1. Bejelentkezés
A belépéshez navigáljon az Agroinform.hu főoldalára. A jobb felső sarokban található modulban kattintson a Bejelentkezés szóra.

• Az első mezőben a legördülő menüből a kis nyíl segítségével válassza ki a Felhasználó vagy Gépkereskedő opciót. (A Gépkereskedő opcióval a csomagot vásárolt felhasználók tudnak belépni a Géppiac kezelőfelületére. Az értékesítőtől kapott felhasználói név és jelszó megadása ebben az esetben kötelező.) Amennyiben Felhasználóként jelentkezik be, az Agroinform.hu oldalra tud belépni.

• A következő mezőbe azt az e-mail címét írja, amellyel korábban az Agroinform.hu- n regisztrált. Ügyeljen arra, hogy az e-mail cím második (@ utáni) tagját is feltüntesse. Ha nem teljes e-mail címet ír, a bejelentkezés meghiúsul. A harmadik mezőbe írja be a regisztrációkor megadott jelszavát, majd kattintson a Belépés gombra.

• Mielőtt bejelentkezik, lehetősége van az e-mail cím és a jelszó rögzítésére. Ehhez a Maradjak bejelentkezve opció előtti jelölőnégyzetre kell kattintani. Akkor célszerű ezt a módot választani, ha későbbi böngészései során nem szeretné újra kitölteni a bejelentkezési űrlapot. Ha mégsem szeretne folyton bejelentkezve maradni, akkor kijelentkezhet a felhasználói fiókból.

2. Elfelejtett jelszó
A jelszó elvesztése esetén igényelhet ideiglenes jelszót. Ehhez kattintson a Bejelentkezés modul alján található Elfelejtett jelszó gombra. Megjelenik az E-mail cím az új jelszó küldéséhez űrlap. Itt kell megadni a felhasználói e-mail címet. A Jelszó küldése gombra kattintva kiküldjük Önnek az ideiglenes jelszavát.

A kiküldött jelszóval ugyanúgy kell bejelentkezni, ahogy az eredetivel: Agroinform.hu főoldal megnyitása/ Bejelentkezési űrlap kitöltése az új jelszóval/ Belépés.

3. Ideiglenes jelszó módosítása
Bejelentkezés után a honlap jobb felső sarkában kattintson a FIÓKOM gombra.A lenyíló menüsorból válassza ki az Adatmódosítás menüpontot.
Az Adatmódosítás űrlapot a legvégéig görgetve találja meg a Jelszó módosítása opciót. Kattintson rá!

Ezután egy újabb űrlap következik, ahol meg kell adni a jelenlegi jelszavát (ez esetben az e-mailben kapott ideiglenes jelszó), majd a második és harmadik mezőbe pedig az új jelszó beírása követezik.

Az adatokkal való feltöltés után kattintson a Jelszó módosítására. Innentől kezdve az Ön által tetszőlegesen megadott, új jelszóval tud belépni a fiókba.

4. Kijelentkezés
Felhasználói fiókjából való kijelentkezéshez kattintson a főoldal jobb felső sarkában lévő panelben a FIÓKOM  gombra (a Hirdetéseimtől jobbra). A lenyíló menüsorból válassza ki a Kilépés opciót.