A CORSA modellek rúdláncos kivitelben egyszerű felépítésével és könnyű kezelhetőségével kiváló választás a kis és közepes gazdaságok számára, elsősorban száraz takarmány bálázására. Sokoldalúságát a hálós és az zsineges kötözési mód is növeli. A gépnek igen kicsi a teljesítményigénye, akár 45 LE-s traktorral is üzemeltethető.

Természetesen gondolunk a nagyobb gazdaságokra, nekik a TUAREG modelleket kínáljuk, mely akár szecskázós rendszerrel is felszerelhető. A nagyobb gazdaságok igénye a gyorsabb munka, ezért rotoros adagolóval és olyan erős felépítéssel készül, mely ideálissá teszi nagy mennyiségű tömör zöldbála készítéséhez is. A gép kamrája elől hengeres, hátul rúdláncos kialakítású.  Választható akár 2,25 m munkaszélességű rendfelszedővel is. Kötözési rendszere hálós és/vagy kettős zsineges, a kötözés indítás elektromos vagy automatikus.

A cég zászlóshajója a MONSTER változó kamrás bálázó, mely igazi „nagyágyúnak” számít kategóriájában. A rotoros behordónak és a nagyteljesítményű szecskázónak köszönhetően az igazán nagy gazdaságok megbecsült gépe lesz. Az automatikus kötözés indítás, automata olajzás, központi zsírzás és a közúti világítás is az alapfelszereltség része, mely a bérvállalkozókat győzhetik meg.

A gépekről bővebben a www.szegana.hu honlapon tájékozódhat.