A keskeny nyomtávú CLAAS NEXOS traktor mostantól rugózott, összkerék-meghajtású első híddal is rendelhető. A PROACTIV rugózás, amely mind a szántóföldi munka, mind a közúti közlekedés során megnöveli a vezetési kényelmet, a NEXOS VE, VL és F típusokhoz érhető el.

Az elérhető motorteljesítmény 75-112 lóerő – fotó: CLAAS

Győri Sándor családi gazdálkodóként dolgozik Őcsény határában. A termelő közepes üzemi mérettel rendelkezik és a közelmúltban válaszút előtt állt, ugyanis az elavult vontatott permetezőgépe megérett a cserére. A lehetőségek latolgatása után a gazda az Agro-Tipp Kft. által forgalmazott Mazzotti IBIS 3180 LP önjáró permetezőgép mellett döntött. Sándor a választását azóta sem bánta meg – sőt, beavatott minket abba is, hogy milyen kellemes meglepetések érték őt munka közben.

fotó: www.agrotipp.hu

A Lamborghini SPARK erőgépekre jellemző a sokoldalúság és a hatékonyság, emellett a megnyerő és elegáns design mellett sem szabad szó nélkül elmenni. A Spark 120, 130 és 140-es modellek a korábbiaknál nagyobb teljesítményre képesek, a legkorszerűbb energiatakarékos hidraulika rendszerrel szereltek, páratlan szintű komfortérzetet nyújtanak és számos lehetőség kínálakozik a kiegészítők konfigurálására. Erre példa az Agrosky automatikus szatellit kormányzási rendszer.

A táblavégi forduló kezelése nagyon megkönnyíti a gépkezelő munkáját

A szolnoki székhelyű Magtár Kft. 30 éve foglalkozik mezőgazdasági gépek forgalmazásával, pótalkatrész-ellátással, valamint az értékesített gépek teljes körű szervizelésével. A Pöttinger, hagyományos osztrák családi vállalat most Magyarországon a Magtár Kft. képviseletében az eddigieknél sokkal erőteljesebben jelen lesz. A Magtár Kft., a Pöttinger prémiumkategóriás szálastakarmánybetakarító gépek forgalmazásán túl, a szerviz és az alkatrészellátás hátterét is biztosítja.

A Pöttinger 145 évnél is nagyobb múltra tekint vissza a mezőgazdasági gépek piacán

Több mint 500 milliárd forint értékben nyújtottak finanszírozást a Magyar Lízingszövetség tagvállalatai az év első kilenc hónapjában, ami 17 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest, és megközelíti a két évvel ezelőtti teljes éves volument – közölte a szövetség hétfőn az MTI-vel. A tájékoztatás szerint egyre jobban látszik, hogy a járműfinanszírozás mellett a cégek sok eszköznél veszik igénybe a lízingfinanszírozást.

Összesen 17 százalékkal nőtt a lízingfinanszírozás a tavalyihoz képest – fotó: Agroinform.hu