Válasz #381. hozzászólásra
SIMITÓ, NEM HENGER.,a szántás utáni egyenetlenségeket doldozod el vele.a bakhát pedig annyira tömör,h gond nélkül vethető a beállitott 1,5-2 cm mélységbe.
A vetőgép tömöritője pedig annyira jó, hogy nem indokolt újabb hengerezés, meg persze bakhátnál nem is kivitelezhető
na ez maris jo ,sokat segitetel.szoval ti eloszor hengerezitek,azutan kultivatorozatok?????a masik kerdesem meg az volna ha felormozatok vagy ahogy nalatok mondjak bakhatoztok.........nem lesz tul laza a fold a kis magvaknak,ugyanis en azert nem talajmarozom mert akor a mag lemegy 10 cm-re es onan az isten se keleszti ki:(:(::(
Passz, nincs tapasztalatom, mi simitózunk 8m -es simitóval,aztán 6m es kombinátor,amilyen mélyen csak lehet,aztán bakháthúzó meg ikersoros vetés.
Viszont a klasszikus müvelésü répára asszem errefelé nem hibridet vetnek, hanem a Fancy fajtát, mert azért a hibridek szeretik az ideális feltételeket, viszont a Fancy alkalmazkodóképes
tudod en a zoldseg helyet mindig loval berenaltatom,pedig az penzbe kerulD::D:de tegnap kijot az ileto hogy bernalja a foldemet csak ugy pattogot a fold tetejen,pedig mar ki volt olvadva afold:(:(::szerinted ha traktoral kultivatorozom le nem nyomja le nagyon a foldet???mert en nem bakhatra vetek
igen,legalab is gondolom,megprobalom dual keverve raceral .lessz amilesz...............vagy kimegy a zoldseg vagy nem lesssz gyom:D:D::D:de lene meg egy kerdesem..........de csak mert jofej vagy:)
draga adorex azert mert valaki meg nem hallot errol a vetomag forgalmazo cegrol,nem igen kene gyenge elmelyuzni.szerintem tizbol egy halot errol a cegrol es az te vagy,biztos boldog ember vagy hogy te a nem gyenge elmelyu emberek koze tartozol...........
Ha alkoholhoz jutok, meg pont OK a hold állása akkor KO -zom magam , oszt a paparazzik lefotóznak
Vlhol Kambodzsában fényképeztem, tegnap az OFF topicba fenn van a párja is
EVO, sokat akarsz tudni, a gyerek nem ismeri a cimzett fogalmát, próbáltam érzékenyen rávinni Őt a cimzett hozzászóllásokhoz, de............a hibás nem én vagyok, vagy más értelmi képességei...., hát igen
Ajjjj, ha itthon vagyok vazze én is segítettem vóna neked kultúrát fitogtatni .... lemaradtam...
A lényeg , én pont sajnálom az elcsatolt részeket , minden jó emberrel és az ilyen hülyékkel együtt is , de ő minket hibáztatott Trianonért... Mintha mi akartuk volna , vagy nem tudom mi...
en nem ismerek meg semit azert kerdezoskodok:(:(treflant hasznaltam ket even at,csak nalunk is betiltotak,azt hitem van olyan joa dual gold mint a treflan:(:(
A treflan spéci szer volt káposztafélékbe is, a graminicid az egyszikü gyomok elleni gyomirtók gyüjtőneve, minden fejfájás és fytotoxicitás nélkül lehet alkalmazni káposztában,
A butisant ismered?
atreflan tobet vit ki mint a dual????ne haragudj hogy enyit kerdezek,de okosodni szeretnek a masik meg az hogy a gramicid gondolom gyomirtot takar,es ha legyomirtozom a kaposztat postpremergensen nem sargitja meg a levelet??
nem árt, de fölösleges, többre mész pl 14-21 nappal a palántázás után vlmi graminiciddel.
Jó eredmény érhető el Treflan vagy synfloran palántázás előtti bedolgozásával, de már ezek a vegyszerek is a múlté
735 hozzászólás
Válasz #382. hozzászólásra
Burgonyatöltővel az felejtős, profilozós bakháthúzó kell rotációs késekkel.
Hogy öntözöd?
hiaba legalab szazevel levagyunk maradva :(:(::(:hozzatok kepest,legalab is ami a mezogazdasagot illeti(::(fingom sincs hogy nezhet ki egy simito:(:(
Válasz #381. hozzászólásra
SIMITÓ, NEM HENGER.,a szántás utáni egyenetlenségeket doldozod el vele.a bakhát pedig annyira tömör,h gond nélkül vethető a beállitott 1,5-2 cm mélységbe.
A vetőgép tömöritője pedig annyira jó, hogy nem indokolt újabb hengerezés, meg persze bakhátnál nem is kivitelezhető
nalam az ontozes megvan oldva,bakhatat is lehet huzni azthiszem a rendes burgonya feltoltovel csak nem ertem ,hogy nem e lesz tul laza a vetoagy:(:(
na ez maris jo ,sokat segitetel.szoval ti eloszor hengerezitek,azutan kultivatorozatok?????a masik kerdesem meg az volna ha felormozatok vagy ahogy nalatok mondjak bakhatoztok.........nem lesz tul laza a fold a kis magvaknak,ugyanis en azert nem talajmarozom mert akor a mag lemegy 10 cm-re es onan az isten se keleszti ki:(:(::(
Válasz #379. hozzászólásra
Passz, nincs tapasztalatom, mi simitózunk 8m -es simitóval,aztán 6m es kombinátor,amilyen mélyen csak lehet,aztán bakháthúzó meg ikersoros vetés.
Viszont a klasszikus müvelésü répára asszem errefelé nem hibridet vetnek, hanem a Fancy fajtát, mert azért a hibridek szeretik az ideális feltételeket, viszont a Fancy alkalmazkodóképes
tudod en a zoldseg helyet mindig loval berenaltatom,pedig az penzbe kerulD::D:de tegnap kijot az ileto hogy bernalja a foldemet csak ugy pattogot a fold tetejen,pedig mar ki volt olvadva afold:(:(::szerinted ha traktoral kultivatorozom le nem nyomja le nagyon a foldet???mert en nem bakhatra vetek
Válasz #377. hozzászólásra

