Három késes van ,70-s osztással 165le huzza-50-60-s kötöttségű talajon,lazitókban nagy csodát nem kell keresni,határozott kés és erős felfüggesztés-elé egy combos traki,a trakiba sok gázolaj és mehet.....
én is akarok venni 5 késest 60 cm szélességgel . nem láttam a munkáját de az ára megfogott.
Neked ? késes van mivel húzod hogy birja a strapát? Érdemes megvenni?
Amikor az embernek már nincsenek céljai ,tervei ,álmai ... akkor minek él ? Nem ?
Én szegény család fia vagyok és röhögtek az ismerőseim amikor 98-ban azt mondtam nekik , hogy egy - két év és 4-es Golfom lesz ! ( akkoriban napi 2-3 ezerért füvet nyírtam reggel 6 tól este 6 ig 40fokban is ) Akkor ez egy Új modell volt ! Most 2008 at írunk és Már azóta több ilyen saját autóm is volt ,van egy saját kertes házam ,földem , egy szép feleségem , egy mégszebb kisfiam és Magyarország első számú autóbirodalmának dolgozom ! ( egyedül !!! Mert mertem álmodni és próbáltam tenni érte !! Ezt nem nagyképűségből írom , hanem mert azt gondolom, ha hiszed hogy egyszer Fendted lesz ... és nagyon akarod .... akkor lesz is !!!!
Én csináltam már egy párszor ilyen triti.t. Csak az szk-hoz nem kell kalászemelő, meg felszedi a motolla. Igaz ilyenkor csak annyit forog a motolla,mint amennyi a menetsebesség. Igazi szopás, most hasonnló zabot vágok, de az azért könnyebb.
ma olyan helyen arattam amit nem kivánok senkinek,tritikálét kalászemelővel cibálom fel,hektáronként 8-9 mázsát tudok levenni 15centis a sarju,10 napja olyan jég volt hogy az akácfáról a kérget leverte,a kukorica derékba kettétórve,libatojás nagyságu jég ezt tette
8348 hozzászólás
Válasz #513. hozzászólásra
Mi volt vele a gigszer?
Válasz #512. hozzászólásra
Mekényes ,tavaly vettük neki 5misi volt
Válasz #511. hozzászólásra
Szevasz!
Hol történt?
Tegnap este csonttá égett egy haverom 108-asa
Válasz #504. hozzászólásra
nagyon szép a hangja ...: )
"Kircsi":)! Mennyit vágtál az idén?
Válasz #506. hozzászólásra
azért , mert kettőben csak fésülködik : ))))))))
Szépen duruzsol a hathengeres Rába motor. Ha hangját hallom az zene füleimnek.
Van tükör bőven a kombájnon! :)
Válasz #500. hozzászólásra
volt olyan rész ahol 70et mutatott a kombájn de volt ahol csak 40et egyazon táblába
nekünk 55 lett átlagba átvették 4000ért malmi búzába , megkapott mindent......25AK földekbe volt
Válasz #497. hozzászólásra
5 a max?? Hát az fura! Nekem amit ledarált a vihar 6.2t lett . A többi meg 7-8t között lessz, de majd még megírom!
Válasz #495. hozzászólásra
ok
Válasz #485. hozzászólásra
Itt a faluban 50q/ha volt a max.
Válasz #494. hozzászólásra
Ja! Én szivem szerint annyira nem törekszem, hogy paraszt legyek, de mindig itt jukadok ki:). De a leggazdagab jelző az imponálna!:)
Válasz #493. hozzászólásra
Heló Géza!
Gyere be hozzám! Valószinű esni fog az eső,ráérek!
Válasz #491. hozzászólásra
a leggazdagabb nálunk az nem paraszt, hanem tüzépes
Válasz #490. hozzászólásra
szeva Feri!
holnap megyek Bácsbokodra
Válasz #489. hozzászólásra
nekem 195 van azt mondta a Garami kell hogy vigye én 50 cm -es osztással akarnám szerinte jobb a 60
Válasz #488. hozzászólásra
Mi a titkod? Én is a leggazdagabb akarok lenni a faluba!
Válasz #487. hozzászólásra
Három késes van ,70-s osztással 165le huzza-50-60-s kötöttségű talajon,lazitókban nagy csodát nem kell keresni,határozott kés és erős felfüggesztés-elé egy combos traki,a trakiba sok gázolaj és mehet.....
