Egy kalap szart sem ér az MVH tájékoztatója, a családban már van aki megkapta a zöldítési támogatást, van aki megkapta a SAPS-t és van aki nem kapott semmit és mindenkinek feldolgozás alatt van írva. Ezért felesleges hülyíteni bennünket.
Válasz rea25 #11044. hozzászólásáraA kistermelői támogatási rendszerbe jelentkezetteknek indítják decemberben a kifizetéseket, 22 hektárral esetében ez nem releváns.
az igaz lehet,hogy először a nagyok kapnak a kicsik csak decemberben? mert anyósomék szomszédja olvasta a Békésmegyei hírlapban ..ez igaz lenne? van nekik terület alapú és zöldítés is anyósomnak 22 hektár van
Nektek legalább megjött a zöldítés, meg az egys.kérelem, nálunk semmi, nekünk is van még anyatehén igényelve, dátum okt.16. "Feld.alatt" statusszal semmi egyéb !!
Válasz Pintér Zoltán #11031. hozzászólásáraA fiam is így járt anyatehén kiirva, most meg eltünt ? Ugyan miért ? Zöldités, egys.kérelem megjött a pénz is, az anyatehén eltünt. Tudtok róla valamit ?
Válasz jocek26 #11034. hozzászólásáraAzt írták lentebb hogy ilyen státusszal is kaptak már, de nekem is volt hogy a kifizetés után lett határozat. nem lehet tudni hogy mennyire lassú ez az info rendszer. Reménykedni lehet azért. Mást nem nagyon lehet tenni.
Nekem "feldolgozás alatt volt", és 10.22-re változott a státuszváltás dátuma, de még mindíg "feldolgozás alatt". Összeg még így sem szerepel, akkor még ne is várjam az előleget?
Na nekem is és az asszonynak is GYMS megye a SAPS az jóváhagyott a fiatal gazda és a zöldítés meg időpont változás... Ebbbbül mán lössz valami jövő héten!
Válasz Handan #11025. hozzászólásáraTöbbéves tapasztalatom, hogy ha így hétvége előtt vált státuszt, akkor vasárnap estére legkésőbb hétfőre van utalás, hét közepén jöhet a lé.
Válasz NP 79 #11024. hozzászólásáraVan valami ügy is vagy csak egyszerűen nem utaltak.
Nálam annyi van, hogy "ellenőrzés alatt" és kb fél évente kapok levelet, hogy meghosszabbítják 3 hónappal............
Válasz Szőlős #11023. hozzászólásáraA státusz még nálam is feldolgozás alatt, de már annak is örülök, hogy a dátum változott. Hiába, egy idő után megtanul a kicsinek is örülni az ember..
"Felhívjuk az ügyfelek figyelmét arra is, hogy a támogatási rendszer azon része - az alaptámogatás - amelyet jelenleg egységes területalapú támogatásnak (SAPS) nevezünk, nem azonos azzal a SAPS támogatással, amelyet EU csatlakozásunk óta, 2014-ig kaptak a termelők. Ez a mostani SAPS, a „zöldítésért” (az éghajlat és környezet szempontjából előnyös mezőgazdasági gyakorlatokra nyújtandó támogatás) járó komponenssel együtt teszi ki az eddigi területalapú támogatásnak nagyságrendileg megfelelő összeget.
Ennek következtében a két jogcím elkülönül egymástól és a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) külön fizeti ki a két jogcím támogatásait. Tehát elképzelhető, hogy a SAPS előleget október végén, november első felében utalja a hivatalunk, míg a zöldítés kifizetésére november második felében kerül sor. A két jogcímben az előlegfizetések 2015. október 16. és november 30. között zajlanak."
Válasz Handan #11008. hozzászólásáraNekem ugyfelkapon jött a határozat tegnap,de pénz még nem...írta itt egy felhasználó, hogy ő is kapott,határozatot ezért v.ők kíváncsi, hogy mikor kapta utána a pénzt!!
Szerintem ez csak egy beetetés hogy küldik a pénzt, tavaly ilyenkor sorra írták hogy jött az összeg most meg sehol semmi. elvitték a pénzt a migráns helyzet miatt de akkor miért harangozzák be jön a pénz
Válasz Pilátus #11000. hozzászólásáraÉn ettől pontosabbat mondok neked:
Mult csütörtök óta pontosan 4999 embernek(cégnek)
egységes kérelemben szereplő jogcímben utalványoztak pénzt a mai napig.
34940 hozzászólás
Most néztem az oldalam és eddig 09.15 volt feldolgozás alatt most meg 10.22 szintén feldolgozás alatt