Ne kimélj
igen,legalab is gondolom,megprobalom dual keverve raceral .lessz amilesz...............vagy kimegy a zoldseg vagy nem lesssz gyom:D:D::D:de lene meg egy kerdesem..........de csak mert jofej vagy:)
Válasz #374. hozzászólásra
Félretéve a viccet, a sárgarépádra találtál megoldást?
Vetés, gyomirtás megoldott???
Válasz #374. hozzászólásra

No comment
azert a keto kozot nagy kulombseg van:).de mindegy hagyjuk legyek csak ate szemedbe gyengeelmelyu
Válasz #372. hozzászólásra

TE KEZTED A JÓPOFÁZKODÁST
draga adorex azert mert valaki meg nem hallot errol a vetomag forgalmazo cegrol,nem igen kene gyenge elmelyuzni.szerintem tizbol egy halot errol a cegrol es az te vagy,biztos boldog ember vagy hogy te a nem gyenge elmelyu emberek koze tartozol...........
Válasz #370. hozzászólásra

Mi van, juttok vlm.re???
Válasz #369. hozzászólásra
http://www.vilmorin.com/english.aspx
Csupán a gyöngébb értelmi képességüeknek....
vilmoniros:D::D:D::D:D::Dkomolyan mondom jopofa vagy gyerek:)
Válasz #366. hozzászólásra
VILMORINOS SÁRGARÉPA,szerinem a legjobb
na hgaylak adorexke:)ha csak egyedul vagy olyan uncsi........gondolom neked is hianyoznak:D:D::D::D:
bolerot?????kezdek felni toled:)
Válasz #364. hozzászólásra

A Bolerót mán elvetetted?Legyomirtóztad???
ok,remelem igy mar nyugodtan alszol majd:]
Válasz #362. hozzászólásra

Szerinted? de ha válaszolsz vlmire vagy vlkinek akkor nyomjá má előtte VÁLASZ ERRE zöld szinü feliratra,lécci
ugye te nem engem gyerekezel?????
Válasz #360. hozzászólásra
Gyerök, Te mán mögint gyütté?
lattom,tema az sehol..........nincs kivel kekeckedni,minden bizonyal nagyon szomoruak lehettek:)
Válasz #358. hozzászólásra

