üdv érdeklődöm, van valakinek Deutz motoros mtz-je? Mik a tapasztalatok? tényleg keveset fogyaszt? vannak-e garanciális problémái? Mennyi üzemóráig nem kell hozzányúlni, nemcsak a motorhoz, hanem az mtz-hez?
Egy 1221-es szerintetek hány hektáros gazdaságba lenne elég, ahol csak ez végezné a nehéz talajmunkákat? Minden évben szántás, lazítás, kombinátorozás, tárcsázás.
Válasz #286. hozzászólásra
nem veszünk össze,de ha olyan biztos vagy dolgodba,dobj pár ezer eurót a zsebedbe eljösz és megmérjük,ha 5t-na dupla anyit viszel haza,ha 5.8t akkor meg semit,lehet ???
ez olyan dolog hogy hoszem ha látom meg hogy eladásra volt e állitva a mérleg.
viccet félretéve nem tudom elképzelni mitől lenne 1 t-val nehezebb egy 1025nél.
azért ne vesszünk rajta össze
Amit Te megjelöltél az a 3. pont maximális emelőképessége. A súlya a weight sorban van, ami 6486 kg. Szóval nehezebb, mint egy 1221-es egy jó 900 kg-val. De ettől nem rosszabb gép, szerintem. Annyi, hogy 3 méteres grúbert már nem szeretné az MTZ emelgetni, de vontatottba simán vinné, mert paripa van.
honnan veszed azt az 5800 kg-t?
a 1025.3 4,8t a 1221 meg ugyanaz csak 2 hengerrel több ezért irtam hogy nemnagyon több 5t-nánál sőt keréksúly sincs rajtuk.
Nem hajtott az eleje,csak durrogott.Ez október elején volt.Javítás után 70 ha grúber,104 ha lazítózás,6 ha szántást csinált gond nélkül.Fel lett a híd perselyezve,így kicsit több mint fél milla.
Néztem a gépkönyvet,pótsúlyok nélkül,feltöltött hajtóanyag tartállyal 6285 kg.De van orrsúly,nemtudom mennyi,az 45 kg/darab,meg az orrába alól felcsavarozva,kb.8 mázsa,a méretéből ítélve.Amúgy nem írtam 9 tonnát.
4353 hozzászólás
Válasz #300. hozzászólásra

Én olyanról még nem hallottam de semmit se találtam róla. Létezik ilyen?
Válasz #301. hozzászólásra
10M körül van a .5 . Hat hengeres nyugati 15 milliónál indul szerintem.
Válasz #300. hozzászólásra
annyiért már nyugatit érdemes nézni, mert tuti 10 millió felett van jóval.
.5-ös Mtz van-e már valakinek itt a fórumból? Milyenek lehetnek ,hozni akarok egy 1221.5-öt. Szerintetek érdemes megpróbálni?
Válasz #298. hozzászólásra
Plusz minusz 10 centivel de akkor körülötte lehet.
Hát nem tudom, le kéne mérni. de szerintem kevesebb. Olyan 50 centi széles gumi lehet rajta.
Válasz #296. hozzászólásra
Akkor az azt jelenti, hogy a nyomtávotok kb. 190 cm. (Nyomtáv: 2 hátső kerék közepétől mért távolság.)
törölt link #294 hozzászólásra
Na de itt meg le is van irva minden.
Moderátor által módosítva: 2015-07-01 14:36:25
Asszem 230 cm körül van gyárilag, vagy ahogy épp sikerül a ruszkinak de mi szét vettük 240 re. Így sokkal jobb mert nem billeg meg nem ráz annyira.
Meg tudnátok mondani, hogy egy 1221 milyen széles?
Hátsó kerekek széleinek távolsága egymástól kéne.
üdv érdeklődöm, van valakinek Deutz motoros mtz-je? Mik a tapasztalatok? tényleg keveset fogyaszt? vannak-e garanciális problémái? Mennyi üzemóráig nem kell hozzányúlni, nemcsak a motorhoz, hanem az mtz-hez?
Sziasztok!
Egy 1221-es szerintetek hány hektáros gazdaságba lenne elég, ahol csak ez végezné a nehéz talajmunkákat? Minden évben szántás, lazítás, kombinátorozás, tárcsázás.
sziasztok!olyan kérésem volna,akinek van fémburkolatos 1221 mtz-je megmérné-e nekem a motorháztetőt?szélesség,hossz,magasság.előre is köszönöm
http://www.belarustraktor-mtz.hu/menu2.htmNa hogy mindenki megtudja kinek is van igaza....
Válasz #287. hozzászólásra

egy mérésért azért nem fogok több100 km-t utazni
Válasz #286. hozzászólásra

nem veszünk össze,de ha olyan biztos vagy dolgodba,dobj pár ezer eurót a zsebedbe eljösz és megmérjük,ha 5t-na dupla anyit viszel haza,ha 5.8t akkor meg semit,lehet ???
Válasz #284. hozzászólásra