Válasz Handan #11048. hozzászólásáraA férjem 16.505Ft/ha zöldítést kapott, a fiam pedig 29.000 Ft/ha SAPS-t. Nem is értem, hogy miért 29.000?
Válasz rezeda054 #11047. hozzászólásáraPedig nem arról volt szó, hogy zöldítésért pénzt csak az kaphat, aki már a SAPS-ot megkapta?
Egy kalap szart sem ér az MVH tájékoztatója, a családban már van aki megkapta a zöldítési támogatást, van aki megkapta a SAPS-t és van aki nem kapott semmit és mindenkinek feldolgozás alatt van írva. Ezért felesleges hülyíteni bennünket.
Válasz nyuszoka #11043. hozzászólásáraÜdv
Semmi sem jött meg.Feld.alatt.
Válasz rea25 #11044. hozzászólásáraA kistermelői támogatási rendszerbe jelentkezetteknek indítják decemberben a kifizetéseket, 22 hektárral esetében ez nem releváns.
az igaz lehet,hogy először a nagyok kapnak a kicsik csak decemberben? mert anyósomék szomszédja olvasta a Békésmegyei hírlapban ..ez igaz lenne? van nekik terület alapú és zöldítés is anyósomnak 22 hektár van
Nektek legalább megjött a zöldítés, meg az egys.kérelem, nálunk semmi, nekünk is van még anyatehén igényelve, dátum okt.16. "Feld.alatt" statusszal semmi egyéb !!

Válasz Pintér Zoltán #11031. hozzászólásáraA fiam is így járt anyatehén kiirva, most meg eltünt ? Ugyan miért ? Zöldités, egys.kérelem megjött a pénz is, az anyatehén eltünt. Tudtok róla valamit ?
Tegnap váltott feldolgozás alattra,előtte jóváhagyott volt már.Akkor most mi van.?Mikor lesz pénz ebből????
Válasz molnar zsolt_5915 #11038. hozzászólásáraBejelentkezel, -általános ügyintézés,
-ügyfél tájékoztatási rendszer.
Válasz molnar zsolt_5915 #11037. hozzászólásáraAhol Te is meg tudod nézni.MVH
Válasz klaricsillag #11001. hozzászólásáraEzeket ti hol nézitek meg?
Ezeket ti hol nézitek meg?
Válasz b.jani71 #11032. hozzászólásáraÜdv
Csak nehogy eltűnjön.
Válasz jocek26 #11034. hozzászólásáraAzt írták lentebb hogy ilyen státusszal is kaptak már, de nekem is volt hogy a kifizetés után lett határozat. nem lehet tudni hogy mennyire lassú ez az info rendszer. Reménykedni lehet azért. Mást nem nagyon lehet tenni.
Nekem "feldolgozás alatt volt", és 10.22-re változott a státuszváltás dátuma, de még mindíg "feldolgozás alatt". Összeg még így sem szerepel, akkor még ne is várjam az előleget?
Státuszváltás volt 10.22-én "Feldolgozás alattiról" ugyanarra.

Legalább nézegetik, az is valami
Válasz Pintér Zoltán #11031. hozzászólásáraÜdv.
Az anyajuh nekem is eltűnt.
A területalapú ma jött meg.
Válasz Mf-es #11030. hozzászólásáraÜdv. Nekem is ,csak eddig láttam a barikat most meg semmi.
Válasz Szőlős #11023. hozzászólásáraNekem ma váltott,"feldolgozás alatt"-ra.
Válasz kulakman #11027. hozzászólásáraLegyen igazad!!
Na nekem is és az asszonynak is GYMS megye a SAPS az jóváhagyott a fiatal gazda és a zöldítés meg időpont változás... Ebbbbül mán lössz valami jövő héten!
Válasz Handan #11025. hozzászólásáraTöbbéves tapasztalatom, hogy ha így hétvége előtt vált státuszt, akkor vasárnap estére legkésőbb hétfőre van utalás, hét közepén jöhet a lé.
Vasárnap estig nem is nézem!
Válasz NP 79 #11024. hozzászólásáraVan valami ügy is vagy csak egyszerűen nem utaltak.
Nálam annyi van, hogy "ellenőrzés alatt" és kb fél évente kapok levelet, hogy meghosszabbítják 3 hónappal............
Válasz Szőlős #11023. hozzászólásáraA státusz még nálam is feldolgozás alatt, de már annak is örülök, hogy a dátum változott. Hiába, egy idő után megtanul a kicsinek is örülni az ember..