Ha alkoholhoz jutok, meg pont OK a hold állása akkor KO -zom magam , oszt a paparazzik lefotóznak
Vlhol Kambodzsában fényképeztem, tegnap az OFF topicba fenn van a párja is
Válasz #355. hozzászólásra

Te ki ez az Ördög a képen? Hasonlít az egyik ismerősömre... Neki is 20%-os ecet szaga van?
Válasz #356. hozzászólásra

Még a végén én kerülök az agroinformos bárlistára
Válasz #355. hozzászólásra
Miért nem próbáltad csúnyán? Hátha úgy...
Válasz #354. hozzászólásra

EVO, sokat akarsz tudni, a gyerek nem ismeri a cimzett fogalmát, próbáltam érzékenyen rávinni Őt a cimzett hozzászóllásokhoz, de............a hibás nem én vagyok, vagy más értelmi képességei...., hát igen
Válasz #353. hozzászólásra
De ki volt a címzett?
Válasz #352. hozzászólásra

Vlmi kérdés vót feltéve a románozással kapcsolatba, visszagyütt a répabetyár
Válasz #351. hozzászólásra
Nem tudná valaki idézni eme verset ,ami itt valamilyen oknál fogva törlésre került ?
Biztos szép volt , sajna nem láttam...
Ki volt a címzett?
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-03-01 17:16:03
Válasz #296. hozzászólásra

Nagyvárad nem transzilvánia, tudod, csak a gyengébbek kedvéért...
Válasz #348. hozzászólásra
lemaradtam...

Ajjjj, ha itthon vagyok vazze én is segítettem vóna neked kultúrát fitogtatni ....
A lényeg , én pont sajnálom az elcsatolt részeket , minden jó emberrel és az ilyen hülyékkel együtt is , de ő minket hibáztatott Trianonért... Mintha mi akartuk volna , vagy nem tudom mi...
Válasz #347. hozzászólásra

Nem szabad ám waze.
Pár 7 múlva is had röhögjek a beírásaimon.....
Válasz #275. hozzászólásra

Ez a beszéd apám!!!
Hülye ez úgy ahogy van , eddig még mindenkivel összeugrott . Nem érdekli ezt a répa csak kötözködni akar...
Ennek a topicnak nyugodtan törölni lehetne a tartalmát mert , csak rontja a fórum hírnevét.(szerintem)
Válasz #345. hozzászólásra
http://www.agro.basf.hu/hu/deploy/media/hu/productfiles/labels/2009/TK09BUTISAN.pdf
en nem ismerek meg semit azert kerdezoskodok:(:(treflant hasznaltam ket even at,csak nalunk is betiltotak,azt hitem van olyan joa dual gold mint a treflan:(:(
Válasz #342. hozzászólásra
A treflan spéci szer volt káposztafélékbe is, a graminicid az egyszikü gyomok elleni gyomirtók gyüjtőneve, minden fejfájás és fytotoxicitás nélkül lehet alkalmazni káposztában,
A butisant ismered?
Válasz #338. hozzászólásra
de,jó a command48,devrinol,fusiláde forte,pendigan,stomp,treflan is jó(csak nem mindegy,hogy mikor)
atreflan tobet vit ki mint a dual????ne haragudj hogy enyit kerdezek,de okosodni szeretnek a masik meg az hogy a gramicid gondolom gyomirtot takar,es ha legyomirtozom a kaposztat postpremergensen nem sargitja meg a levelet??
Válasz #340. hozzászólásra
nem árt, de fölösleges, többre mész pl 14-21 nappal a palántázás után vlmi graminiciddel.
Jó eredmény érhető el Treflan vagy synfloran palántázás előtti bedolgozásával, de már ezek a vegyszerek is a múlté
en ertelek teged ,de ha megis begyomirtozom,artani fog akaposztanak??
Válasz #338. hozzászólásra

Ha palántázod, akkor indokolatlan szerintem
de a dual akor nem jo kaposztara???//
Válasz #332. hozzászólásra
Agil.Focus ultra,Fusilade super,Gallant super,Pantera,Targa super,