Persze akár tokkal vonóval is befogva... És ha nem sértelek meg oda irnám ezt is amit egy autó kereskedö oldalán olvastam hogy ALKUDNI LEHET -JÓZAN KIPIHENT ÉS LÁZMENTES ÁLAPOTBAN!!
Válasz #1136. hozzászólásra
Remélem érezted a szavaimon hogy csak viccnek szántam!!!!
Egyébként a 4650-es trakit hzavittem amit emlegettem hogy nem láttam,de mindegy.
Hány üzemórás a kombájn?Kukoricaadapter van hozzá?Doblassító?? Szecskázó???
2266 Mint a NICK nevem!!Mondhatnék Rolla általánosságokat de szerintem felesleges lenne És ha a 4650 nem vitted haza akkor nem hinném hogy ezt pedig igen..Ja igen és a potya pénzes vásárlás meg felejtős mivel én kisvállalkozó vagyok így minden egyes forintra oda kell figyelnem vételkor is meg eladáskor is...
Válasz #1133. hozzászólásra
Arra sajnos nincs semmi gari
Tudod az a baj,ha lemegy a víz a karterba,és nem vették észre,a főtengelyt rögtön kiheréli
Ezért kell minden reggel megnézni az olajat a motorba ha nem eszi akkor is!!!
Ja ebben tökéletesen igazad van én is ezen agyaltam vagy 3 napig hogy megvegyem e vagy sem de ha kis baja lenne ő is megjavittatná,ugyan ezt mondta nekünk is olajba megy a viz!! de mi arra a garancia hogy amit most vettem az nem fossa össze magát 2nap mulva
Válasz #1129. hozzászólásra
Ne érts félre,Én elhiszem,csak ez volt nekem gyanus a képek alapján.Aztán ha Én megvenném nem nagyon érdekelne hogy lenn volt-e a karter,vagy sem.Annyit mondott hogy lemegy a víz az olajba,de a motor nem károsodott.De ugye arra is lehet következtetni hogy ledobták a kartert,láttak amit láttak,és viszlát!Mert ha apróság lenne,szerintem nekiálltak volna megcsinálni,nem elherdálnák,az értéke feléért kb.
Válasz #1125. hozzászólásra
Ha ennek is olyan ajándék ára van,mint a beindítás nélküli trakinak,lehet hogy vinném is
Mondjuk 3 misi,és meg se nézem már viszem is
Válasz #1119. hozzászólásra
Én az IKR-től hoztam egy gépet amit nem tudtam elmenni megnézni.Mondtam hol fényképezzék le,megalkudtam rá,elutaltam az összeget,és küldem érte a trélert.
Azért megjegyzem hogy olyan összeg volt,hogy semmiképp nem tudtam volna bukni a gépen
Nem hittem volna el ha nem igy jártam volna a multkor este 7 órakkor felraktam a jd égész este csörgöt a telom 23órakor felhivott egy kereskedő hogy elkelt a gép hajnal 2-kor jöttek erte be se inditotta úgy vitte el
Válasz #1117. hozzászólásra
Nem láttam,de ha kiélesedne a helyzet megnézem
Láttam a képen hogy a kardán alá volt téve,és abból arra gyanakodtam hogy lenn volt róla a karter.
Szerintem azért nincs olaj még a hátuljába sem,mert ugye ahoz le kellett venni róla az elsőhajtás házát.
Max 1.5-ért szoktam megvenni a javítandó 4650-es trakikat.
Lehet hogy nem hiszed el,de vettem már úgy is gépet hogy nem láttam
láttad már személyesen a gépet???? 2 hátsó gumi 2 aksi de nem rossz pofaju gép nem tudtuk beinditani mert nem volt benne olaj se aksi se gázolaj a hátujabol is le volt engedve mert nagyon folyt!!!!
Válasz #1115. hozzászólásra
Ha közelebb lenne már megvettem volna.
Több mint egy hónapja beszéltem az uriemberrel,de közel 300 ezer Ft-ért nem hozatom haza
Ő azt mondta ha lesz arra valami visszfuvaros tréler,akkor felhív
Válasz #1112. hozzászólásra
Üdv!
Érdeklődtem Én is utána,csak nekem nagyon messze volt,meg az ára se volt túl kedvező számomra
Mire elhozatom,meg mire megcsinálom,addigra nem marad rajta semmim,csak a meló
Nádudvarol vettem a kitétöl becserélt gép volt járomal ikerkerékel 60-70%ismerős alyánlota ott szervizes,2m hoztam el fent van még a neten a hirdetés carrier olajos matrica van az orrán!!
Válasz #1106. hozzászólásra
Sajnos ilyen nincs hogy a váltó jónak tűnik
Olyan van hogy jó,és kérdés meddig,mert nincs előjele annak hogy szét fog hullani
Őszinte szívből kívánom hogy ez sokára következzen be!!!
Na ezt már szeretem!!! Fö az optimizmus!! Látom de valóban dolgozni akarsz!! Ami rajtad múlott azt megetted... A többi már csak szerencse dolga!!!
Le akarom majd szervizelni tudsz majd segiteni egy pár dologban alkatrész ,javitas ha megakadok!!??? 2 helyen csepeg a hátujábol az olaj de csak akkor ha jár a motor de nem vészes 2óra alat 10ft nagycságú tócsa lett alatta
Válasz #1101. hozzászólásra
Egyébként meg határozottan emlékszem rá,hogy újkorában is le volt festve mind!!!!!
Ezekszerint már ott kezdődött a parasztvakítás
Igen,valahogy úgy.Sokan nem is festik,hanem csak oldalba spriccelik oszt jó,annak nem sok értelme.Ettöl a gép jobb nem lesz...Azt mondja,hogy nagyon szép a gép,szép lehet de inkább jó legyen.
Válasz #1098. hozzászólásra
Ha megfigyelted Én sosem a felújított kifejezést használom amikor a teljes gépről beszélek,hanem a feljavított kifejezést!!!
Válasz #1096. hozzászólásra
Ha azt mondja az illeto, hogy a motor meg nem volt megbontva, a festes el is takarhatja az uj tomitest pl... Az eladasra "felujitott" gepekkel az a baj, hogy legtobbszor csak a latszatra mennek. Mint a honvedsegi felujitasnal...ami szar azt kicserelik, ami kicsit szar, azt nem... Gondolom a legtobb szerelonel van kulonbseg a sajat reszre es az eladasra felujitott gep minosege kozott...
Válasz #1088. hozzászólásra
Üdv.
Én közel 30 db 4650-es traktort mondjuk úgy hogy feljavítottam már,és természetesen újrafestve raktam össze,mivel ütött-kopott mind.
A kérdésem az lenne,hogy egy traktoron mit lehet szerinted eltakarni,eltitkolni egy festéssel????
Hát igen ezek a gépek szinte mind a tsz világba kezdet, ott meg azért előfordúlt mindenféle ember,csak az új JD meg rohat drága mire megkeresi az árat mire hasznot termelne lehet eladni, enyi lóvéert még egy normalis mtz se veszel,
13590 hozzászólás
Válasz #1139. hozzászólásra

