Vasárnap

A szakadozott felhőzet mellett főleg a keleti és a nyugati megyékben süthet ki hosszabb-rövidebb időre a nap, középen zömmel borult időre van kilátás. Több alkalommal és többfelé várható eső, zápor, a Dunától keletre zivatarok is kialakulhatnak.

Elsősorban az ország középső harmadán újabb jelentős csapadékmennyiség hullhat! Az északnyugati szél többfelé megerősödik, északnyugaton és északkeleten viharossá fokozódhat.

A csúcshőmérséklet 16 és 26 fok között várható, nyugaton lesz a hűvösebb, keleten az enyhébb idő.

traktor

Hétfőn még szórványosan előfordulhat eső, zápor, néhol zivatar – fotó: pixabay.com

Hétfő

Reggelig, délelőttig főleg nyugaton, délnyugaton lehetnek erősebben felhős területek, szórványosan előfordulhat eső, zápor, néhol zivatar, majd mindenütt csökken a felhőzet, hazánk nagy részén kisüt a nap, csökken a csapadékhajlam. Az északi, északkeleti szél sokfelé élénk, néhol időnként erős lesz.

A hajnali 11, 17 fokról délutánra 22 és 30 fok közé melegedhet fel a levegő.


Kedd

Sok napsütésre számíthatunk gomoly- és fátyolfelhőkkel, csapadék nem valószínű. Hajnalban pára-, illetve ködfoltok képződhetnek. Az északkeleti, keleti szél néhol időnként megélénkül.

A hőmérséklet hajnalban 11 és 17, délután 24 és 29 fok között alakul.

SZÉLTÉRKÉPCSAPADÉKTÉRKÉPHŐMÉRSÉKLETTÉRKÉP

Az Agroinform.hu Időjárás rovatában 24 órás, 7, 15 és 30 napos országos és település szintű előrejelzéseket, valamint az elmúlt 30 napban mért adatokat is megtalálod, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt.