"Kedves Szénakazal.hu!
Szeretném megosztani Veletek a mi sikertörténetünket, amit Nektek köszönhetünk, hiszen minden Veletek kezdődött." 
– Ezek a sorok fogadtak bennünket a minap az üzenetek között, a levelet pedig V. Mihályi Ibolya küldte nekünk.

Kitörő örömmel olvastuk tovább a történetet. 

"2015. decemberében ismerkedtünk meg a Szénakazal.hu oldalon és ekkor kezdődött igazából minden.

– Azt azért hozzáteszem, hogy az első üzenetre a válasz fél évet várt. Ám ezt követően a szilvesztert már együtt töltöttük – igaz, még csak telefonon keresztül.

Aztán 2016. januárjában – 120 km távolság ellenére is – összejött a találkozó, ami olyannyira jól sikerült, hogy 2016. szeptemberében összeköltöztünk.

Sok mindenen keresztül mentünk együtt, kéz a kézben – és egyik nagy örömünk, hogy azóta már a közösen alkotott kis gazdaságunkban ténykedünk, sertéstenyésztéssel foglalkozunk. A gazdaságunk – és egyben a családunk is – Humormajor néven van jelen a Facebookon. 

Visszakanyarodva az időben, 2017. augusztusában meg volt az eljegyzés, 2018. nyarán pedig az esküvőnkre is sor került. 2018. novemberében megszületett első közös gyermekünk, akivel az életünk igazán kerekké vált!

Köszönjük nektek a lehetőséget, amely által egymásra találhattunk! Ha Ti nem vagytok, mi sem lennénk egymásnak!"

A szerelmesek esküvője – fotó: V. Mihályi Ibolya

Könnyes szemmel olvastuk végig a levelet, amelyet ezúton is köszönünk szépen! Nem lehet nagyobb örömöt szerezni a Szénakazal.hu portál megálmodóinak, mint egy ilyen sikertörténetet, amely nem "csupán" egy család születését mutatja be, de egy kis gazdaság létrejöttéről is beszámol!

A fiatal gazdász család profilképe – fotó: Humormajor

Köszönjük a Humormajornak és V. Mihályi Ibolyának, hogy megosztotta velünk ezt a csodálatos történetet!
Legyetek nagyon boldogok és éljetek, gazdálkodjatok együtt még 100 évig, erőben, egészségben, szerelemeben!
Mióta működik a Szénakazal.hu és kiknek szól?
A Szénakazal.hu azoknak a vidéki élet iránt elkötelezett párválasztóknak szól, akik hasonló szemléletű társat keresnek.
Speciális társkereső – gazdáknak?

Számtalanszor olvastuk, hogy a párválasztás, a társkeresés az agrárium szereplőinél olykor lehetetlennek tűnő feladat – ez a probléma hívta életre a Szénakazal.hu oldalt.

Az oldal megálmodóinak határozott szándéka, hogy közelebb hozzák egymáshoz a párkapcsolatot nélkülöző vidéki embereket. Minderre a generációváltás problémáinak megoldásához is szükség van; párt találván talán többen maradnak „otthon”, többen gondolják majd úgy, hogy mégis csak érdemes továbbvinni azt, amit apáink, nagyapáink elkezdtek.

A portálunk segítségével a társkeresés nem lehet olyan lehetetlen küldetés, mint megtalálni a tűt a szénakazalban. www.szenakazal.hu

Sikerek – kezdve az első Bálint-nappal
Az oldalnak 2015. február 14-ére már több ezer felhasználója lett és egy év múlva több örömteli párról adhattunk hírt, akik a Szénakazalon találtak egymásra.
2017. év végére teljesen megújult a Szénakazal.hu portál. A szebb- és egyszerűbben használható új Szénakazalon ezentúl az online randioldalak üzemeltetésében több mint 15 éves tapasztalattal rendelkező profi gárda segíti a társkeresők eligazodását.