Az AXIÁL letölthető akciós katalógusában szinte minden megtalálható, amire Önnek júliusban szüksége lehet. Több munkaterületre kínál minőségi termékeket, amelyek megkönnyítik a munkáját. Érdemes végignézni az új katalógust és kiválasztani azokat az eszközöket, amelyek még hiányoztak a készletéből!
Dolgozzon biztonságban, praktikusan és hatékonyan - az AXIÁL mindezekben a segítségére lesz!

Pár kedvenc termékünket ki is emeljük az ingyenesen letölthető lapszámból. Melyek ezek?
Egyikük az ESAB elektróda OK55.00 D2.5 kiváló minőségű bázikus elktróda nagy szilárdságú, ötvözetlen, finomszemcsés szerkezeti vagy magánacélok hegesztéséhez. A varratfém meleg-repedés állósságá és szívóssága kiváló. E tulajdonságait mind váltó-, mind egyenáramról történő hegesztés során képes produkálni.

A megfelelő nyári, munkában is maradéktalanul helyt álló lábbeli elengedhetetlen. Az S1P SRC munkavédelmi szandál tökéletes választás. Bélése háromdimenziós lélegző hab, mely engedi szabadon járni a levegőt a cipő belsejében, ezzel garantálja a nagyfokú izzadtság-elnyelést és az anyag gyorsan száradását, így segíti elő a cipő komfortját és higiéniáját. Lábujjak védelme 200J ütés ellen (acél kapli) garantált, átszúrás (1100N) ellen védő acél köztalplemezzel (talpátszúrás elleni védelem), olaj-és saválló talppal (a lábbeli külső talpa olajnak és savnak ellenálló anyagból készült). PU/PU csúszásgátló talppal, valamint energia elnyelő sarokkal rendelkezik.

Kattintson a képre és töltse le a katalógust a további termékekért!