Fórum
HW 6011 vagy HW 8011-es pótkocsi
Létrehozta: Traktoros Jani , 2009-06-28 20:42:38
Kedvencekhez
Segítség
- Autók, kocsik, verdák ... paraszti harci szekerek! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Napraforgó ára új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Paradicsom termesztés új
- Epertermelés új
- Poénok új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
Cikkajánló

Több mint 85 ezer gyermek kap meleg ételt a nyári szünetben
A program 1938 településen érhető el, a legtöbb helyen helyben fogyasztással, de...
1452 hozzászólás
Válasz #403. hozzászólásra

Volt 1 sanda sejtésünk
Válasz #402. hozzászólásra

Helóóó! Igazából nem tudok túl sok jót mondani. Kb 2 hónapja nem kaptunk esőt. A tarlót nem tudtam letárcsázni, a forgó legjava is bőven 20q alá ígér, a kuki meg 50 alá, úgyhogy jobb ha nem is megy az ember a határba.Mostanában inkább buliba járunk.Volt itt a környéken pár falunap, 20. án meg elugrottunk a Hortobágyi hidivásárra. Szóval leginkább csak pislogunk, mint a vett malac, és azon gondolkodunk, h. hogyan kellene elkerülni, h. beleszaladjunk egy jó nagy minuszba. Úgy is mondhatnám h. : " variálunk, mint .....az üres boltban"
Moderálta: (3932) 2013-11-04 13:35:05
Válasz #401. hozzászólásra
Mi a téma arra nálatok?
Válasz #400. hozzászólásra
Hát ez valóban a legsiralmasabb, amit valaha láttam.Kicserélted már egyformára a munkahengereket?
Hali!
Oldalfal kihajlás ellen milyen megoldásaitok vannak? Mert nekem van ez a biztosítós megoldás de nem mindig sikerül kiütni és valamikor beszorul! Meg amivel az oldalát szépen lelehet engedni hogy ne csapódjon! Gondolkoztam már spanifer racsnit feltenni az oldalára és úgy megcsinálni! Ötleteket kérnék ha tudtok! Köszönöm!
Hali!
Mit szoktatok olyankor csinálni hogy ha a laprugó főlap be van kopva már? Mi a megoldás ezekre? Köszönöm!
HW8011 platóváz elején , az első homlokfal aljánál található adattáblán esetlegesen az alvázszám van feltüntetve vagy a platóváz száma ? Valaki tudja ? Egyébként kösz a tanácsokat esetleg valaki alvázat papírokkal tud hw 8011-eshez.
Válasz #394. hozzászólásra
Üdv ebben igazad van erre nem is gondoltam.
Válasz #392. hozzászólásra
Aztán milyen indokkal kér AF-es számot??? Hogy Ő, vagy a másik egyén hamisított alvázszámmal közlekedik? Ha ezt bemondja, szerintem hivatalból rendőrségre küldik az ügyet...
Ez lemaradt egy telefont megér hogy pontosabb legyen a dolog.
Heló úgy tudom hogy a felügyeletnél lehet másik alvázszámot kérni egyedi vizsgáztatással.
Válasz #390. hozzászólásra
Vegyél hozzá forgalmit, aztán üsd át a számot. Persze ez bűncselekmény!
Sziasztok! Óriási problémám lenne segítsetek ! Vettem egy hw 8011-es pótkocsit adás-vételivel forgalmi és törzskönyv nélkül, nem íratták át mint utólag kiderült. További kutakodás után kiderült,hogy az alvázszám alapján egy másik pótkocsi érvényes műszakival rendelkezik vagyis lehet hogy visszaélnek a papírokkal vagy esetleg azonos alvázszáma van mindkettőnek. Mit csináljak hogy a nevemre tudjam íratni???
Válasz #386. hozzászólásra
. Miért nem hiszel a többieknek, szinte mindenki azt mondja hogy tegyél egyforma munkahengert
Hónapok óta ezzel variálsz az összes fórumon
Válasz #386. hozzászólásra
Ne szórakozz vele, mert ha véletlenül rá találsz rakni valami nagyon nehezet, akkor a 8011-es henger emelni fog, a másik pedig lent marad, a platódnak meg annyi...
Válasz #383. hozzászólásra
Tegyél Pl. 1-1 raklap műtrágyát, vagy 1-1 kanál homokot vagy bár mit a kocsi elejébe és a hátuljába, csak megközelítőleg egyforma súlyú legyen.Ezt megemeled és megfogod látni hogy a nagyobb átmérőjű munkahenger fog előbb megindulni.
Nekem, egyik kocsi alatt nem egyformák a mhengerek, így biztosra tudom mondani. Kb 20q van nekem az elején akkor emel egyformán.
Csak én azt akarom kihozni az egészből hogy a 6011-s munkahengert lényegében lassítom 3mm-s csőkeresztmetszettel a szűkítéssel hogy a 8011-s munkahenger ne maradjon le tőle!
Ezen ne csodálkozz próbálj meg 1-1liter vizet bele őnteni egy egyliteres majd egy másfélliteres edénybe, ahol az edény magasság egyforma.Szerinted melyikbe lessz magasabban a vízszint A víz szint jelképesen az emelési magaság.
Úgy ahogy javasolták cseréld le, egyforma legyen az a lényeg.Mindegy melyik van benne.
A felesleget meg itt a netten eltudod paszolni és még az alvásod is nyugodtabb lesz.

