Ma éjjel túlnyomóan derült időre számíthatunk, csapadék nélkül. Többfelé párássá válik a levegő, a hajnali órákra elsősorban a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten foltokban köd képződhet. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 11 fok között alakul, de néhol ennél egy-két fokkal hidegebb is lehet.

Csütörtökön reggel, kora délelőtt a ködfoltok mindenütt feloszlanak, és ezt követően országszerte általában derült, száraz idő lesz. A légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt marad, legfeljebb északnyugaton, illetve a Dél-Alföldön élénkül meg helyenként a déli, délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 11 fok között alakul, de néhol ennél egy-két fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 25 fok között várható.

időjárás

Derült, száraz idő lesz – fotó: Agroinform.hu

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu megújult Időjárás rovatában!

Az időjárás rovat támogatója az Auditker Kft.