Válasz #487. hozzászólásra
ahhoz már 200 paci felett kell
Válasz #473. hozzászólásra
nekem 95-ben csak tiz malacra futotta és autóm se volt és kimaradtam a földosztásból is
most én vagyok a legnagyobb paraszt a faluba
Válasz #482. hozzászólásra
én is akarok venni 5 késest 60 cm szélességgel . nem láttam a munkáját de az ára megfogott.
Neked ? késes van mivel húzod hogy birja a strapát? Érdemes megvenni?
Válasz #483. hozzászólásra
Ilyen körülmények között 400-500 at.
Válasz #478. hozzászólásra
Hogy-hogy olyan kevés lett????
sajnálom az ott élő embereket,a házuk at,atermésüket,mindent tönkretett,a biztositórol ne is beszéljünk
Válasz #481. hozzászólásra
Igen!
Válasz #480. hozzászólásra
Mennyit fal be????
Válasz #477. hozzászólásra
Feri neked van Heltis lazitód ?
Válasz #477. hozzászólásra
Csak az a gond,kiürül a tank!
Válasz #475. hozzászólásra
Hú! Akkor van fogyasztás!
Válasz #457. hozzászólásra
nem vagyok elégedett,a búza 35mázsa/ha
Válasz #475. hozzászólásra
Nyugi! Szuecskázva,vizes buzából máshol sem lehet többet levágni!
Válasz #473. hozzászólásra
Jó a duma !!! Ez a beszéd!!!! Optimistáknak áll a világ, én is így gondolkodom!!! Hit legyen meg k. sok akarat!!!
Válasz #470. hozzászólásra
Én már egy ideje jégvert területeket aratok.Lexionnal jó,ha estére a húsz hektár lemegy!
Válasz #471. hozzászólásra
De nekem csak olyan jó, amit a vöröscsillagban gyártanak! Nem kell utángyártott!:)
Amikor az embernek már nincsenek céljai ,tervei ,álmai ... akkor minek él ? Nem ?
Én szegény család fia vagyok és röhögtek az ismerőseim amikor 98-ban azt mondtam nekik , hogy egy - két év és 4-es Golfom lesz ! ( akkoriban napi 2-3 ezerért füvet nyírtam reggel 6 tól este 6 ig 40fokban is ) Akkor ez egy Új modell volt ! Most 2008 at írunk és Már azóta több ilyen saját autóm is volt ,van egy saját kertes házam ,földem , egy szép feleségem , egy mégszebb kisfiam és Magyarország első számú autóbirodalmának dolgozom ! ( egyedül !!! Mert mertem álmodni és próbáltam tenni érte !! Ezt nem nagyképűségből írom , hanem mert azt gondolom, ha hiszed hogy egyszer Fendted lesz ... és nagyon akarod .... akkor lesz is !!!!
Válasz #470. hozzászólásra
Én csináltam már egy párszor ilyen triti.t. Csak az szk-hoz nem kell kalászemelő, meg felszedi a motolla. Igaz ilyenkor csak annyit forog a motolla,mint amennyi a menetsebesség. Igazi szopás, most hasonnló zabot vágok, de az azért könnyebb.
Válasz #469. hozzászólásra
Majd én legyártom! 2db. 80-ast összehegesztek! .-))
ma olyan helyen arattam amit nem kivánok senkinek,tritikálét kalászemelővel cibálom fel,hektáronként 8-9 mázsát tudok levenni 15centis a sarju,10 napja olyan jég volt hogy az akácfáról a kérget leverte,a kukorica derékba kettétórve,libatojás nagyságu jég ezt tette
Válasz #468. hozzászólásra
Én meg 160-as dutrát vadi újjat:DD
Válasz #465. hozzászólásra
Ami késik...... ! Én egy Fendtet veszek még ha nemtom mi lesz is!!! :-D
Válasz #465. hozzászólásra
Na ez az ! majd talán egyszer .... : )
Válasz #464. hozzászólásra
majd felrakom azt is , aztán lehet röhögni : ))
Válasz #463. hozzászólásra
Nem az a sajnos hogy 25 millió! Hanem, hogy mi ezt nem tudjuk játszva kitermelni!
Válasz #462. hozzászólásra
Mértr nem az rakod fel? Ne legyél már képmutató:D!
egy ilyen gép sajnos 25 mill !!
Válasz #461. hozzászólásra
szép öreg mtz ! Amit még Noé b.szott ki a bárkából, mikor túlsúly volt .... : ))