Csütörtök

Általában erősen felhős, borult lesz az ég, de a keleti tájakon délelőtt szűrt napsütés még előfordulhat. Főként az északi országrészben lehet gyenge esőre. A szél élénk lesz, de a nyugati országrészben erős, olykor viharos lökések is lehetnek.

A maximum-hőmérséklet főként +11 és +16 fok között alakul.

Péntek

Többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, a Tiszántúlon viszont lehet vékonyabb, szakadozottabb a felhőzet. Az északnyugati országrészben szórványosan eső, zápor előfordulhat. A szél sokfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik.

A minimum-hőmérséklet +4 és +10 fok között valószínű, a maximum-hőmérséklet +10 és +17 fok között várható, délkeleten lesz a melegebb.


Szombat

Miközben a Dunántúlon vékonyodik, szakadozik a felhőtakaró, a Dunától keletre erősen felhős vagy borult lesz az ég. Az éjszaka nyugati, északnyugati országrészben, napközben főként a Dunától keletre valószínű elszórtan eső, zápor, esetleg zivatar. A szél megélénkül, helyenként megerősödik.

A minimum-hőmérséklet +5 és +11 fok között várható, a maximum-hőmérséklet +11 és +16 fok között alakul.

SZÉLTÉRKÉPCSAPADÉKTÉRKÉPHŐMÉRSÉKLETTÉRKÉP

Az Agroinform.hu Időjárás rovatában 24 órás, 7, 15 és 30 napos országos és település szintű előrejelzéseket, valamint az elmúlt 30 napban mért adatokat is megtalálod, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt.

Indexkép: Jávorka Bálint