mi lenne,ha eladnád valamelyiket?
utána 2 egyformád lehetne és nem kínlódnál ilyen baromságokkal?
Válasz #380. hozzászólásra
De nekem éppen a kisebbik átmérőjű munkahengert kezdi emelni az olaj hamarabb a nagyobbik meg lemarad tőle!
Válasz #381. hozzászólásra

Remélem,nem csak ennyi különbséget tudsz a kettő között.
Válasz #379. hozzászólásra
csak a kombájnba kell 2deci olaj a billentőhengerbe meg 2 liter
Válasz #376. hozzászólásra
Kár vele kísérletezni, mert nem lesz jó. Az olaj mindig a nagyobb átmérőjű munkahengert emeli hamarabb, vagy amelyiknek kisebb súlyt kell emelni, (nem 1-2 kilóra gondolok). Még ha el is találod a szűkítéssel üresen, rakottan nem biztos hogy jó lesz.
Válasz #378. hozzászólásra
A kombájnban úgy van, h. mindkét munkahenger bemeneténél van egy 0,6-os szükítő.Te is tegyél mindkettőbe egy 1 mm-est.
Válasz #377. hozzászólásra
De a hátsóba nem kell szűkítő mert így is levan maradva az elsőhöz képest! Nem értem hogy mondod hogy csak max 1mm szűkítő kellene! Mindegy nem akar össze jönni!
Válasz #376. hozzászólásra
Az a baj,h. nagy a szükítő.A 3-as szükítő nem csinál semmit.Szerintem max 1 mm-es kellene mind a kettőbe
Válasz #375. hozzászólásra
De nekem se egyforma a két munkahenger! Mint írtam az elsőre 3mm lyukon a hátsón meg 8-9mm lyukon megy az olaj és mégis az első emel még mindig hamarabb pedig a hátsó már több olajat kap! Létezne hogy ennyivel több olaj kell a hátsónak! Vagy most az olaj is hidegebb és azért nem jó még így se!
Válasz #374. hozzászólásra
A kombájnon mind a kettőnek egyforma van
Válasz #373. hozzászólásra
Hogy érted akkor az első a 6011-s munkahengernél csak 1mm-s lyukon menjen az olaj a munkahengerre? A hátsót a 8011-s meg hagyjam 8-9mm és akkor hátha jó lesz?
Válasz #372. hozzászólásra
A 3 mm-eres szükítés nem jó,mert túl nagy.A kombájnnál, a motolla emelő munkahengerek is egyszerre emelnek,pedig azok sem egyformák.Csakhogy ott egy igen kicsi szükítő van,mert az olaj, ha melegszik, akkor hígabb lesz,és könnyebben átcsúszik a nagy lyukon.A kombájnnál kb 0,6-os szükítő van.A pótkocsi munkahenger kicsit nagyobb, de szerintem oda se kellene 0,8 - 1 mm től nagyobb.
Válasz #355. hozzászólásra
Hali!
Akkor a 6011-s és a 8011-s munkahengert hogy lehet összehozni hogy egyszerre emeljen? A 6011-s csövét már leszűkítettem 3mm keresztmetszetre a 8011-s meg olyan 8-9mm a keresztmetszete!
Válasz #370. hozzászólásra
Kösz a választ, vettem gumi javítókészletet megpróbálom hátha jó lesz.
Válasz #369. hozzászólásra
Bocs a pontos nevük Mágfék Kft
Válasz #367. hozzászólásra
felújítják Fékgép Mágocs,és újat is gyártanak
Válasz #367. hozzászólásra
1 dl olaj kazánonként az enyém is így megy műszakira.
Üdv!
6011-es pótkocsi fékszelepét gumizta már valaki vagy inkább vegyek újat?
Válasz #359. hozzászólásra

Üdv!
235cm x 450cm a plató belső mérete, és 75cm az oldal magassága magasítóval együtt. Én most csináltattam az enyémet most ez így 90cm magas lett, de a többi méret maradt.
Válasz #364. hozzászólásra
Igy van kettö párban nem akarom szétválasztani,lehet 514-re is jó,de 516-ra biztos azon volt...
Válasz #363. hozzászólásra
Gumi lenne rá, csak felni kellene üresen...
Válasz #362. hozzászólásra
Kettö van 40 ropi mindenestül...
Hali!
Valakinél nem hentereg egy garnitúra Weimar felni?
Aprópénzért?
Elvileg HW60-ra is jó?
Válasz #360. hozzászólásra

Köszi
Válasz #359. hozzászólásra Itt minden le van írva http://mezogeparchivum.hu/tema_potk.html
a 6011-esnek valaki megtudná mondani a platóméretét??
Válasz #357. hozzászólásra
http://hwpotkocsi.hu/site/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=7&Itemid=24&lang=hu
valakinek nincs alkatrész katalógusa hw 60.11 és 80.11-es kocsihoz?
és a hoszuságuk megegyezik
Válasz #354. hozzászólásra
Az egymásbacsúszó tagoknak kisebb az átméröje.
Vagy is literben azonos olajszállítás melett gyorsabban emel.Így a felújító gumigyűrű készlet sem azonos méretű .
Sziasztok! Miben különbözik a 6011es és a 8011es munkahenger?
HELLO NEKEM VAN nAGY BENEDEK VAGYOK HIVJ FEL 06 20 3 688 023