Alku nélkül sosincs üzlet
Az alkalmi vétel általában a cégeknél van meg az ottmaradt beszámított gépeknél.
Válasz #1137. hozzászólásra

És ha nem sértelek meg oda irnám ezt is amit egy autó kereskedö oldalán olvastam hogy ALKUDNI LEHET -JÓZAN KIPIHENT ÉS LÁZMENTES ÁLAPOTBAN!!

Persze akár tokkal vonóval is befogva...
Van egy 2056-os gépem,azt se potyapénzért vettem,meg had mondjam azért el,hogy Én is kisvállalkozó vagyok,és meg kell dolgozni minden forintért.
Remélem érezted a szavaimon hogy csak viccnek szántam!!!!
Egyébként a 4650-es trakit hzavittem amit emlegettem hogy nem láttam,de mindegy.
Hány üzemórás a kombájn?Kukoricaadapter van hozzá?Doblassító?? Szecskázó???
Válasz #1128. hozzászólásra
2266 Mint a NICK nevem!!Mondhatnék Rolla általánosságokat de szerintem felesleges lenne És ha a 4650 nem vitted haza akkor nem hinném hogy ezt pedig igen..Ja igen és a potya pénzes vásárlás meg felejtős mivel én kisvállalkozó vagyok így minden egyes forintra oda kell figyelnem vételkor is meg eladáskor is...
Válasz #1133. hozzászólásra

