Kedd

Általában borult lesz az ég, de a déli, délkeleti tájakon kevés napsütés is lehet. Ott főleg záporok alakulhatnak ki, de egy-egy zivatar sem kizárt. Máshol eső valószínű, többfelé és nagyobb mennyiségű csapadék a Nyugat-Dunántúlon lesz. A Kőszegi-hegységben akár halmazállapot-váltás is lehet. Estétől csökken a csapadékhajlam. A szél többfelé erős, sőt viharos lesz.

A maximum-hőmérséklet általában 8 és 14 fok között alakul, de a délkeleti tájakon 20 fok is lehet.

Szerda

Jellemzően erősen felhős vagy borult lesz az ég. Szórványosan lehet eső, záporeső, helyenként zivatar. A szél sokfelé megerősödik.

A minimum-hőmérséklet általában 3 és 8 fok között valószínű, de a szélvédett, hidegre hajlamos részeken 1, 2 fokig is hűlhet a levegő. A maximum-hőmérséklet többnyire 12 és 17 fok között várható.


Csütörtök

Többnyire felhős lesz az ég. Szórványosan valószínű záporeső, zivatar. A szél gyakran erős, néhol viharos lesz.

A minimum-hőmérséklet általában 2 és 7 fok között várható, szélcsendes fagyzugokban 0 fok is lehet. A maximum-hőmérséklet többnyire 11 és 16 fok között alakul.

SZÉLTÉRKÉPCSAPADÉKTÉRKÉPHŐMÉRSÉKLETTÉRKÉP

Az Agroinform.hu Időjárás rovatában 24 órás, 7, 15 és 30 napos országos és település szintű előrejelzéseket, valamint az elmúlt 30 napban mért adatokat is megtalálod, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt.

Indexkép: Bagosi Sándor