350 mm talajmaró !
Jó aprómorzsás és jól zárja a földet es elég jól a tövénél kapálta.
Am 12.-én ültettük mi :)
Válasz .Ropi #2383. hozzászólásáraÉs mi az a bedolgozós?És a tök is kibírja??
Válasz balázs18 #2385. hozzászólására

és itt a kép
ezeket a képeket 3 napja csináltam!
Válasz Belarus 80 #2380. hozzászólásáracső
500ft/ óra + kaja és innivaló de én amit irtam árat az csak a órabér volt
Válasz Belarus 80 #2379. hozzászólásáraMostantól más technológiával fogom gyomirtani. A 0,18 l Command a homokos részeken kivitte vagy fogja a tököt, felverte az eső. Nagy lutri várni a bemosócsapadékra, vagy lesz vagy nem, utána meg felveri a növényre... Én befejeztem ezt a Command dolgot, jövőre bedolgozós cucc lesz
Válasz Janasystem #2381. hozzászólásáraSorművelve mivel volt?
Sziasztok! 5.-én fotóztam utána pedig 10.-én !

Nálunk ilyen :
Válasz balázs18 #2372. hozzászólásárabalázs hogyan hoztad ki ilyen olcsó költséggel ? mennyit kaptak a kapások neked ? nagyon olcsón megusztad . nekem egy hektár volt 25 be mondjuk nagyon dudvás is de ,jól meg lett kapálva.
Válasz Mf-es #2378. hozzászólására0.25-el ? az igen nekem néhol ment 6 dl is és mégis szar .... nem volt elég csapadék ,kapott rengeteg esőt ott akkor ......
Válasz Belarus 80 #2376. hozzászólásáraNekem bejött,kapott 60 mm esőt.0,25 command ment.
Válasz Belarus 80 #2376. hozzászólásáraItt se jött be a gyomirtás mert soká lett rá csapadék, marad a mechanikus gyomirtás, kapa,kultivátor.
csöpi , MF-es , ropi . meg aki hajlandó válaszolni....
az lenne a kérdésem felétek, hogy mivel és milyen dózissal fújtátok a tököt vetés után és hogy mennyire vált be , milyen tiszta? vélemények ....
és fújtam 3 dl commanddal meg 2.5 lit afalonnal de nagyon nem jött be nagyon gyomos . max ahol rá fújtam az előzőre ott jó de hát az már mekkora dózis meg költség .
Nálam már megjelentek a levéltetvek !
Válasz Belarus 80 #2373. hozzászólásáravolt duál gold + nuflon de kb 3-4mm eső eset rá és hát nem volt szinte semmi hatása :/
Válasz balázs18 #2372. hozzászólásáraaz jó ár . vegyszer nem is volt neki? majd ha arra járok megcsöröglek és megnézem. szép amúgy nagyon.
Válasz Mf-es #2371. hozzászólásárahát... kézel kapálás ugy hogy szépen körbe kapáltuk 52 ezer/4,7 ha
Válasz balázs18 #2370. hozzászólásáraKapálási területteljesítmény,hogy alakult??
Válasz Belarus 80 #2368. hozzászólásáraigen de gyere át és meg tudod nézni!
ha érdekel!
balázs18 a sort megkapáltad ? hogy ilyen tiszta
Holnapi vetéssel milyen lesz az aratás?
Válasz Belarus 80 #2364. hozzászólásáraSZia! az tudtommal egy gyógynövény ,és ÉVELŐ !
Szerintem egy jó mélyszántással,vagy totális gyomirtóval pedig valamilyen másik hatóanyaggal próbáld ki!
a fekete nadálytőt hogyan tudom kipusztítani ? már évek óta ezzel szenvedem más nincs csak szinte ez az egy fajta gyom , 5 liter totálissal megfújtam egy héttel vetés előtt vitt mindent csak ezt nem csak picit megsárgult most meg van benne annyi... jah meg vetés után is adtam neki 3 dl commandot meg 2.5 afalont és tele van vele . valami tipp hogyan kellene elpusztítani ???
Sziasztok!Ti hogy álltok ,nálunk ilyen a vetés

Levéltrágyának ki mit okoskodott ki az idei évre?
Válasz csöpi #2359. hozzászólásáraés mi lenne az ? sikerült pár mázsa potya műkakihoz jutnom azt kéne még kinyomni sor mellé csak kézzel nem sok kedvem van meg az elég hosszadalmas lenne. elég nagy szemcse méretű .
Sziasztok! A Commandot hány napig lehet kijuttatni vetés után ? papiron 3 napot ir , Kedden vetettünk , tegnap fujt a szél ,ma esik az eső
előre is köszi ! üdv Jana
Válasz Belarus 80 #2356. hozzászólásáravan.
Válasz Belarus 80 #2355. hozzászólásáraBiztos hogy nem.
Aki most kezdte a töktermesztést az milyen gépet szerzett be? Érdekelne engem is, de túl sok a gép amit hasznalni kene.
valami egyszerű megoldás kellene nekem hogy a sor mellé szórjam műkakit ?
tegnap sikerült elvetnem a 3 hektár tököt de utána csak 2.5 hekit tudtam lefújni , este jól megázott viszont annyira nem hogy ma délután ne tudjak rá menni , nem lesz baja a vetőmagnak ha ma délután lefújom a maradékot command afalon keverékkel?
Válasz #2351. hozzászólásra
De majd rakok fel.
Válasz #2348. hozzászólásra
Hengerezni nem szoktad?
Tisztelt Tökös Gazdàk.
Kisérleti jelleggel 1ha területen raknék olajtököt veszprém megyében.A gond, hogy nincs a betakarításhoz eszközöm. Keresem azt a gazdát, aki természtesen térítés ellenében tud ebben segíteni.
Köszönöm a segítséget.
Válasz #2348. hozzászólásra
csöpi egy képet nem tudnál felrakni a szerkezetről? (vetőgép ) érdekelne ez a masina hogy néz ki . meg szerintem sokan megnéznék itt .
Én afalonnal szoktam gyomirtani,de idén megpróbálom a commandot.Szerintetek simán elég vagy rakjak hozzá valamit?