Arra sajnos nincs semmi gari
Tudod az a baj,ha lemegy a víz a karterba,és nem vették észre,a főtengelyt rögtön kiheréli
Ezért kell minden reggel megnézni az olajat a motorba ha nem eszi akkor is!!!
a kereskedő szette le ott van nála lefestve 240 ezerért adná
Ja ebben tökéletesen igazad van én is ezen agyaltam vagy 3 napig hogy megvegyem e vagy sem de ha kis baja lenne ő is megjavittatná,ugyan ezt mondta nekünk is olajba megy a viz!! de mi arra a garancia hogy amit most vettem az nem fossa össze magát 2nap mulva

Válasz #1130. hozzászólásra

Az orrsúly is jó pénz,azért nincs rajta.Valaki már pénzt csinált belőle
Válasz #1129. hozzászólásra
Ne érts félre,Én elhiszem,csak ez volt nekem gyanus a képek alapján.Aztán ha Én megvenném nem nagyon érdekelne hogy lenn volt-e a karter,vagy sem.Annyit mondott hogy lemegy a víz az olajba,de a motor nem károsodott.De ugye arra is lehet következtetni hogy ledobták a kartert,láttak amit láttak,és viszlát!Mert ha apróság lenne,szerintem nekiálltak volna megcsinálni,nem elherdálnák,az értéke feléért kb.
Ja meg az orsúly is eltünt róla de ott minden gép igy jár az após 3 gépet vett már tőle de egyiken se volt súly

én azt mondom amit láttam meg amit mondot,apósnak régi cimbije ez a kereskedő nem egy kamugép , na de ,minden szentnek maga felé hajlik a keze

Azt látom hogy Z szériás kombájn,mit lehet róla tudni?

Ha ennek is olyan ajándék ára van,mint a beindítás nélküli trakinak,lehet hogy vinném is
Mondjuk 3 misi,és meg se nézem már viszem is
Válasz #1122. hozzászólásra
Akkor miért nem tették vissza????
Válasz #1123. hozzászólásra

Pl az avatar képemen látható gép !!Akár ezt is viheted be inditás nélkül is
Válasz #1121. hozzászólásra

Menyire felgyorsúl ez a világ
Válasz #1120. hozzászólásra
Pl???
azt mondta a kereskedő azért van a gardán levéva mert javitva volt de tenyleg fel van ujitva az első hidon a keresz tiszta uj látszik rajta!!!

Én az IKR-től hoztam egy gépet amit nem tudtam elmenni megnézni.Mondtam hol fényképezzék le,megalkudtam rá,elutaltam az összeget,és küldem érte a trélert.
Azért megjegyzem hogy olyan összeg volt,hogy semmiképp nem tudtam volna bukni a gépen

járni... Nekem is lenne néhány holmim amitől szabadulnom kellene!!
Szeretnék én is így
Válasz #1117. hozzászólásra

Nem láttam,de ha kiélesedne a helyzet megnézem
Láttam a képen hogy a kardán alá volt téve,és abból arra gyanakodtam hogy lenn volt róla a karter.
Szerintem azért nincs olaj még a hátuljába sem,mert ugye ahoz le kellett venni róla az elsőhajtás házát.
Max 1.5-ért szoktam megvenni a javítandó 4650-es trakikat.
Lehet hogy nem hiszed el,de vettem már úgy is gépet hogy nem láttam
láttad már személyesen a gépet???? 2 hátsó gumi 2 aksi de nem rossz pofaju gép nem tudtuk beinditani mert nem volt benne olaj se aksi se gázolaj a hátujabol is le volt engedve mert nagyon folyt!!!!
Válasz #1115. hozzászólásra

Ha közelebb lenne már megvettem volna.
Több mint egy hónapja beszéltem az uriemberrel,de közel 300 ezer Ft-ért nem hozatom haza
Ő azt mondta ha lesz arra valami visszfuvaros tréler,akkor felhív
Igen ő az!!! Az Újfehertóit nem nézted a motorhibást 1,5m a az utolsó ára tán tán???? MI neztük azt is,van azon is mit csinálni

Ő róla v szó?

Üdv!
Érdeklődtem Én is utána,csak nekem nagyon messze volt,meg az ára se volt túl kedvező számomra
Mire elhozatom,meg mire megcsinálom,addigra nem marad rajta semmim,csak a meló
Nádudvarol vettem a kitétöl becserélt gép volt járomal ikerkerékel 60-70%ismerős alyánlota ott szervizes,2m hoztam el fent van még a neten a hirdetés carrier olajos matrica van az orrán!!