ez olyan dolog hogy hoszem ha látom meg hogy eladásra volt e állitva a mérleg.
viccet félretéve nem tudom elképzelni mitől lenne 1 t-val nehezebb egy 1025nél.
azért ne vesszünk rajta össze
Válasz #276. hozzászólásra
Amit Te megjelöltél az a 3. pont maximális emelőképessége. A súlya a weight sorban van, ami 6486 kg. Szóval nehezebb, mint egy 1221-es egy jó 900 kg-val. De ettől nem rosszabb gép, szerintem. Annyi, hogy 3 méteres grúbert már nem szeretné az MTZ emelgetni, de vontatottba simán vinné, mert paripa van.
Válasz #283. hozzászólásra
gondolom megmértem mikor haza hajtotam,nem szeretek csak a hasamra vágni és ugy okoskodni
Válasz #271. hozzászólásra

honnan veszed azt az 5800 kg-t?
a 1025.3 4,8t a 1221 meg ugyanaz csak 2 hengerrel több ezért irtam hogy nemnagyon több 5t-nánál sőt keréksúly sincs rajtuk.
Válasz #281. hozzászólásra
Nem hajtott az eleje,csak durrogott.Ez október elején volt.Javítás után 70 ha grúber,104 ha lazítózás,6 ha szántást csinált gond nélkül.Fel lett a híd perselyezve,így kicsit több mint fél milla.
Válasz #279. hozzászólásra
UHH az komoly!
hogyan vettétek észre?
mennyibe lesz az alkatrész?
Válasz #279. hozzászólásra

Jó haza vágtad a taligát.
Ha gondolod cserélhetünk,nem kell ráfizetned és ennek nem megy szét az első hajtása.
Válasz #277. hozzászólásra

Válasz #276. hozzászólásra
Akkor ezt ne vedd alapul,nemakarom a gépkönyvét beszkennelni,mert nemtudom jpg.-be,hogy felrakjam ide.
Válasz #273. hozzászólásra
Mit cseréltek az elejében?
Csak a tisztánlátás kedvéért
Válasz #274. hozzászólásra
Nézd meg a videóim.
Válasz #273. hozzászólásra
jó jó elhiszem,ösze ne veszünk,azt mond inkább hány km-rel milyen fogszéleségel,meg hány literel huza az ekét?
Válasz #272. hozzászólásra
Háttérbe az orrsúly,14 db,meg látszik az orrába az a vastömb.
Válasz #269. hozzászólásra
Néztem a gépkönyvet,pótsúlyok nélkül,feltöltött hajtóanyag tartállyal 6285 kg.De van orrsúly,nemtudom mennyi,az 45 kg/darab,meg az orrába alól felcsavarozva,kb.8 mázsa,a méretéből ítélve.Amúgy nem írtam 9 tonnát.
Válasz #270. hozzászólásra
retem ha hüljének néznek
5850 kg,de 160-as mf-be biztos nincs 8850kg,nem sze
Válasz #269. hozzászólásra
A 1221 nemnagyon több 5tonnánál, egy hasonló jd is 6t mert azokon 800kg orrsuly van.
Válasz #268. hozzászólásra
?
szerinted aki mtz-t hajt az kutyatejen nöt fel,hogy mindent bevesz
9tona?
Válasz #267. hozzászólásra
Az mf-em 160 LE és kb.3 tonnával nehezebb.
http://mtz1222.org.ru/
Válasz #265. hozzászólásra
a mf-ba menyi önsuj van
ha már keresel ilyet vegyél
Válasz #264. hozzászólásra

Most nincs felszerelve mert nem kellett de a fotókról gondolom el tudod képzelni hogy működik
Most nincs felszerelve mert nem kellett de a fotókról gondolom el tudod képzelni hogy működik
Válasz #258. hozzászólásra
mindjárt kimegyek lefotózom
Válasz #248. hozzászólásra
Amúgy ennek nem tudja valaki az árát?
Válasz #255. hozzászólásra
Egy képet dobhatnál róla,nekem se ártana,mivel egy kézzel nyomom,a másikkal a kapcsolókat kezelem a permetező keret nyitás csukásnál.
már nen a 3-as váltvf. ekét húzom vele hanem egy 4-es kühne ágy ekét. 3/3-ban. A váltvaforgató bővítve lett 4-esre azt egy nagyobb traki húzza
Válasz #255. hozzászólásra
okos,az eke miljen fogás széleségre van álitva,2/4ben huzod
igen a fordításhoz. Igy a kéz szabad és lehet fordulni,váltani
Válasz #253. hozzászólásra
Gondolom a hidraulika karra.