Válasz Szabi. #11006. hozzászólásáraNekem 3 év még lezáratlan.
feldolgozás alatt... feldolgozás alatt...

De én ezt nem tudom feldolgozni hogy még mindig nem kaptuk meg !!!
Nálam is ma délután változott a mai napra az időpont , de összegem még nekem sincs, de már ez is haladás, hogy megmozdult, hátha..... !!{:sweatdrop:
Mai napra módosult a státuszváltás időpontja a kérelmeknél nálam, összegem még mindig nincs.
"Felhívjuk az ügyfelek figyelmét arra is, hogy a támogatási rendszer azon része - az alaptámogatás - amelyet jelenleg egységes területalapú támogatásnak (SAPS) nevezünk, nem azonos azzal a SAPS támogatással, amelyet EU csatlakozásunk óta, 2014-ig kaptak a termelők. Ez a mostani SAPS, a „zöldítésért” (az éghajlat és környezet szempontjából előnyös mezőgazdasági gyakorlatokra nyújtandó támogatás) járó komponenssel együtt teszi ki az eddigi területalapú támogatásnak nagyságrendileg megfelelő összeget.
Ennek következtében a két jogcím elkülönül egymástól és a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) külön fizeti ki a két jogcím támogatásait. Tehát elképzelhető, hogy a SAPS előleget október végén, november első felében utalja a hivatalunk, míg a zöldítés kifizetésére november második felében kerül sor. A két jogcímben az előlegfizetések 2015. október 16. és november 30. között zajlanak."
Forrás: MVH
A kistermelő és a kisgazda ugyanaz, tehát decemberig várnom kell a kifizetéssel?
Nálam semmi, "Feldolgozás alatt" semmi összeg, semmi pénz !! Jász-Nagykun Szolnok megyeből
De jó nektek!!!
csip csip itt is de nem a 70%át küldték amiről szó volt 13.5HA 402000 de jó ez is
Fejér megye
Tegnap ügyfélkapus határozat, SAPS 116000-ről, (4ha),ma reggel PÉÉNZ!! :-)
Somogy megye
Kistermelőként regisztráltam, igy tényleg csak december utalnak?
előre is köszi a tájékoztatást.
Nyugalom küldik itt is Megjött!,,,
Válasz Szabi. #11006. hozzászólásáraIgen. Per alatt van, de több mint egy éve nem mozdult előre. Mindenfajta levelezésre sem.
Ma reggel csipogott 29500Ft.A zöldítés nem jött. Békés megye
Válasz Szőlős #11002. hozzászólásáraBaranyában két harci helikopteren kívül senkinek nem jelent meg még semmi
Válasz Handan #11008. hozzászólásáraNekem ugyfelkapon jött a határozat tegnap,de pénz még nem...írta itt egy felhasználó, hogy ő is kapott,határozatot ezért v.ők kíváncsi, hogy mikor kapta utána a pénzt!!
Válasz bmoni803 #11004. hozzászólásáraNekem eddig mindig előbb jött a pénz,és utána a határozat.
Válasz bmoni803 #11004. hozzászólásáraNekünk eddig még mindig a pénz érkezése után jött meg a határozat
AKG-ból vannak még valakinek lezáratlan évek pénzügyileg ???
Cimbike ?
Szerintem ez csak egy beetetés hogy küldik a pénzt, tavaly ilyenkor sorra írták hogy jött az összeg most meg sehol semmi.
elvitték a pénzt a migráns helyzet miatt de akkor miért harangozzák be jön a pénz
Válasz fpityu #10945. hozzászólásáraSzeretném kérdezni, hogy a végzés után hány,napra érkezett a pénz?köszönöm
Itt még a 2014-es maradékot se küldték.Határozat jött,más semmi.
Válasz Pilátus #11000. hozzászólásáraÉn ettől pontosabbat mondok neked:
Mult csütörtök óta pontosan 4999 embernek(cégnek)
egységes kérelemben szereplő jogcímben utalványoztak pénzt a mai napig.
Ez megtalálható közadatként .
Válasz Hogel #10990. hozzászólásáraTámogatási kérelem Jóváhagyott Státuszváltás: 09.15.
Kifizetési kérelem Zöldítés Feldolgozás alatt Státuszváltás: 08.26.
Kifizetési kérelem Egységes ter.alapú... Feldolgozás alatt Státuszváltás: 08.26.
És a zöldítést kaptuk meg tegnap.