Sajnos ilyen nincs hogy a váltó jónak tűnik
Olyan van hogy jó,és kérdés meddig,mert nincs előjele annak hogy szét fog hullani
Őszinte szívből kívánom hogy ez sokára következzen be!!!

Ami rajtad múlott azt megetted... A többi már csak szerencse dolga!!!
Na ezt már szeretem!!! Fö az optimizmus!! Látom de valóban dolgozni akarsz!!
Válasz #1107. hozzászólásra

hol vetted?mennyiért ?képet róla előröl hátulrol,mindent tudni akarunk.
Válasz #1107. hozzászólásra

Üdv!
Ha a kérdésed hozzám irányult,a válaszom az,hogy természetesen!
Le akarom majd szervizelni tudsz majd segiteni egy pár dologban alkatrész ,javitas ha megakadok!!??? 2 helyen csepeg a hátujábol az olaj de csak akkor ha jár a motor de nem vészes 2óra alat 10ft nagycságú tócsa lett alatta
Űdv megvettem a jd-t 4650 nincs lefestve de a moci szépen durozsol a váltó jónak tünik van szépséghiba de nem új!!
Válasz #1104. hozzászólásra
Mondjuk az oldalbaspriccelésnek semmi értelme,ez így van!
Válasz #1102. hozzászólásra
Egy gyári festés nem egy kategória az oldalba spricceléssel,de ha olyan a gazdája majdnem örök
Egyébként meg határozottan emlékszem rá,hogy újkorában is le volt festve mind!!!!!
Ezekszerint már ott kezdődött a parasztvakítás
Szerinted ha egy gyalázatos kinézetü gépbe raksz új motort,váltót,akkor az úgy f
asza ahogy van?????
Válasz #1095. hozzászólásra
Igen,valahogy úgy.Sokan nem is festik,hanem csak oldalba spriccelik oszt jó,annak nem sok értelme.Ettöl a gép jobb nem lesz...Azt mondja,hogy nagyon szép a gép,szép lehet de inkább jó legyen.
Bizonyos részei lehetnek felújítottak,de a traktor nem!!!! Illetve ha az lenne,akkor 10M.Ft.lenne az ára kb.

Ha megfigyelted Én sosem a felújított kifejezést használom amikor a teljes gépről beszélek,hanem a feljavított kifejezést!!!
Válasz #1097. hozzászólásra
Persze ha gyari cuccokbol javit fel, es az adott reszre garanciat is vallal, akkor mas a helyzet.
Válasz #1096. hozzászólásra
Ha azt mondja az illeto, hogy a motor meg nem volt megbontva, a festes el is takarhatja az uj tomitest pl... Az eladasra "felujitott" gepekkel az a baj, hogy legtobbszor csak a latszatra mennek. Mint a honvedsegi felujitasnal...ami szar azt kicserelik, ami kicsit szar, azt nem... Gondolom a legtobb szerelonel van kulonbseg a sajat reszre es az eladasra felujitott gep minosege kozott...
Válasz #1095. hozzászólásra

Szerintem meg kultúrált javításnak hívják!
Válasz #1094. hozzászólásra Ezt mondják paraszt vakításnak!
Válasz #1088. hozzászólásra
Üdv.
Én közel 30 db 4650-es traktort mondjuk úgy hogy feljavítottam már,és természetesen újrafestve raktam össze,mivel ütött-kopott mind.
A kérdésem az lenne,hogy egy traktoron mit lehet szerinted eltakarni,eltitkolni egy festéssel????
Hát igen ez úgy van mint mindennel hallani jótis rosszat is ki kell fogni!!!Nem mindegy hogy van karbantartva meg ki a pilóta!!!
Válasz #1091. hozzászólásra
Ide is jött kettö 87 nyarán,a mai napig mennek.Lehet 30000 óra körül járnak...
Hát igen ezek a gépek szinte mind a tsz világba kezdet, ott meg azért előfordúlt mindenféle ember,csak az új JD meg rohat drága mire megkeresi az árat mire hasznot termelne lehet eladni, enyi lóvéert még egy normalis mtz se veszel,